Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Crenshaw Boulevard Pigs

Başlatan !ŞAH, 09 Şubat 2021, 01:25:28
Okunma sayısı 10828 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Eylül 2024, 19:06
Toplam oynama: 8 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Crenshaw Boulevard Pigs
« Yanıtla #210 : 18 Şubat 2021, 22:39:15 »
öğğğğğğğğğğ kusacam zor duruyom ha öööööööööööö
Öğğğğğğğğ tanıtım copun onde gıdenı aktiflik ya var ya yok boy le olmazbaylar bıacak birseyler yapı ayol 8) :halay:

Yediğin bazı şeyler içinde kalmış olabilir, bunları çıkartmak için birçok yöntem var. Bunun dışında her tarafa laf atmaya çalışmak yerine biraz dilinizi geliştirin, üslubunuzu geliştirin. Bazen sizlere de anlayış göstermek gerekiyor. Okumak, düşünmek, kendini geliştirmeye çalışmak ve saygılı olmak zor meseleler. Maalesef bu tarz alışkanlıkları elde etmek için bazı organların ve özellikle kafanın çalışması gerekiyor. Yapmayın arkadaşlar yapmayın, eleştiri yapmayı bilmiyorsanız, saygılı konuşmayı ve hoş bir dille konuşmayı bilmiyorsanız yapmayın. Mağara devrinde yaşamıyoruz. Açın biraz kitap okuyun, etrafınıza bakın, gezin, dolaşın ve sosyalleşin. Bilgisayar başında yıllarınızı tüketerek, etrafınızdaki bütün insanlara kinini kusmak yerine ergenliğinizi kendi çapınızda yaşayın. Umarım dediklerim hayatınıza yön verir ve insanlığınızı gözden geçirmenize yardımcı olur. Kolay gelsin şimdiden.  :-D
9

Çevrimdışı !ŞAH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 05 Ağustos 2022, 00:42
Toplam oynama: 110 gün, 0 saat
Ynt: Crenshaw Boulevard Pigs
« Yanıtla #211 : 18 Şubat 2021, 23:14:25 »
Öncelikle iyi forumlar, eleştiriler tanıtımımı geliştirme yönünde olduğu taktirde her zaman uyguladım bunun örneğini Cherkes Mafia birliğinde görebilirsiniz. Bazı arkadaşlar daha iyisini yapabilecekmiş gibi yazıp hiçbir başarıya ulaşamamış ve hiçbir vasfı olmayan kişiler tanıtımımda bazı söylemlerde bulunuyor, olsun canları sağ olsun hiçbir zaman çizgimi bozmadım bu günde bozmayacağım. Birliğimin arşive alınmasını istiyorum. Birliği arşive aldırma kararımın kimseyle alakası yok, birliğimin ve benim artık uğraşmak istememiz ve enerjimizi kaybettiğimiz için bu kararı verdik. Tekrardan iyi forumlar.
2

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35