Rollerim mükemmel değil ama size tavsiyem, içeriğinde silah olmayan SS'leri çoğaltmayı deneyin.
Merhaba,
Tanıtım üzerinde bu tarz tavsiyeler vereceğinize, oyun içerisinde gerekli rolleri sergilemenizi öneririm. Size IC olarak da belirttiğimiz üzere, bölgemize davet ettik. Oyun içerisinde gerekli rolleri sergilediğinizde, sürekli agresif rol sergilemediğimizi anlamış olursunuz. İllegal olan bir birlikten şeker, çiçek vb. ile dolaşmayı beklemeyiniz. Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Anlıyorum, çiçek - şeker ver demiyorum sadece çatışma vesaire olmadığı SS'lerinizin birkaç tanesinde de silahlı duruyorsunuz ve dışarıya kötü bir izlenim bırakıyor. Kötü bir izlenim olduktan sonra bazı insanlar role girmek istemeyebilir. Onun dışında, oyun içerisinde gerekli rolleri sergilediğinizde yazdığını görüyorum o cümlene karşılık tek sorum şu olacak; Adamlarının ''Sicilian sizi evine davet ediyor, siz gelmezseniz biz geliriz ve bu dostça olmaz'' ve ''Bu mesajı sahiplerinize iletin.'' cümlelerini kullanması sence agresif kalmıyor mu?