Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İki Tane Arge.

Başlatan !, 17 Temmuz 2018, 14:36:36
Okunma sayısı 781 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
İki Tane Arge.
« : 17 Temmuz 2018, 14:36:36 »
1- Mekanik mesleğinden çıkarken para ödenmesi kaldırılmalı. Ayrıca çok fazla para ödeyerek giriyoruz ve hakkımız üç günde bir. Sultan sattım ve 15360$ kazandım yani.

2- Animasyon yaparken, bizde koltukta oturuyoruz gibi gözüküyor ama karşı tarafta yerde, koltuğun üstünde oturuyoruz gibi gözüküyor bazen. Etrafta koşup yapmak zorunda kalıyoruz, bi' 10 dakikamı bu hataya ayırdım :(

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
Ynt: İki Tane Arge.
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2018, 14:53:39 »
1. Kesinlikle desteklemiyorum. Bu mesleğe giren kişi çıkarken de parasının gideceğini göze alacak. Her önüne gelen mesleğe katılıp, araç parçaladıktan sonra parasını alıp bedava çıkamayacak.
2. Bu durumun çözümü varsa destekliyorum, ama mecburen anim restart çekmeniz gerekiyor.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2018, 14:58:39 »
1. Kesinlikle desteklemiyorum. Bu mesleğe giren kişi çıkarken de parasının gideceğini göze alacak. Her önüne gelen mesleğe katılıp, araç parçaladıktan sonra parasını alıp bedava çıkamayacak.
2. Bu durumun çözümü varsa destekliyorum, ama mecburen anim restart çekmeniz gerekiyor.
Tarikata katılmıyoruz kardeş çıkınca tazminat ödeyelim.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2018, 15:07:07 »
150.000 dolar, taşımacılık kasıp her türlü elde edilir bu para, yani tüm oyuncular 150.000 doları elde edebilir taşımacılık kasarak.
150.000 dolar ile mesleğe giriyoruz, çıkışında para ödemeyeceğiz zaten mantığıyla girdikleri için, mesleğin tadı kaçacak, giriş ve çıkış için 150.000 dolar ödenmesi gayet mantıklı.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2018, 15:09:22 »
150.000 dolar, taşımacılık kasıp her türlü elde edilir bu para, yani tüm oyuncular 150.000 doları elde edebilir taşımacılık kasarak.
150.000 dolar ile mesleğe giriyoruz, çıkışında para ödemeyeceğiz zaten mantığıyla girdikleri için, mesleğin tadı kaçacak, giriş ve çıkış için 150.000 dolar ödenmesi gayet mantıklı.
Taşımacılık kasarak 150k yapan varsa alnını öperim.

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2018, 15:32:30 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2018, 15:57:54 »
Taşımacılık kasarak 150k yapan varsa alnını öperim.

Selam ben dizi izleyerek yapmıştım da konumuz o değil! :D

Arkadaşlar mesleğin giriş ücretinin çok fazla olduğunun farkındayım bunun sebebi sizin bu mesleği yaparken başka birinin şahsi ekonomisine zarar verebilecek olmanız - BURAYI AÇIKLAYACAĞIM- çıkarken para ödemenizin sebebi ise siz zenginleşirken başkasının fakirleşmesini önleyerek sunucudaki para düzeyini optimum seviyede de tutmak.

-BURAYI AÇIKLAYACAĞIM - dediğim kısma gelirsek bir örnek vermek istiyorum: Bir oyuncu rollere girmek için araca ihtiyacı var ki ulaşımını kolay sağlasın her dakika taksi yok en nihayetinde siz gidip o oyuncunun taşımacılık yaparak 100k ya aldığı arabayı satıyorsunuz ve 20k kazanıyorsunuz (( SAYILAR MECAZİDİR)) ve o oyuncu da tekrar para kasıp arabasını çıkarmak zorunda 100k kastı aracı aldı siz onun elinden aldınız ve o aracın adama gelişi 20k oldu giriş ve çıkış ücretinin sebebi gayet basit bir şekilde budur.

- Anim kısmına gelirsek Hera kısa bir süre içerisinde düzeltecektir eminim.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2018, 20:33:17 »
Destekliyorum Çıkarken para ödenmesi mantıksız bence.

Çevrimdışı Gorkem.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Ronald Lv.18
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Mart 2021, 20:04
Toplam oynama: 66 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2018, 10:46:51 »

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22