Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis Departmanı hk.

Başlatan am i dreaming, 14 Şubat 2021, 20:31:21
Okunma sayısı 3885 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Ynt: Polis Departmanı hk.
« Yanıtla #20 : 14 Şubat 2021, 23:39:21 »
sunucuda genellikle kullanılan silah AK47, PD AK47'ye M4 ile karşılık verebilir, bunda sorun yok.

PD'ye CR diye bir şey var fakat sizin bahsettiğiniz PIT ve PIT atabiliriz, saçma bi arge olmuş bu.

zaten FBI açılmış demişsin, FBI konusunu biraz okusaydın beynine tak ederdi zaten, FBI'ye adamlar alım yapmıyor, 2 kişiler.

Polislerin, "yüksekteki bir kişiye taser atamaması." tarz kuralları normal oyuncuların önüne de koyun. Eğer bir polis suçluyu yakalamak için ihlal yaparsa, polis olmayan bir oyuncu bunu bilemez - bilmesi gerekiyor.
Böyle bir şey yazmışsın, bundan bize ne arkadaşım? Okuyun kuralları, bize ne yani bize ne?
Ayrıca, üst üste düşürüp /s ASTRONG diye yazarsanız tabii sniper kullanılır, ne yapılsın o zaman tüm pdlere /jail yetkisi verilsin sıkan adamlar direk 1440 dk jail yesin. Sunucuda düzen kalacağına inanıyor musun? Eğer inanıyorsan tebrik ederim. Sniper kullanan kişiler zaten üst yetkili ve sadece METROPOLITAN'daki dört personel onlar da zaten divizyon yönetimi(Yani yetkili) Ayrıca her şeye sniper çekilmiyor, ağır bir durum olduğu zaman durdurmak için sniper çekiliyor. Daha öncede böyle bir arge açıldı, reddedildi. Boşa tekrardan böyle argeler açmanın anlamı yok. Kısacası; DESTEKLENMEDİN!
Beni geçen PO2 Sniper ile düşürmüştü :d ?

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #21 : 14 Şubat 2021, 23:47:32 »
abicim adam size pit manevrası uygulamayın kuyruk gibi araçların peşinde saatlerce dolaşın demiyor
kovalamaca sırasında manevra uygulayacak birim aracının sürücüsü emotesini versin öyle pit atsın diyor nerenizle okuyonuz yazılanları

ha şöyle bişey var bide gelen geçen pit atma ayağına tersten gelip bilmem kaç km hızla dan dun giriyor kovaladıkları arabalara 1 dk da full zırhlı aracı pasif hale getiriyorlar .d .d .d .d
aynı şeyi diğer oyuncular emotesiz yaptığında cr den işlem görüyor
pit atarken emote yazması değil kanka araca veya sıkan birine çarparken CR sayılmıyor.

Spoiler:
Arkadaşın şikayetinden aldım, bak pit atmak bu;
https://streamable.com/ueji6x
CR atmak bu;
https://streamable.com/ri1w55 (( Maalesef bu pit değil... ))

ha şimdi anladım tam okumamıştım yazdıklarını
altta pit atabiliriz normal falan filan bişeyler yazmışlar o gözüme ilişti bende dediğimi kast ediyon sandım mala anlatır gibi anlatıyodum .d
neyse açıklamayı yanıtlarında yapmışsın zaten daha fazla konuşmaya gerek yok desteklendin

Çevrimdışı AlperBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Jordan Lv.32
Son giriş: 07 Ocak 2025, 20:02
Toplam oynama: 388 gün, 10 saat
Lucas Hope Lv.32
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 11:51
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Taylor Garen Lv.32
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 11:51
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #22 : 15 Şubat 2021, 00:40:00 »
desteklemiyorum reelde tak diye pd.düşürebilir misin pd üstün olması gerek

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #23 : 15 Şubat 2021, 00:44:48 »
FBI'ın nasıl yol izleyeceğini bilmeden neden böyle "oluşum geldi illegal bitti vah vah bittik biz" moduna geçtiniz ki hemen? FBI konusunda bir problem yok ortada, oluşumun nasıl bir süreç izleyeceğini bilmiyorsunuz arkadaşlar. PD durumları için gereken yanıtı @Thor verecek.

zaten FBI açılmış demişsin, FBI konusunu biraz okusaydın beynine tak ederdi zaten, FBI'ye adamlar alım yapmıyor, 2 kişiler.
Tek ben varım, başka kimse yok. @twoground

Çevrimdışı SoBig

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Şubat 2022, 18:41
Toplam oynama: 33 gün, 23 saat
« Yanıtla #24 : 15 Şubat 2021, 00:51:21 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
Ynt: polis departmanı
« Yanıtla #25 : 15 Şubat 2021, 00:54:19 »
İki aracın da zırhı var birim aracının sivil arabadan farkı Pushbar'ı, bu gibi durum da kullanılmazsa akşama kadar hatasız süren adam yakalanmaz.

