Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]RakiBalik - Sakız Bar

Başlatan RakiBalik, 13 Şubat 2021, 16:50:05
Okunma sayısı 483 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RakiBalik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Megan Torres Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 18:24
Toplam oynama: 213 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Nora Silver Lv.29
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Kasım 2022, 21:46
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
Diana Silver Lv.29
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Agnes Silver Lv.29
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 17:43
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
[EKLENEBİLİR]RakiBalik - Sakız Bar
« : 13 Şubat 2021, 16:50:05 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Hergün - 10 saat)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1733.55, -1179.55, 23.84, 225.40)

2.02:İş yeri lokasyonu([):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Sakız Bar)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Büyük Gece Kulubü)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (5 Ocak 1992'de gözlerini Londra'da açmıştır. İlkokulunu Primrose Hill Primary School'da okumuştur daha sonrasında liseyi Bellerby's College'inde okumaya başlamıştır. Bir trafik kazası sonucu annesini kaybetmiş ve annesinin ölümü babasını derinden üzüp ardından iki sene sonra babasını kalp krizi geçirme sebebi ile kaybetmiştir. Daha sonra ben Veterinerlik üzerine master yapmak için İtalya'nın Roma şehrine gittim. Orada okulumu bitirdikten sonra kardeşi Amelia'nın yanına Londra'ya döndüm. Diğer kardeşim Maria'nın Los Santos'a geldiğini ve orada yaşadığını öğrendim. Küçük kardeşim olan Amelia Maria'nın yanına gitmek için çok fazla ısrar edince ilk önce onu Maria'nın yanına gönderdim. Daha sonrasında Londra'daki veterine muayenesini kapattıktan sonra Maria'nın yanına Santos'a gelmeye karar verdim. Maria ile bir süre konuştuktan Maria'nın şehirde ismini duyurmuş ve Sakız Kafe adında olan işyeri şehirde ismini duyurduğunu fark ettim. Bizde abla kardeş güzel bir konuşma yaptıktan sonra beraber bir bar açmayı düşündük. Bu açılacak olan barın hali ile yaşça büyük olan benim yönetmemi daha uygun bulup en azından kardeşlerini bir ara tutmak ve gözünün önünde bulundurmak ve bir nevi onlara sahip çıkmak istemiştir. Bu açılan bar sayensinde en azından şehirde bir nebze de olsa eğlenmek ve ailesinin yanında bulunmak istemiştir. Ailesinden son kalan Amelia ve Maria, Megan için çok değerli olup Londra'da tek başına yaşamaktansa Santos'a gelip kardeşlerinin yanında durmayı ve asıl mesleği olan Veterinerlik mesleğinin en azından bir benzer dalı olan doktor, hemşirelik mesleğini burda devam ettirmek istemiştir. )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (IC:Gum ailesi olarak Santos'da tanınmış bir aileyiz. Dostlarımızı ve Santos halkını eğlenceye ve samimiyete doyurmak için böyle bir girişimde bulunduk. Santos'da gece hayatının gerçekten hızlı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden tanınmış bir aile olmamız nedeniyle Sakız Bar'ı açmayı dostlarımızı ve Santos halkını birbiri ile kaynaşmasını istiyoruz. Barımızın içinde çeşitli çeşitli etkinlikler İngiltere hayatını yansıtmak ve bir nevi Santos'da İngiliz rüzgarı yaşatmak istiyoruz. Sakız Bar kapılarını açtığı anda piyasaya göre daha ucuz ve kaliteli menü ile karşınızda bekliyor olacak.Santos'a yeni yeni etkinlik ve çığır açan müzikleri getirip Santos halkı için elimizden gelen kaliteyi ve rahatlığı sağlamak için Sakız Bar sizler ile olacak. Sizde Sakız Bar'da gecenizi geçirin emin olun bir daha ki geceleri her seferinde Sakız Bar'a gelmek için can atacaksınız bu konu hakkında sonuna kadar bize güvebilirsiniz...
OOC:Market caddesi bölgesinde sadece o taraflarda olan oluşumlar dışında başka kimsenin pek aktif olmadığını gördüm. Burasının bir nevi bir oluşuma veya illegal bir oluşum tarafından değil de bağımsız ve illegal ve legal rol yapan kişilerin ortak bir noktada buluşturmak amaçlı ve Market caddesi bölgesini birazda olsa canlandırmak istiyorum. Karakterimin planladığım rolünün büyük bir planını kapsıyor. Karakter tanıtımı için ve daha önce belittiğim gibi Market caddesi  bölgesinde açılan kafede hem rol aktifliğinin artmasında bir nevi önemli olacağını düşünüyorum. Kendi ooc'de de kafe sektöründe olduğum için bu rol hakkına yüksek bir bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum.Ekstra olarak o bölgenin sadece kumar için kullanılması veya insanların can sıkıntısından gittiği paintball oyunu için değilde bar olarak eğlenebilecekleri bir yer, bir eğlence merkezi yapmak.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Rol imkanları konusunda şöyle bir detaylandırmak istiyorum kız kardeşlerin aralarında IC tartışmanın bir nebze olarak dinmesi açısından açmayı planladık. Santos'da ciddi anlamda maddi olarak zorda olan kişilere iş imkanı ve onlar için daha fazla sosyalleşme sağlamak birinci önceliğimiz. Oyuncular arasında  hem rol bilgilerini başkalarına aktarmaları veya başka insanlar ile rol bilgisi öğrenmek adına düşünülmüş bir proje. Bundan dolayı insanların sunucuya ve aktifliğinin arttırmak ve sunucuda geceleri daha canlı tutmak amaçlı açmayı planlıyoruz. Genellikle resmi olarak kolluk kuvvettlerinin olsun genel olarak Santos içerisinde yaşayan insanlar için çeşitli etkinlikler balolar, partiler vb. düzenlenip insanlar arasında bir sosyal ortam sağlamak. )

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Bulunduğu bölgede pek fazla aktiflik veya aktif rol dönmediği için bu bölgeye rol alışkanlığını katmak ve Market caddesi  bölgesinin üzerinde ki lüks olan evlere yakın bir bar veya o tarz bir mekan olmadığından dolayı buralar daha fazla aktiflik sağlamak. O bölgenin sadece kumar ve paintball için gelinmeyeceği en azından kumarda batan oyuncuların kafa dinlemesi aksi bir şekilde kumarda para katlayan oyuncuların bir nevi eğlenmek için veya paintballdan sıkılan oyuncular için güzel bir yer olacağını düşünüyorum. Katkı sağlamak istediğim o bölgede aktif rol ve o bölgede aktif oyuncu sayısını arttırmak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "RakiBalik"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı RakiBalik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Megan Torres Lv.29
Nora Silver Lv.29
Diana Silver Lv.29
Agnes Silver Lv.29
Ynt: RakiBalik - Sakız Bar
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2021, 22:24:48 »
@ilcare , hatalar düzeltildi lütfen tekrar inceleyebilir misiniz?

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2021, 16:02:10 »
Lokasyon uygun değil, yeni bir lokasyon belirleyin. Ek süre verildi.

Çevrimdışı RakiBalik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Megan Torres Lv.29
Nora Silver Lv.29
Diana Silver Lv.29
Agnes Silver Lv.29
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2021, 23:14:44 »
@ilcare , lokasyon düzenlendi, yeni fotoğraf eklendi. İncelenebilir.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2021, 00:16:20 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına bırakın.

Çevrimdışı RakiBalik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Megan Torres Lv.29