Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Irk birlik sınırlaması

Başlatan FuriousGakgos, 17 Temmuz 2018, 00:03:15
Okunma sayısı 1908 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Temmuz 2018, 13:43
Toplam oynama: 35 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Irk birlik sınırlaması
« : 17 Temmuz 2018, 00:03:15 »
Selamlar.Bir ay önce serverı bırakma kararı almıştım sabah tekrardan bakayım dedim fakat şu birlik sistemi çok saçma olmuş.Ya brirliklere bakıyorum çok fazla siyahi birlik var saçma değilmi?Birlikte kızlar sırtında AK-47 falan var.Ya haydi onu geçtim 6-7 tane siyahi birlik var ve sadece 2 tane Latin çetesi var.İngiliz mafyası 1-2 tane var Japon mafyası yok MC yok.Artık sınırlama gelsin.Her ırktan en fazla 4 tane çete mafya vb. şeyler açılsın.Diyelimki 7 tane siyahi birlikmi var? 4'e indirilsin bir ırk üzerinden sadece 4 tane birlik açılabilirsin en fazla.Bakıyorum Latin mahallesi var 2 tane Hispanik mahallesi yok.Hispanik karakter desen çok az Latin karakter desen çok az fakat serverın yarısından fazlası siyahi.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
Ynt: Irk birlik sınırlaması
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2018, 00:06:33 »
Kesinlikle katılıyorum, aşırı derece siyahi oyuncu var.
Nedeni ne bilinmiyor, ortalıkta Ey homiê diye gezmekten başka birşey yapmıyor çoğu.
Yaklaşık 3-4 ay önce El Latino adında Latin birliği vardı, orada güzel roller yapıyordum fakat şimdi herkes siyahi olduğu
için rol kapasitesi sabit kalıyor, arttıramıyoruz.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2018, 00:06:51 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2018, 06:22:05 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2018, 16:00:52 »
Sistemsel olarak ten rengimizi " Beyaz " " Siyah " diye seçiyoruz ya işte o zenci rolü yapanların sistemsel ten renklerine bir bakmak ve içinde beyaz olup zenci skini almış olanların da zenci rolünü yapmasını engellemek gerek o zaman bişeyler düzelecektir ve diğer ırk rollerinin de desteklenmesinde ve çeşitlenmesinde fayda var. Kısacası destekliyorum!!

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2018, 17:53:19 »

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2018, 18:07:15 »
Sistemsel olarak ten rengimizi " Beyaz " " Siyah " diye seçiyoruz ya işte o zenci rolü yapanların sistemsel ten renklerine bir bakmak ve içinde beyaz olup zenci skini almış olanların da zenci rolünü yapmasını engellemek gerek o zaman bişeyler düzelecektir ve diğer ırk rollerinin de desteklenmesinde ve çeşitlenmesinde fayda var. Kısacası destekliyorum!!
Aynen öyle bende onu diyorum kankam.Ya Japon ırkından adam çok az var mesela,İngiliz adam çok az var hispanik yok denecek kadar az latinler az.Her zaman farklı farklı ırklar rol zevkini artırır.Bu serverda zenciler %70'ini oluşturuyor.Ee birlikler desen alayı siyahi birlik.15 tane birlik varsa misal onaylı falan 6-7 tanesi onaylı zaten yarısını oluşturuyor bu siyahiler.Siyahi olan 3-4 tane birlik kapatılsın ve orda bulunanların yarısına NC verilsin ırk değiştirme falan.Amerikan değilde Japon'a geçsin bazıları bazıları ise Hispanik,Latin İngiliz'e geçsin Amerikan harici herşeyi seçebilsin.Kültürünüde İnternetten öğrenir zaten ne kültürü var yok diye.Ha adminler böyle işleri daha iyi  bilir kısacası serverda siyahiler azaltılsın ve onlara zenci,amerikan harici istediği bir ırk seçtirsin.

Çevrimdışı NHMF

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Mart 2024, 22:21
Toplam oynama: 36 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2018, 19:01:15 »
İlgilenilmesi gereken bir konu. Destekliyorum.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2018, 19:13:21 »
Bu arada belirtmek isterim, arkadaşın dediği gibi /karakter kısmında Ten rengi: Beyaz olmasına rağmen (Aman boşver admin görmez zaten zenci skini alıp geziyim" diyen kitle çok fazla.
Bunların tespit edilip gereken cezayı alması şart, biz Karakter Yapılandırmayı para vererek boşuna mı alıyoruz?

Çevrimdışı FuriousGakgos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2018, 19:16:23 »
Bu arada belirtmek isterim, arkadaşın dediği gibi /karakter kısmında Ten rengi: Beyaz olmasına rağmen (Aman boşver admin görmez zaten zenci skini alıp geziyim" diyen kitle çok fazla.
Bunların tespit edilip gereken cezayı alması şart, biz Karakter Yapılandırmayı para vererek boşuna mı alıyoruz?
Bunları tespit etmek zor.Adam niye beyazken siyahi bir skin alıyor biliyormusun?İşte belirtiğim gibi çok fazla siyahi birlik olması ve sunucuda siyahinin fazla olması.Onlarda azalınca beyaz seçmise beyaz skin kullanmaya devam edicektir.