Adı:Rosangela, Soyadı:Belucci, Köken:İtalyan, Doğum yeri:İtalya, Yaşı:23, Medeni hali:Bekar Kan grubu:AB+
Boyu: 1.68, Kilosu:57, Saç rengi:Kırmızı, Göz rengi:Yeşil, Hastalıkları:Bulunmuyor., Kalıcı izleri:Bulunmuyor., Bildiği diller:İtalyanca, Rusça
Mesleği:Yok, ,
Merhaba, ben Rosangela. Rosangela Belucci. 1997'de, Los Santos'ta doğdum. Babam bölgedeki bir restoranda garson olarak çalışırken annem de benimle ilgilenirdi. Baba tarafından İtalya kökenliyim, babam İtalya göçlerinin son döneminde Amerika'ya göçmüş ve annemle evlenerek Amerika vatandaşı haline gelmiş. Her ne kadar İtalya kökenli olsam dahi İtalyan kültürüne bağlı bir yaşam sürmedim. Ailemizde her zaman anne tarafı baskın taraftı, babamı ise çalıştığı için günde 1-2 saat belki görme imkanım oluyordu. Dolayısıyla ben de Los Santos'un yerlisi sayılabilecek kadar buraya bağlı büyüdüm. Gelirimiz bir tek babama bağlıydı ve tüm maddi yük babamın üstündeydi. Yaşadığım bölgede yer alan okullarda temel eğitimimi aldıktan sonra lise eğitimi için Downtown lisesinin yolunu tutmaya başladım. Açıkçası genç yaşın etkisiyle planlı yaşamıyor ve geleceğimi düşünmüyordum, sadece anı yaşıyordum ve okurken bir amacım yoktu. Lise eğitimimi tamamlayıp diplomamı aldıktan sonra öylece kalakaldım. Ne yapacaktım, nerede çalışacaktım? Bu soruların cevaplarını bulmakta zorlanıyordum. Zamanla babam yaşlandı ve artık onun yorulmasını istemiyordum. Benim de çalışmaya başlayıp aileme destek olmam gerekiyordu. Birkaç iş girişiminde bulundum; basit işler yapıyordum ve bunlar bana sabit paralar kazandırmıyordu. Devlet güvencesi altında çalışarak hem net maaş kazanabilir, hem de aileme destek olabilirdim. Bu yüzden gözlerimi devletin sağladığı işlere çevirdim ve taleplerimi karşılayabilecek en uygun yerin polis departmanı olduğuna karar vererek polis akademisine katılma kararı aldım.