aktroller mustafa kemale tapıyosunuz diyip bu adamı ilah yapmasa çok iyi biri
amacım tartışma çıkarmak değil lakin bizler bu adamı
"olmasaydın olmazdık"
"o olmasa baban belli olmazdı" şeklinde yorumlamıyoruz. Secde de etmiyoruz, adam ölmüş gitmiş, ben vatanıma dokunan yararını zararını konuşurum.
hacı ben onu demiyorum ki adamı sanki ilahmış gibi her yerde paylaşıyolar twittera bak sevene sayana lafım yok benim zaten ama iyi biri mi evet kral adam abdülhamid
Bu benzetme tanıdık gelmedi mi?D
yo ben turj mıllıyetcısı osmamlıcıyım kardsm ataputu'l eshadu enla abdulhamıd
yani ne diyeyim aklınca dalga mı geçiyorsun anlamadım. ya adam gibi şehadet getir ya da dalga geçmeye devam et sen, her şeyin bir hesabı var
bencede habur sınır kapısı cok guzel
ben ahiretten olan hesabı söylüyorum, sen sürgünden bahsediyorsun
dombra cal
evladım şu atatürk konusuna bir şey yazsam it gibi kuduruyorsunuz şurada biz de bir konu açtık azıcık saygılı olsana niye sabote etmeye çalışıyorsun
Bak güzel kardeşim. Ben adam akıllı bir açıklama yapmaya gelmiştim buraya ama "üstad" yazısını görünce vazgeçtim. Abdülhamid imparatorluğu ayakta tutmayı başarmıştır ama bunun için topraklardan vazgeçmiştir, ülkenin ekonomik durumu zaten belli. Ben ata falan ayırmam, yararı olanı severim ama sürekli olarak Abdülhamid'i yüceltip Atatürk'e söveni aynı şekilde Atatürk'ü yüceltip Abdülhamid'e söveni sevmem. Senin ve benim ölmüş insanlara karşı kötü konuşmamız, onlara atılan iftiralara inanıp ölüsünü lanetlememiz çok mantıksızdır. Örnek olarak vedat uşaklıgil mevzusu, Atatürk köşesi konusunda yazdığını gördüm. Bu tarz iftiraları ben Abdülhamid'e atmıyorsam, seninde Atatürk'e atmak gibi bir hakkın yoktur. Benim düşüncem bu, kötü bir amacım yok.
Kadir Mısıroğlu size öyle bir dokunmuş ki "ÜSTAD" kelimesi geçince direk o adam aklına geliyor.
Bir bak bakayım söz kime aitmiş, siz Mustafa Kemal'in hakkını yiyen cahil kör topal "kendinizce" kemalistsiniz.
Üstad dediğin CHP'den para isteyen, bu sırada Atatürk'ü öven yazılar yazan, aynı dönem CHP Milletvekili olan ama istediğini alamayınca bir anda Atatürk ve partisine düşman kesilen, Adnan Menderes lehine yayın yapacağını söyleyip örtülü ödenekten epey para alan, mahkemede Menderes memleket yararından ayrıldığını görünce irtibatı kestik, düzeleceğim dedi tekrar geldi, tekrar geldi diyordu onun için hani. Sonra MHP'ye yaklaşan, önce Atatürkçü sonra Menderesci sonrasında ülkücü olan Necip Fazıl olabilir mi?
Ya da keşke yunan kazansaydı, Stalin ayetel kürsi okuttu, Shakespeare gizli müslümandır, asıl ismi Şeyh Pir'dir diyen çakma üstad kadir mısıroğludur.