Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucuda ki SİLAH Pazarı Hakkında.

Başlatan PMBv10, 17 Temmuz 2018, 14:13:52
Okunma sayısı 1610 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Sunucuda ki SİLAH Pazarı Hakkında.
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2018, 14:58:13 »
Kesinlikle destekliyorum. Silahına güvenen zencilerle dolu Idlestack. Namus bekçiliği yapıyoruz geliyor:

"HaTuNFeNasHıın!!, ÇoK SeXi!!."

"Kardeşim uzaklaşır mısın?"

"EsE HoMeBre, Ne DiyORsUn?!, GeLsEn IkI ıLeriYe!! TeK GeL"

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 17 Temmuz 2018, 15:11:45 »
Silahına güvenen kişi kadar rolüne güvenen kişi olsaydı, şuanda zaten silah fiyatları ve elde edilmesi daha değişik olabilirdi. Silah fiyatlarının artması şart!

Bir rol örneği;
XxX: Selam dostum, beni galeriye bırakır mısın?
ZzZ: Maalesef, birkaç işim var.
XxX: İyi s*ktir git o zaman. /do Sinirlidir.
ZzZ: Düzgünce bir cevap veriyorum, benimle nasıl konuşuyorsun?
XxX: /me kişinin sağ kolundan sıkıca kavrar ve hızlıca ilerler. (Güvenli bölgenin dışarısına götürüyor)
ZzZ: Hey, bırak kolumu ne yapıyorsun?!
XxX: Benimle düzgün konuşacaksın, o***pu çocuğu.
XxX: /me sağ elini beline doğru atar ve "Deagle" model silahını çekerek kişiye sıkmaya başlar.
Ve rol yapma hevesimiz bu noktada sonra eriyor maalesef :(

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Temmuz 2018, 13:43
Toplam oynama: 35 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 17 Temmuz 2018, 15:16:58 »
Ve hergünde mekan basıyorlar.Silahım gider,polis görür beni hapise atar korkusuda yok hergün en az bir birlik bir birliğe basıyor saçma değilmi?Zaten adam diyor param var,silah sınırıda yok al babam al.
Parası olan alır kardeşim,para kazanmasıda zor değil yani önemli olan parayı tutabilmek.
Kardeşim benim,sonra sürekli Drive-by atıyorsunuz her gün o silahın kaybetme duygusu olur polis görür hapise girme korkusu olur.En iyisi teslimatın gelmesi.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 17 Temmuz 2018, 15:26:37 »
Ve hergünde mekan basıyorlar.Silahım gider,polis görür beni hapise atar korkusuda yok hergün en az bir birlik bir birliğe basıyor saçma değilmi?Zaten adam diyor param var,silah sınırıda yok al babam al.
Parası olan alır kardeşim,para kazanmasıda zor değil yani önemli olan parayı tutabilmek.
Kardeşim benim,sonra sürekli Drive-by atıyorsunuz her gün o silahın kaybetme duygusu olur polis görür hapise girme korkusu olur.En iyisi teslimatın gelmesi.
Sana tek birşey diyeceğim
İstediğin herşeyi alabilecek paran var diyelim.
Silah kaybetme korkusu veya polise kaptırma korkusu olurmu içinde?
Bence olmaz.

Çevrimdışı PMBv10

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Kasım 2018, 03:01
Toplam oynama: 52 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 17 Temmuz 2018, 15:41:35 »
Arkadaş güzel bir fikirle gelmiş, akıl akıldan üstündür. Teslimat olabilir ve sadece silahlar ordan çıkabilir ve silah satışı kontrol altında tutulur. Bilmiyorum ben çok bıktım, bana katılan arkadaşlar da var. Silah işi çok absürt şuan sunucuda, acil bir düzenleme şart, silinsin dedim belki haklısınız biraz abarttım. Dediğim gibi akıl akıldan üstün güzel fikir karması ile bence düzgün bir hale getirilebilir bu iş.

