Ceza itirazı açabilirsin.
Vakit kaybı.
TS3 daha cok vakit kaybı.
Bazen gerçekten önemli konularda FG beklense deçoğu zaman boş yere TS3'te FG bekleniyor. Oyuncuya şikayet açılıyor, 30 dakika geçmeden TS3 geçip ismini "isim- x FG'ni bekliyorum" yapıyor. Çekildiğinde problemi soruyoruz ve "Bana DM şikayeti açıldı ama ben DM atmadım" diyip savunma yapıyor. Şikayetlerde önemli olan savunma ve kanıt ve bu da bize karşı değil şikayetin altında olmalı. Biz inansak bile kanıt olmadıktan sonra ya da şikayet altına atılmadıktan sonra pek bir önemi yok. Bazen de savunma yapıldığı halde FG beklenip "Buradan ceza alır mıyım?" diye soruluyor, bu daha çok vakit kaybı.
Oyuncu geliyor "Bence bu şikayette yanlış karar verdiğini düşünüyorum" diyor, açıklama yapıp aydınlatıyoruz, istediği cevabı alamayınca "Tamam ticket açacağım zaten" diyor. Yapılan açıklamanın önemi yoksa ve ticket zaten açılacaksa FG'ni TS3 çağırmak ne kadar mantıklı? Vakit kaybı değil mi?
Ceza itirazı iki taraf için de daha az zaman kaybı, ticket üzerinde varsa eğer mağduriyet zaten gideriliyor.
Polislik kısmı ise, bazen devriyelerde olayların farklı gelişmesiyle olay uzadıkça uzayabiliyor fakat sonuçta bir yerde bitiyor. Bittikten sonra basit sekilde KOD7 (mola) verip ya da devriyeyi komple sonlandırıp TS3 gelip problem neyse çözebilir. Sadece polis olarak bakmayalım, illegal ya da sivil bir FG de o anda rolde olabilir ve gelemeyebilir, polisler diğer oyunculara nazaran daha az müsait olabilse de problemin sadece polislikle bağdaştırılmaması lazım bence.