Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]FearS - The Italian House

Başlatan fears the great, 10 Şubat 2021, 00:07:33
Okunma sayısı 265 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Eylül 2023, 21:12
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İrlandalı
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:53
Toplam oynama: 140 gün, 17 saat
[EKLENEBİLİR]FearS - The Italian House
« : 10 Şubat 2021, 00:07:33 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Öncelikle bir helper olduğum için her gün aktif olmaya çalışıyorum, rinaya günlük en az 3 saat vakit ayırabiliyorum. İş yerimi her gün aktif tutucağımı inanıyorum.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1726.91, -1636.77, 20.21, 181.78 )

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İş yeri adı: The Italian House

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Restaurant

2.05:İş yeri interioru: Restaurant 1

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Thomas Veneto, 12.08.1996 doğumlu İtalyan bir gençtir. İtalya'lıdır ama Los Santos'ta okuyup büyümüştür. Ailesini bir terör saldırısında kaybetmiştir. Thomas Veneto küçükken kibar, akıllı ve yardımsever bir çocuktu. Arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıp, çok güzel vakit geçirebiliyordu. İlkokul, ortaokul ve lisede sadece tek bir yakın arkadaşı vardı, oda Charlie Brantford. Charlie ile küçükken beraber sınavlara çalışıp eğitimlerini başarılı bir şekilde bitirmiştir. Lisede iki arkadaş arasında başarı yarışı olsada birbirine sahip çıkıp çok güzel geçiniyorlardı. Thomas lisede başarılı bir öğrenci olup yüzde yüz bursla bir üniversitede mimarlık bölümünü kazanmıştı. Üniversite kariyeri onu Charlie ile arasına mesafe koydu, Thomas oturduğu yerden taşınmak zorunda kalmıştı. Thomas bütçesine göre bir yer bulup okulunun 1. sınıfını sınavlardan yüksek puan alarak geçmişti. Günlerden bir gün Thomas okuldan dönerken havada kap karanlıktı. Los Santos'un tehlikeli sokakları Thomas'ı rahat bırakmadı. Thomas'ın önünü bir grup çevirip gasp etmeye çalıştı. Thomas'ın son parası ona lazımdı yoksa kirasını veremeyip dışarda kalıcaktı. Thomas parasını çıkarmamakta kesin karar alıp gasp edenlere karşı dik durmuştu. Gaspcılardan bir tanesi bıçak çıkartıp Thomas'a tehtidler savurdu. Thomas bıçağı görünce korktu ve cebindeki parayı çıkartıp gaspcılara verdi. Sonra bir adam onun yardımına yetişti. Uzun boylu, kalıplı bir adam. Gaspcıları tek başına döverek Thomas'ın parasını ona geri verdi. Thomas'ın hem hayatını hemde parasını kurtarmıştı. Thomas ile o adam gittikçe arasında baba-oğul ilişkisi yaşadı. Thomas üniversitesini bitirip aşçılık kursuna gidip İtalyan kültürüne uygun yemekler öğrendi. Thomas üniversiteyi bitirdikten sonra Charlie arkadaşıyla buluşup beraber yaşamaya karar verdi. Thomas babası gibi gördüğü John Wontson adındaki bir adam aslında bir il-legal büyük bir oluşumun sahibi olduğunu öğrenir. Thomas bu işte babasını yalnız koymamak adına yemin edip il-legale bulaşıp babası yolunda ilerlemeye başlamıştır. Thomas gittikçe profesyonelleşip babasının emirlerini yerine getiriyor ve orginizasyonda yerini yükseltiyordu. John Wontson'a bir sorgu açıldı, sorgu olunca John Wontson hapisi boyladı. John sadece Thomas'a güvendiği için işlerini ona devretti. Thomas bu yükün altına girerek kendini ne kadar büyük ve güçlü olduğunu John'a gösterdi. Şuanda hem becerisi olduğu için hemde kara parasını haklayıp il-legal işlerini gizlece yapıcağı bir restaurant açmayı hedefliyordu. 

