aylar geçti, hala konsepti öğrenememişsiniz ya, gerçekten inanılmazsınız
Arkadaş, birliği kurmadan konseptimizi görmüş daha rol yapmadan rolümüzü sorgulamış. Tanıtımdaki arkadaşların gibi boş yorum sayısını arttırdığın için teşekkürler!
oceanside parkta 1 kere bile bulunan herkes sizin ne kadar low olduğunuzu biliyor bilmemezlikten gelme bence
Öncelikle birisinin rol bilgisini sorgulamak sana düşmez, ayrıca senin o parkının olduğu yerde sadece ghetto rolleri falan dönüyordur emin değilim yaptığınız rollerden, herkes rol yapabilir veya yapamayabilir, Medium bir sunucuda oynuyoruz ve bu sunucuda rol yapsan ne olur yapmasan ne olur şu sunucuda 400-500 kişinin yarısı bu sunucuda rol yapmıyordur sana bunun garantisini bile veririm güzel kardeşim o yüzden duyduklarınla değil bildiklerinle konuş, ben bu birlikte bulundum bizim baskınlara gitmemizin sebebi bize her gün 3-5 kere baskın atmalarıydı ismimiz dmciye çıktı biz baskın atınca şikayetler çoğaldı şikayetler çoğalınca da birlik kapandı vs. yani demek istediğim git Sicillian'la role gir sonra konuş anlatabildiysem ne mutlu bana, bu açıklamayı her yerde yapmaktan bıktım.