Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucuda ki SİLAH Pazarı Hakkında.

Başlatan PMBv10, 17 Temmuz 2018, 14:13:52
Okunma sayısı 1605 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Temmuz 2018, 13:43
Toplam oynama: 35 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sunucuda ki SİLAH Pazarı Hakkında.
« Yanıtla #20 : 17 Temmuz 2018, 18:42:31 »
Ve hergünde mekan basıyorlar.Silahım gider,polis görür beni hapise atar korkusuda yok hergün en az bir birlik bir birliğe basıyor saçma değilmi?Zaten adam diyor param var,silah sınırıda yok al babam al.
Parası olan alır kardeşim,para kazanmasıda zor değil yani önemli olan parayı tutabilmek.
Kardeşim benim,sonra sürekli Drive-by atıyorsunuz her gün o silahın kaybetme duygusu olur polis görür hapise girme korkusu olur.En iyisi teslimatın gelmesi.
Sana tek birşey diyeceğim
İstediğin herşeyi alabilecek paran var diyelim.
Silah kaybetme korkusu veya polise kaptırma korkusu olurmu içinde?
Bence olmaz.
Kardeşim benim konudan alakasız bir yere çıkıyor bu.Tamam paran varsa banane fakat silah teslimatı olmak zorunda.Silahlar iyiyce sıfırlansın ve artık teslimatı bir admin üslenerek teslimatını bir mafyaya versin o mafyada adminin önderliğinde veya liderinin sol kolu veya sağ kolu herneyse o olsun.Hard rp bir bir sunucuda oynadıysan eğer ordada var böyle teslimat rolleri ve baya eğlenceli geçiyor.Sen diyorsunki haksızlık olacak şu bu olucak en kısa sürede toparlanırsınız.Ayrıca depolama diye birşey yok herkes NPC'den alıyor birlik liderleri normal oyuncular ise silahı en fazla 5-6 tane olacaktır.Bu arada "teslimatsız olmuyormu ya?" diyenler olacak olmuyor kardeşim.Sonra Drive-by yapıyorsunuz sonuçta silah sınırlaması yok yapayım kafasında herkes.İlk önce Fear-Rp yapmak zorundasınız polis yakalar silahıma el koyar diye.Adam bir mahalleye basıyor durduk yere her neyse veya bir sebebi vardır basıyor bir mahalleye aradan bir gün geçiyor bu sefer o basılıyor.Ya kardeşim dikkat çekmissiniz kim yapıyor belli niye sen ertesi gün saldırıyorsun miselleme veriyorsunki ayrıca senin bunları yaparken silahın gitme korkusuda olur.Elbet buna karşı çıkanlar olucaktır fakat burası Roleplay serverı.Bak adamlar yapmış Roleplay diye.Rina Drive-by atanlar derneği değil.Silah niye bu kadar umrunuzda?Git Idle'da veya kendi çöplüğünde rolunu yap.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 17 Temmuz 2018, 19:15:47 »
Ve hergünde mekan basıyorlar.Silahım gider,polis görür beni hapise atar korkusuda yok hergün en az bir birlik bir birliğe basıyor saçma değilmi?Zaten adam diyor param var,silah sınırıda yok al babam al.
Parası olan alır kardeşim,para kazanmasıda zor değil yani önemli olan parayı tutabilmek.
Kardeşim benim,sonra sürekli Drive-by atıyorsunuz her gün o silahın kaybetme duygusu olur polis görür hapise girme korkusu olur.En iyisi teslimatın gelmesi.
Bence olmaz.
Kardeşim benim konudan alakasız bir yere çıkıyor bu.Tamam paran varsa banane fakat silah teslimatı olmak zorunda.Silahlar iyiyce sıfırlansın ve artık teslimatı bir admin üslenerek teslimatını bir mafyaya versin o mafyada adminin önderliğinde veya liderinin sol kolu veya sağ kolu herneyse o olsun.Hard rp bir bir sunucuda oynadıysan eğer ordada var böyle teslimat rolleri ve baya eğlenceli geçiyor.Sen diyorsunki haksızlık olacak şu bu olucak en kısa sürede toparlanırsınız.Ayrıca depolama diye birşey yok herkes NPC'den alıyor birlik liderleri normal oyuncular ise silahı en fazla 5-6 tane olacaktır.Bu arada "teslimatsız olmuyormu ya?" diyenler olacak olmuyor kardeşim.Sonra Drive-by yapıyorsunuz sonuçta silah sınırlaması yok yapayım kafasında herkes.İlk önce Fear-Rp yapmak zorundasınız polis yakalar silahıma el koyar diye.Adam bir mahalleye basıyor durduk yere her neyse veya bir sebebi vardır basıyor bir mahalleye aradan bir gün geçiyor bu sefer o basılıyor.Ya kardeşim dikkat çekmissiniz kim yapıyor belli niye sen ertesi gün saldırıyorsun miselleme veriyorsunki ayrıca senin bunları yaparken silahın gitme korkusuda olur.Elbet buna karşı çıkanlar olucaktır fakat burası Roleplay serverı.Bak adamlar yapmış Roleplay diye.Rina Drive-by atanlar derneği değil.Silah niye bu kadar umrunuzda?Git Idle'da veya kendi çöplüğünde rolunu yap.
Sana mermi atana gülmü atacaksın?
Roket satılsın alır roket atarım.