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) İC : Öncelikle Thomas Los Santos'a İtalyan kültürünü ve İtalyan yemeklerini sunup gelir elde etmek istiyor. Herkese güzel yemekler, içecekler, tatlılar yapıp Los Santos'ta en iyi restaurantlardan birisini açmaya hedefliyor. 4 yıllık aşçılık eğitimi alan Thomas iş yeri yönetip kendi markasını kurup amerikanın her bölgesinde markasından bir işyeri açmayı hedefliyor. Thomas memleketi İtalyan'ların kültürünü ciddi bir şekilde önemseyip insanlara güzel yemekler sunmanın peşindeyken öteki yandan ise babasının bıraktığı orginize işlerini yapmayı hedefliyordu. Bu işyerinde kara para aklayıp gizlice il-legal işler yapmayı planlıyordu. Tabi paraları legale döndürüp güzel bir şekilde orginizasyonuna ve işyerine yatırıcak. Ortakları ile beraber bu iş yerinde bazen görüşmeler&acil olan toplantılar yapılıcaktı. Ayrıca orginizasyonun bazı silah ve muhimmatları depoya koyulup dikkatlice piyasaya sürücekti. Bu işyeri onun ana yeri olucaktı. Günün 10-15 saatini orda geçirip işyeri ile ilgilenip hem legal hemde il-legal para kazanacaktı.

OOC plan ise rinada her gün işyerini açıp insanlara güzel bir rol ortamı, rol yaparak para kazanmasını sağlamak istiyorum. İtalyan rollerini uzun süredir yapıyorum böyle bir plan aklımda vardı arkadaşlarımla beraber işyerinin kadrosunu kurup gelen herkesle rol yapmayı hedefliyoruz. Rinada daha önceden fazla İtalyan restaurant açmadılar ben uzun süre bu rolü sürdüreceğimi inanıyorum. İnsanlara hem İtalyan kültürünü ve yemeklerini öğretip, keyifli roller sunmayı düşünüyoruz. Arkadaşlarımla İC olarak para kazanmak istiyoruz bu işyerinden güzel gelir elde edebileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca sahip olduğum birlikteki üyelere bir rol ortamı ve İC olarak gelen misafirlerimizi sunmak için bir yer açtırmak istiyordum bu iş yeri hem bana rol ortamı hemde kolaylık sağlıcak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): İş yerini her gün düzenlice reklam yapıp nerdeyse oyuncuların yarısın restauranta çekip insanlara rol paslamayı planlıyoruz. Arkadaşlarımla işyerinde çalışanları kalabalık yapıp her oyuncuyla bir kişi ilgilenebilecek bir kapisete çalışan alıp ic para kazanmlarını sağlıcaz. Restaurantta keyifli/güzel roller sürdürüp hem legal hemde birlik içi illegal roller döndürmeyi planlıyoruz. Serverda fazla restaurant olmadığı için işyeri aktif olucağına inanıyorum. Ayrıca birlikteki üyelerime rol ortamı oluşturup onlara ic olarak para kazandırmayı hedeflemekteyim. Birliğimdeki üyeler orda gizlice ticaretini yapıp il-legal rolleride destek olucağına inanıyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Bulunduğum bölge fazla aktif bir rol bölgesi değil, öncelikle o bölgeyi aktif tutup insanlara rol paslayıp serverda rol oranına katkı sağlıcağına inanıyorum. Her gün düzenli olarak iş yerinde olucağımız için hem forumda roller atıp forumu aktif tutup hemde oyun içinde rollerin fazla olduğu bir işyeri olucağı için bölgede aktiflik artıcağını düşünüyorum. Bölge biraz güvenli bölgeye yakın o yüzden iş yeri dışında il-legal rol dönüceğini sanmıyorum daha fazla legal rollerin artıcağını düşünüyorum. Ama işyerinin içerisinde il-legal rollerinde olucağı için hem birliğime hemde il-legal rol yapan oyunculara rol paslıcaz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, FearS; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: FearS - The Italian House
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2021, 11:42:44 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Eylül 2023, 21:12
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
Birlik: ******TTI