- Bazı arkadaşlar, fiyat artsın yeterli demiş fakat. Sunucuda ki ekonomi çok kolay. Adam 2 saat kamyonculuk kasıp, bir hediye alıp, silahı alabiliyor. Fiyat artınca 3 saat kasar ne fark edecek ki o kişi için? Bir satıcı olacak ve o kontrol altında tutacak önüne gelene de vermeyecek bu işin anahtarı budur bence..

- Admine verilsin dedim, oda insanoğlu birliğine stoklar demiş bir arkadaş; Yönetici biri böyle yapıyorsa, sunucuyu düşünmüyorsa zaten biz boşa çabalıyoruz demektir. Bu iş silah dan ziyada her şeyde yapılabilir.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #15 : 17 Temmuz 2018, 15:45:44 »
Silah edinmek evet çok kolay fakat gerçekte de öyle, sadece ağır silahların kontrolü sağlanabilir AK47, M4, Spas12, vs ağır silahların halkın elinden alınması mantıklı olabilir.

Çevrimdışı PMBv10

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Kasım 2018, 03:01
Toplam oynama: 52 gün, 11 saat
« Yanıtla #16 : 17 Temmuz 2018, 15:48:51 »
Silah edinmek evet çok kolay fakat gerçekte de öyle, sadece ağır silahların kontrolü sağlanabilir AK47, M4, Spas12, vs ağır silahların halkın elinden alınması mantıklı olabilir.

Hocam, cidden o kadar kolay değil yahu.. Dediğin gibi ağır silahlar alınmalı kontrol altında tutulmalı satışları.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #17 : 17 Temmuz 2018, 16:17:10 »

Hocam, cidden o kadar kolay değil yahu.. Dediğin gibi ağır silahlar alınmalı kontrol altında tutulmalı satışları.

Tabi canım kolay bişey olsa kimse bunu konuşmaz herkes yapardı :D

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 17 Temmuz 2018, 16:45:34 »
Silah yeteneği olabilir,
Nasıl işler;

Levele göre silah kullanabiliriz mesela;
1/3 arası colt45
3/6 arası deagle
6/9 arası cuntgun
9/11 arası shoutgun
11/13 arası otomatik ak-uzi-m4-mp5
Seviyeye göre silah kullanımı olabilir ve bu oldukça güzel olur.
Zaten oyuna yeni başlayan insanın yanı 0/6 level insanın işini deagle görebilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 17 Temmuz 2018, 16:49:00 »
Arkadaş güzel bir fikirle gelmiş, akıl akıldan üstündür. Teslimat olabilir ve sadece silahlar ordan çıkabilir ve silah satışı kontrol altında tutulur. Bilmiyorum ben çok bıktım, bana katılan arkadaşlar da var. Silah işi çok absürt şuan sunucuda, acil bir düzenleme şart, silinsin dedim belki haklısınız biraz abarttım. Dediğim gibi akıl akıldan üstün güzel fikir karması ile bence düzgün bir hale getirilebilir bu iş.

- Bazı arkadaşlar, fiyat artsın yeterli demiş fakat. Sunucuda ki ekonomi çok kolay. Adam 2 saat kamyonculuk kasıp, bir hediye alıp, silahı alabiliyor. Fiyat artınca 3 saat kasar ne fark edecek ki o kişi için? Bir satıcı olacak ve o kontrol altında tutacak önüne gelene de vermeyecek bu işin anahtarı budur bence..

- Admine verilsin dedim, oda insanoğlu birliğine stoklar demiş bir arkadaş; Yönetici biri böyle yapıyorsa, sunucuyu düşünmüyorsa zaten biz boşa çabalıyoruz demektir. Bu iş silah dan ziyada her şeyde yapılabilir.
Yaparmı yapar sonuçta admin ve elinde birsürü silah var ve şehre o sokuyor 150 silahtan bir tanesinide arkadaşına kıskanmaz verir.Yaparmı yapar bunun örnekleri görüldü mesela Gölge admin;Adam birlik açtı 2 sayfa tanıtımla uyuşturucu onayı aldı ve anında Hera yönetimden attı yani sana diyeceğim alttan alttan her iş döner.