Burası bir oyun platformu hiç heyecan falan olmayacaksa bunun adı oyun olmaz zaten.

Teslimat işi sanmam ama olursada hayır demem yani sonuçta değişik bir sistemle karşılaşacağız.
Polis yakalar silaha el koyar diye fearmı yapılır Allah aşkına,sıkıyosak demekki silahın gideceğini göze alarak sıkıyoruz paraya gelirsekte insanların istediği tüm şeyleri almak için para toplayasıya kadar götü çıkıyor.
Kazandığı paraya eve ekmek götürecek değilya?
İl-legal birlik açacaksa silah uyuşturucu stoğu yapacak,legal araba satışı için araba alacak.

Ama teslimat olursa sınırlı sayıda olacak paran olsa bile alamayacaksın varmı böyle dünya?
Bu iş resmen karaborsaya döner.

((Mobil))

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 18 Temmuz 2018, 03:13:46 »
Bence olmaz.

Burası bir oyun platformu hiç heyecan falan olmayacaksa bunun adı oyun olmaz zaten.

Teslimat işi sanmam ama olursada hayır demem yani sonuçta değişik bir sistemle karşılaşacağız.
Polis yakalar silaha el koyar diye fearmı yapılır Allah aşkına,sıkıyosak demekki silahın gideceğini göze alarak sıkıyoruz paraya gelirsekte insanların istediği tüm şeyleri almak için para toplayasıya kadar götü çıkıyor.
İl-legal birlik açacaksa silah uyuşturucu stoğu yapacak,legal araba satışı için araba alacak.

Ama teslimat olursa sınırlı sayıda olacak paran olsa bile alamayacaksın varmı böyle dünya?

((Mobil))
Dostum o zamanda millet deli gibi para kasmak yerine 3 saat paramı kasıyor 1 saat kassın 2 saat ise rolle ayırsın bu kadar basit burası para kasıp savaşma serverı değilki rpg gibi.Adam sana sıkarsa sende karşılık ver kardeşim ama bir süre sonra bu durur.Birisi bir basılır iki basılır üçte bir anlaşmaya varılır.Ama bu mekan basmalarda her gün yapılıyor ve artık zevki kalmıyor adam mekan bastıysa ertesi gün adam altında kalmıyor ve bu seferde karşılık veriyor.Ya kardeşim normal hayatta böyle birşey imkansızdır ayrıca Pd şüphelenmicekmi?Bu adamlar geçen basıldı şimdide başka biryere saldırıyorlar diye? Ayrıca birlik liderlerleride çok fazla kan çıktığı için anlaşmaya varılır.Bu anlattığım biraz konu dışı oldu uzatmadan demek istiyorum.Dostum pazardan birşey alırmış gibi silah alınıyor serverda ya hergün.Silah bulma sıkıntısı yok,bu saçmalıktır bence.Silah fazla olunca adam çıkarıyor en ufak bir mevzuda direk vuruyor silahın fazla olması Dm'in sebebidir.En azından teslimat sistemi gelirse birlikler arası rol olur,birlikler kendi aralarında yani kendi çöplüğünde rol yaparlar günün yarısı Drive-by atmakla geçmez.Silahı olunca o adam biryerlerde kullanmak istiyor fakat teslimat sistemi gelirse o silahı kullanmaz beline sıkıştırır rol yapmaya devam eder.Ayrıca o silahıda çok önemli mevzularda kullanır.Direk silahı harcamak istemez silahım gider falan diye millete veya polise sıkmaz.

Çevrimdışı NevO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amar Shaw Lv.9
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Ekim 2018, 23:11
Toplam oynama: 20 gün, 14 saat
« Yanıtla #23 : 18 Temmuz 2018, 15:56:43 »
Kesinlikle katılıyorum,her sunucuda olduğu gibi bir Silah Baronu olmalı Onaylı 2 çete 2 mob'a dağıtılmalı bu silahlar,daha sonra temin etmek isteyen arkadaşlar buralardan temin etmeli herşey bu kadar kolay olmamalı legal rol yapmayan adam normal sade bir VIP yada normal bir player altına çekmiş son model aracını Idlewood'ta kız peşinde koşuyor ama belde deagle bagajda ak 47 falan, maşallah role girdiğimiz adamların hepsi silahlı silahı olmayan yok açıkcası bu silah durumu birazda ekonominin basitliğindende kaynaklanıyor.