M4 olayı PO2 için iyi. Zorunlu durumlarda kullanılabiliyor ve üstünde taşınıyor zaten M4 şehir de ya da şehir dışı

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #26 : 15 Şubat 2021, 00:56:37 »
Yazdıkların iyi hoş güzel kardeşim ama bu dediklerin imkansız gibi bir şey. Adamlar 5-6 sultan dm arabası çıkarsın LSPD nasıl M4 kullanıp bastırmasın? Çoğu zaman M4 bile yetersiz kalabiliyor ve o zaman devreye Phx, Sniper ve Metropolitanlar giriyor.

Çevrimdışı 36Kreuzberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 15 Şubat 2021, 01:03:47 »
PD'nin tüm ayrıcalığı kaldırılsın, dua ederek adam yakalayalım.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 15 Şubat 2021, 01:13:41 »
Pushbar araçlara zarar vermek için değil sürücünün aracın kontrolünü kaybetmesi için var. Ayrıca hayır, asla Pushbar ile yapılan çarpışmalar CR kapsamına girmiyor lakin bir polis aracınıza bilerek ard arda vuruyorsa işte bu Car Ramming olur. Diğer şeyleride desteklemiyorum pek farketmez, bu kadar hileci varken zaten zar zor rol yapan insanlar iyice pdden uzaklaşacak eğer kısıtlama gelirse. 
Aracın sürücü koltuğunun olduğu bölgeden yani sağ/sol yan bölgeden bir araca gelip son hız çarpmak maalesef CR oluyor veya arka taraftan hiç farketmez. Kontrolü kaybetsin diye var, siz aracı çarpa çarpa bozup sürücüyü mecburen indirmek zorunda bırakın diye değil.

benim dediğimle senin dediğinin ne alakası var diye dakikalardır düşünüyorum yemin ederim, zaten araca çarpa çarpa bozmak cr kapsamına giriyor. politikalarda yazan kısım sadece pit için geçerli. pitde sampta atılmadığı için lag pit atılıyor yani medium rp olduğu için pite çok takılmaya gerek yok lakin biri bilerek aracına vuruyosa yine crden şikayet açabilirsin zaten

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
« Yanıtla #29 : 15 Şubat 2021, 01:41:51 »
CR olayı yok. Kovalamaca ilerleyince PIT atılıyor. Sıkıştırılıyor, BOX'a alınıyor. Araca çarptın diye bam güm çarpmıyoruz sana. Öyle yapanlara şikayet aç. Onu yapmayacaksak nasıl durdurucaz seni? Sağa çekeceğini sanmıyorum. Tükürelim mi?

İkinci söylediğine katılıyorum. Normal oyunculara da söylensin.

Üçüncü söylediğin kadar saçma bir şey görmedim. PO2'lerin M4 alması normal bir şey. Yanlış kullanırlarsa ceza alıyorlar zaten. Bu söylediğin o kadar komik ki, görmemiş gibi yapıyorum.

Dördüncü söylediğine katılmıyorum. SWAT sahada devriye atabilir. Bir şey yok bunda.

Sniper sürekli kullanılmıyor zaten. Çok aciliyetli durumlarda oluyor.

Ya onu bunu bırak da sen resmen oynamayın demişsin dostum. Adam beni M4, AK ile tarayıp düşürecek. Ben ona shotgun mı sıkayım? Bana M4 AK ile sıkıyorsa Deagle'la mı sıkayım? Söylediğin saçmalık. Eğer bana AK çekerse M4'le tararım.

LSPD'nin op olması gerekiyor zaten. İl-legalden mantıken üstün olmamız gerekiyor. LSPD ve İl-legali denk yapmaya çalışmayın. Öyle bir şey olmayacak. Benim görüşüm başlı başına saçma bir AR-GE açmışsın.