Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis Departmanı hk.

Başlatan am i dreaming, 14 Şubat 2021, 20:31:21
Okunma sayısı 3865 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mercimurcihı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Izzy Falkner Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Haziran 2022, 21:43
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Vito Vanucci Lv.26
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Mayıs 2022, 21:19
Toplam oynama: 147 gün, 17 saat
Ynt: Polis Departmanı hk.
« Yanıtla #30 : 15 Şubat 2021, 01:48:04 »
CR olayı yok. Kovalamaca ilerleyince PIT atılıyor. Sıkıştırılıyor, BOX'a alınıyor. Araca çarptın diye bam güm çarpmıyoruz sana. Öyle yapanlara şikayet aç. Onu yapmayacaksak nasıl durdurucaz seni? Sağa çekeceğini sanmıyorum. Tükürelim mi?

İkinci söylediğine katılıyorum. Normal oyunculara da söylensin.

Üçüncü söylediğin kadar saçma bir şey görmedim. PO2'lerin M4 alması normal bir şey. Yanlış kullanırlarsa ceza alıyorlar zaten. Bu söylediğin o kadar komik ki, görmemiş gibi yapıyorum.

Dördüncü söylediğine katılmıyorum. SWAT sahada devriye atabilir. Bir şey yok bunda.

Sniper sürekli kullanılmıyor zaten. Çok aciliyetli durumlarda oluyor.

Ya onu bunu bırak da sen resmen oynamayın demişsin dostum. Adam beni M4, AK ile tarayıp düşürecek. Ben ona shotgun mı sıkayım? Bana M4 AK ile sıkıyorsa Deagle'la mı sıkayım? Söylediğin saçmalık. Eğer bana AK çekerse M4'le tararım.

LSPD'nin op olması gerekiyor zaten. İl-legalden mantıken üstün olmamız gerekiyor. LSPD ve İl-legali denk yapmaya çalışmayın. Öyle bir şey olmayacak. Benim görüşüm başlı başına saçma bir AR-GE açmışsın.

Çevrimdışı Ariesz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Han Swai Lv.31
Köken: Japon
Son giriş: 23 Şubat 2025, 23:41
Toplam oynama: 260 gün, 19 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 13:36
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 18:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 15 Şubat 2021, 01:54:36 »
bu argeye pd ler yorum yapmasın kardesim pd den çıksanız yada atılsanız bi snip yerseniz ts de helper bekliyorum odasında aglarsınız herkes yemek yedigi kabı savunur birader

Çevrimdışı SoBig

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Şubat 2022, 18:41
Toplam oynama: 33 gün, 23 saat
« Yanıtla #32 : 15 Şubat 2021, 02:34:24 »
bu argeye pd ler yorum yapmasın kardesim pd den çıksanız yada atılsanız bi snip yerseniz ts de helper bekliyorum odasında aglarsınız herkes yemek yedigi kabı savunur birader

Eğer İl-legal bir rol yapıyorsan, yapacağın İl-legal rollerini gizli tutup polise kafa tutmayacaksın. Polise sıkmayacaksın, gidersin IC düşmanlarınla çatışırsın orası ayrı mesele. Kocaman devlete kafa tutup düşünce sniper diye konular açmayın bence.

Çevrimdışı Commandantex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ağustos 2022, 20:31
Toplam oynama: 86 gün, 12 saat
« Yanıtla #33 : 15 Şubat 2021, 09:25:33 »
pd seni 1 saat kovalamak zorunda değil zaten atılan şeyde cr değil m4 de gerekli durumlarda kullanılıyor zaten boş boş üstüne alamıyorsun m4ü pd sıkıp m4le düştükten sonra burda konu açmayın  :kiss:

Çevrimdışı BnSaul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ocak 2025, 00:55
Toplam oynama: 79 gün, 15 saat
Birlik: ***iuc
Son giriş: 24 Ocak 2025, 00:33
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Ynt: polis departmanı
« Yanıtla #34 : 15 Şubat 2021, 09:34:18 »
Destek veriyorum, tarafların eşit olması gerekiyor. İhlal her koşulda ihlaldir, legalleştirilemez.
kafaya bak taraflar esit olsun diyor allahım deliricem bırakta koskocaman devlet küçücük çeteden üstün olsun

Arkadaş yazdığımı düzgün okumamış, lütfen cümleleri kafanızda düşünün sonra buraya yorum atın.

Çevrimdışı rywexdasosa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jessie Frank Lv.17
Son giriş: 03 Nisan 2024, 13:24
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Clark Lawson Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 03 Nisan 2024, 13:22
Toplam oynama: 37 gün, 2 saat
« Yanıtla #35 : 15 Şubat 2021, 09:41:09 »
CR atılmıyor zaten PIT atılıyor, o da izin doğrultusunda olan bir şey, her zaman atılmıyor ayrıca memurların sürekli pursuit halinde olmaması gerekli. M4 almak için de PO2'nin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. M4 neden şehir içinde kullanılmasın anlam veremedim. Karşı taraf bir memura AK-47 ile ateş açtığında memur M4 ile ateş açabilir bu gayet normal, Deagle ile ateş aldığında ise zaten Deagle ile karşılık veriliyor. PD gerçekte de illegallerden daha üstündür zaten. Burada da üstün olması gayet normal.

