Hayır, PD sıkmak için açmadım. Hayır, PD'yi düşürüp bağırmak için açmadım. CR atma olaylarının kaldırılması gerek, suçlunun aracına bir süre sonra sıkarak onun kaçmasına engel olmak, pursuit'i kolayca uğraşmamak için bitirmek bir yöntem değil. CR atarak suçluyu yakalamakta mantıklı bir hareket değil, onların aracı nasıl zırhlıysa sizin aracınızda zırhlı. Eğer normal bir oyuncu CR atınca ceza alıyorsa, emotesiz bir şekilde yapılan bu işin sonucunda iki tarafında eşit yaptırımlara uğraması gerekiyor.
Polislerin, "yüksekteki bir kişiye taser atamaması." tarz kuralları normal oyuncuların önüne de koyun. Eğer bir polis suçluyu yakalamak için ihlal yaparsa, polis olmayan bir oyuncu bunu bilemez - bilmesi gerekiyor.
Po3 altı m4 alamasın, dg shotgun gezsinler zaten gezmeleri gereken silahlar bunlar bu kadar op olmalarına gerek yok fbi açılmış
SWAT sadece bir ev gibi yerleri basmak için çıksın, dmci avlamak için specleyip pd çekmeye çalışanlara jail atılabilir, bunu tespit edebilirsiniz diye düşünüyorum.
M4 zor durumlar harici şehir içinde kullanılmasın, dışında da aynı şekil, sniper gibi uzun namlulu silahlar önemli operasyonlarda kullanılsın.
Spoiler :
AR-GE üzerine gelecek yorumlar için kısa cevaplar; 1:Hile olabilir, bunun için ban atabilirler. PD'yi güçlendirmenin bir anlamı yok.
2:DM atılabilir, her sunucuda olan ve kişinin karakterine bağlı olan bir şey, karakter başvurusu olmayan bir sunucuda gayet normal bir şey, bu tarz durumlar için şikayet açılabilir. DM'ci bastırmak için bütün polisleri toplayıp "Genel DM'ci bölgeleri" olarak adlandırılan Montgomery, East Beach, Skate Park, Las Venturas , gibi konumlarda gezmenin yararlı bir yanı yok. Sadece o an vurulmuş olurlar, DM'den yiyecekler 1400 dakika yerine 500 dakika atarak onların sadece süresini azaltıyorsunuz. 3: Sniper kullanımı zaten gayet normal bir duruma geldi, herkesin sniper ile gezmesine gerek yok. Sadece üst rütbelerde olmadığını herkes biliyor, artık şu algınızdan vazgeçebilirsiniz. Sniper kullanımı için belirli başlı operasyonlar, kişiler belirlenmeli. 4: Şehir içinde Sniper kullanımı ne olursa olsun, eğer orada sivil varsa zaten yasaklanmalı. Ağır bir terörizm olmadığı sürece bir Sultan elinde AK bulunan şahısları düşürmek için Sniper değil /jail'i kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. 5: Bir kişinin sicili, o kişiyi yansıtmaz. Yeri geliyor, arkadaşlarımızla eğlenmek istiyoruz vs. sicillerimizde bir şeyin ihlali olması zaten o kişinin karakterini yansıtmaz, kimsenin rolünü ve kişiliğini görmeden siciline göre yargılamanıza gerek yok. Kimisi burada rolünü öğreniyor, kimisi rolünü öğrendiği taktirde devam ettiriyor, devamını getiriyor. Kimileri burada çoğu dostluğunu ediniyor yani AR-GE üzerinde, senin "DM" sicilin var, bunu nasıl desteklersin gibi ithamlardan kaçınırsanız sevinirim. 6: Kolluk kuvvetlerinden zaten güçlü olamayız, güç kapasitesine sadece silah yönünden bakmanıza gerek yok. Araçlarınızda her bir memur için zırh, can fulleme eşyası var. Kişi olarak en üstün şekildesiniz, araç olarak en üstün şekildesiniz, ekipman olarak en üstün şekildesiniz.