Çevrimdışı NevO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amar Shaw Lv.9
Son giriş: 27 Ekim 2018, 23:11
Toplam oynama: 20 gün, 14 saat
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2018, 16:04:55 »
AR:GE'de gördüğüm en yararlı postlardan bir tanesi.Gerçek hayatta en ufak bir olayda kimse silah çekmiyor beyler.Silah teslimatı olsun admin mafya kursun ve hoodlara gelerek 2.5 ayda bir teslimatını yapsın.Bunu desteklemeyen kimse kusura bakmasında hergün Drive-By atan,Dm yapan kişilerdir en ufak olayda bile silah çeken kişilerdir.
Bunu kesinlikle desteklemiyorum...

O zaman para kaldırılsın otomatikman.
Ev alıcaz sınırı var.
Araba alıcaz sınırı var.
Silah alıcaz bulamıyoruz...
Eee biz bu parayı ne yapalım o zaman?

Ben belki mahallem için stok ayarlıyorum bide bu taraftan düşün.

Kardeşim zaten buradaki amaçta bu , herşeyin bu kadar kolay olmasını ortadan kaldırılması hedeflenen bu , bu böyle olsun ki herşeyin tadı çıksın

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 18 Temmuz 2018, 16:30:23 »
Bence olmaz.

((Mobil))
Dostum o zamanda millet deli gibi para kasmak yerine 3 saat paramı kasıyor 1 saat kassın 2 saat ise rolle ayırsın bu kadar basit burası para kasıp savaşma serverı değilki rpg gibi.Adam sana sıkarsa sende karşılık ver kardeşim ama bir süre sonra bu durur.Birisi bir basılır iki basılır üçte bir anlaşmaya varılır.Ama bu mekan basmalarda her gün yapılıyor ve artık zevki kalmıyor adam mekan bastıysa ertesi gün adam altında kalmıyor ve bu seferde karşılık veriyor.Ya kardeşim normal hayatta böyle birşey imkansızdır ayrıca Pd şüphelenmicekmi?Bu adamlar geçen basıldı şimdide başka biryere saldırıyorlar diye? Ayrıca birlik liderlerleride çok fazla kan çıktığı için anlaşmaya varılır.Bu anlattığım biraz konu dışı oldu uzatmadan demek istiyorum.Dostum pazardan birşey alırmış gibi silah alınıyor serverda ya hergün.Silah bulma sıkıntısı yok,bu saçmalıktır bence.Silah fazla olunca adam çıkarıyor en ufak bir mevzuda direk vuruyor silahın fazla olması Dm'in sebebidir.En azından teslimat sistemi gelirse birlikler arası rol olur,birlikler kendi aralarında yani kendi çöplüğünde rol yaparlar günün yarısı Drive-by atmakla geçmez.Silahı olunca o adam biryerlerde kullanmak istiyor fakat teslimat sistemi gelirse o silahı kullanmaz beline sıkıştırır rol yapmaya devam eder.Ayrıca o silahıda çok önemli mevzularda kullanır.Direk silahı harcamak istemez silahım gider falan diye millete veya polise sıkmaz.
Aslında bir düşündümde cidden çok fazla silah var serverda,ama ne yapılıp bu sorun çözüleceği hakkında bir fikrim yok.

Çevrimdışı PMBv10

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Kasım 2018, 03:01
Toplam oynama: 52 gün, 11 saat
« Yanıtla #26 : 19 Temmuz 2018, 12:13:12 »
Görünen o ki bir düzenleme, bir zorlaştırma, bir planlama şart. Nasıl olur, ne yapılır burada da tartışabiliriz veya gelen bir sürü fikirden örnek de alabilirler. Fakat silah pazarı ve silah konusunda bir sıkıntı olduğu muamma, bir çok kişide bunu dile getirmiş. Umarım en kısa sürede bir değişiklik olur ve yeni bir strateji geliştirilir.

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 25 Temmuz 2018, 21:43:04 »
Hort

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #28 : 31 Temmuz 2018, 10:09:29 »
Destekliyorum yalnız silahlar silinmemeli fiyatlar 100 Bin doların üzerine çıkarılmalı o zaman her kes korkacak silahımı kaybedersem yenisi için 100 bin öderim diye bununla ilgili ben de arge açacağım sıkıldım artık DMcilerden.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22