Çevrimdışı BnSaul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 15 Şubat 2021, 09:43:50 »
Ben burada CAPS açarak derdimi anlatmak istemiyorum, insan gibi yazarsın. İnsan gibi cevabını alırsın, bir şeyin gelmesini istemiyorsan desteklemiyorum yazarsın, sebebini sonradan belirtirsin. Bir insanı kudurtup, toxicleştirebilecek durumda son seviyedesiniz. Seçtiğiniz kelimeler, düşünme yapınız ve karakterinize denilecek laf yok. AR-GE'yi düzgün okumuyorsunuz bile, önce ar-ge'yi düzgünce okuyun. Sonra cevabınızı yazın, neden desteklemediğinizi veya desteklediğiniz belirtin. Hileli bir şekilde vuruluyorsan şikayetini aç, silahını yükseltip hilesi olan birini vurmaya çalışmanın bir manası yok. Adam akıllı yorumunu yaz, yorumunu yap, desteklemiyorsan sebebini'de yaz, defol git ar-ge'den.

Spoiler:
AZ ÖNCEKİ YAZIYI BAŞKA YERLE KARIŞTIRDIMM PARDON YANLIŞ YERR

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #37 : 15 Şubat 2021, 09:50:04 »
CR olayı yok. Kovalamaca ilerleyince PIT atılıyor. Sıkıştırılıyor, BOX'a alınıyor. Araca çarptın diye bam güm çarpmıyoruz sana. Öyle yapanlara şikayet aç. Onu yapmayacaksak nasıl durdurucaz seni? Sağa çekeceğini sanmıyorum. Tükürelim mi?

İkinci söylediğine katılıyorum. Normal oyunculara da söylensin.

Üçüncü söylediğin kadar saçma bir şey görmedim. PO2'lerin M4 alması normal bir şey. Yanlış kullanırlarsa ceza alıyorlar zaten. Bu söylediğin o kadar komik ki, görmemiş gibi yapıyorum.

Dördüncü söylediğine katılmıyorum. SWAT sahada devriye atabilir. Bir şey yok bunda.

Sniper sürekli kullanılmıyor zaten. Çok aciliyetli durumlarda oluyor.

Ya onu bunu bırak da sen resmen oynamayın demişsin dostum. Adam beni M4, AK ile tarayıp düşürecek. Ben ona shotgun mı sıkayım? Bana M4 AK ile sıkıyorsa Deagle'la mı sıkayım? Söylediğin saçmalık. Eğer bana AK çekerse M4'le tararım.

LSPD'nin op olması gerekiyor zaten. İl-legalden mantıken üstün olmamız gerekiyor. LSPD ve İl-legali denk yapmaya çalışmayın. Öyle bir şey olmayacak. Benim görüşüm başlı başına saçma bir AR-GE açmışsın.
Sen ve senin gibiler yüzünden insanların LSPD'ye olan bakış açıları sayenizde yerlerdeyken dahada batıyor. IC olarak üstün olabilirsiniz, olması gerekende bu. Politikalar ile dengelenmeden bahsediliyor ama sen DM peşindesin. "AK sıkarsa M4 tararım" şöyle yaparım böyle yaparım. Yukarıdaki videoda atılan arkadaş gibi sniperi al sağa sola c-bug yap sonra "AK sıkana M4 tararım deaglemi sıkıyıM?" demeye devam et.

Çevrimdışı BnSaul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 15 Şubat 2021, 10:02:26 »
CR ihlalini PIT ile savunmak yanlış. Eğer bir suçlu on foot bir polise çarptığı zaman CR'den işlem görüyorsa ki bunun gibi
;https://streamable.com/1a8esp, polisin de aynı ihlali yaptığı zaman işlem görmesi gerek. PIT'e laf eden olmadı zaten. AR-GE düzgün okunursa anlaşılamayacak bir şey yok. :)

Çevrimdışı rywexdasosa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jessie Frank Lv.17
Son giriş: 03 Nisan 2024, 13:24
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Clark Lawson Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 03 Nisan 2024, 13:22
Toplam oynama: 37 gün, 2 saat
« Yanıtla #39 : 15 Şubat 2021, 10:05:55 »
CR ihlalini PIT ile savunmak yanlış. Eğer bir suçlu on foot bir polise çarptığı zaman CR'den işlem görüyorsa ki bunun gibi
;https://streamable.com/1a8esp, polisin de aynı ihlali yaptığı zaman işlem görmesi gerek. PIT'e laf eden olmadı zaten. AR-GE düzgün okunursa anlaşılamayacak bir şey yok. :)
aynı ihlali yaptığında zaten işlem görüyor polislerden yapması istenen yürüyen/koşan birine araç ile çarpılması değil, önüne kırılması