Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KAPANDI KAPADNI

Başlatan El-Patron, 16 Temmuz 2018, 19:27:30
Okunma sayısı 1509 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Kasım 2018, 14:28
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 59th Avensure Pedro Bloods
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2018, 19:43:46 »
Pardon mükemmel rolcüsünüz siz değil mi? Size nasıl Bloods rolü yapılır şu link ile anlatayım.
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=search2

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2018, 19:45:54 »
Pardon mükemmel rolcüsünüz siz değil mi? Size nasıl Bloods rolü yapılır şu link ile anlatayım.
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=search2
Bir saniye birlik açılınca biz rollerimizi paylaşıcaz gelip burda boş yapmanın anlamı nedir neden böyle geliyorsunuz insanlık yok işte gelip derdiniz Başarılar falan diğe

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Kasım 2018, 14:28
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2018, 19:48:01 »
Neden başarılar dileyelim? Hiçbir şekilde özen gösterilmemiş.

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2018, 19:48:58 »
Neden başarılar dileyelim? Hiçbir şekilde özen gösterilmemiş.
Brom o zaman buraya gelmiceksiniz gidin başka birliklere sataşın anladınmı şuanlık böyle yaptık sonralarda gerekenleri yapıcaz

Çevrimdışı chamber

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 25 Temmuz 2018, 19:43
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
« Yanıtla #14 : 16 Temmuz 2018, 20:02:57 »
Tanıtımı eleştirenlere karşı bence saygı çerçevesi içerisinde konuşmalısınız. Onlara "Beğenmediysen git, gider misin buradan?" gibi laflarınız size hiç yakışmıyor. Onların tavsiyelerine ve eleştirilerine açık olmalısınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #15 : 16 Temmuz 2018, 20:11:03 »
Dostum 2-3 günde bir birlik açmamalısın. Bir birliği açmadan önce iyice düşünmelisin bunu yapabilirmiyim?,bana destek çıkarlar mı?,forumda çok eleştiri alırmıyım?,yeteri kadar rol bilgim var mı? diye. Ben 2 hafta bir birlik açmak için düşündüm,taşındım en sonunda açmamaya karar verdim sen son 3-4 günde 2. birliğini açıyorsun.Bu platformda saygı görmek istiyorsan yaptığın şeylere özen göster.Birlik açtım demek için birlik açma.

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 16 Temmuz 2018, 20:12:22 »
Dostum 2-3 günde bir birlik açmamalısın. Bir birliği açmadan önce iyice düşünmelisin bunu yapabilirmiyim?,bana destek çıkarlar mı?,forumda çok eleştiri alırmıyım?,yeteri kadar rol bilgim var mı? diye. Ben 2 hafta bir birlik açmak için düşündüm,taşındım en sonunda açmamaya karar verdim sen son 3-4 günde 2. birliğini açıyorsun.Bu platformda saygı görmek istiyorsan yaptığın şeylere özen göster.Birlik açtım demek için birlik açma.
Dedim de ama o halen devam etti Berkan edi yeniden açabilirsin adını fakrlı yap sadece dedi bu yani aga

Çevrimdışı !Dragneel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 16 Temmuz 2018, 22:12:50 »
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,14513.0.html
Brom buradan git birşey falan yazma 1 şikayet var nick değiştiricem zaten git boş boş jonuşmak için gelme

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Nisan 2022, 22:25
Toplam oynama: 300 gün, 23 saat
Birlik: ******bez
« Yanıtla #19 : 16 Temmuz 2018, 23:48:04 »
Beyler adam akılı yorum yapıcaksanız yapın eleştiri açık ol diyorsunuz adam bildiğin burunun sokuyor eyer bu birlik açılmasını istemiyorsanız öyle bir şansınız yok bu çocuk o kadar çabalasın uğraşsın yazı olsun kural olsun ben onun evine giderken bile görüyorum nasıl yazdığını bilip bilmeden yok rol bilmessin eleştiri kardeşim eyer bir şey söylemicekse mesela " Emeğine saygı duyuyorum yada Dostum inşallah herşey istediğin bibi olur deseler tamam dicem adam gelmiş diyorki rol biliyormusun yok falan dostum yorum yapma bu çocuk o kadar yazsın çabalasın sen gel işin içine maydonoz ol eyer şurda adam akıllı yorum yapmicaksanız yapmayın bir ikincici bir kardeşimiz demiş 2 3 günde bir birlik isteği açma kardeşim biz birlik işiyle uraşalı 2 gün oldu Berkan caliskan olmaz bu ad diyince adamda adını deiştirmek zorunda kaldı hikayeyi tekrar yazdı ve adını "The Ballas deyil "59th Avensure Pedro Bloods" olarak değiştirdi adam akılı yorum yapmayan zaten yapmasın yani kudurma serbest açılınca zirve kimde olucak görürsünüz sadece tek isteğim Berkan Caliskan' ın bu  birliğe onay vermesidir.