Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mexican Food - Pub başvurusu

Başlatan Adios!, 05 Şubat 2021, 03:48:29
Okunma sayısı 324 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13
Toplam oynama: 527 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Mexican Food - Pub başvurusu
« : 05 Şubat 2021, 03:48:29 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Hafta içinde her gün aktifim, saat olarak rahat bi üç dört saat ayırırım.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): ()

2.02:İş yeri lokasyonu():
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Mexican Food)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Pub)

2.05:İş yeri interioru: (●Summer Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Ernesto Cristos 1956 yılında Meksika'nın Guadalajara şehrinde doğmuştur, gençliğinin büyük bir kısmını bar ve tamirhanelerde geçirmiştir, araçlar ve içkiler konusunda geniş bir yelpazeye sahiptir, gençlik vakitlerinde belli bir süre içerisinde motor kulüplerinde takılmış belli bir süre içerisinde onlardan biri olup motor tutkusuyla yollara koyulmuştur, motor kulübü içerisinde yamasının verdiği yetkiye göre, hesap kitap ve organizasyon gibi işlerle uğraşır etkinlikleri  ayarlardı, kulüpten belli bir yaşından sonra ayrıldıktan sonra yalnız ve hareketli hayatına adımını atmıştı, kendi dükkanlarını işletmişti ve kendi işini kurmuştu, ticaretin ise en dibine kadar gitmişti, gıda ürününden giyime kadar birçok sektöre adımını atmıştır, bazı zamanlar ise Santos'ta iş koşturup kısa vadeli işler ile yetinmiştir, Meksika'da işler yolunda gitmeyince Santos'a taşınmaya karar veren Ernesto, işlerini burda yürütecektir.

Ernesto Cristos Meksika'da kurduğu işler ve çalıştırdığı dükkanlar sayesinde kazandığı yani dükkan işlerinden kalan parayla Santos'ta bir işletme fırsatı aramaktadır, onu bu karara iten ise hayatının çoğunu insanlar ile etkileşim halinde geçirmiş, dükkan işlerine hakim olmasıdır.

Ernesto Cristos, Santos'a geldiğinde ilk olarak izlediği yol ise aktif mekanların işleyişi ve müşterilerin istekleri, özellikle insanların eksik bulduğu kısımları ise kendi tamamlayarak Santos insanlarına bu eksikliği gidermek, Santos'ta gördüğü kadarıyla eğlence mekanları ile dolu bir ortam bulunuyor, o ise daha çok kafa dinlemelik ve işinden eve gitmeden önce oturup bir içki içip insanların rahat edeceği bir ortam sağlamayı düşünür, bu yol ile bazı mekanlarda çalışıp müşterilerin şikayetlerini ve memnun olduğu noktaları bulmuştur.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (Öncelikle aktif bir işyeri olarak düşünüyorum fakat her zaman açık olursa bayabilir o yüzden günün belirli saatlerinde belirli zamanlarına açabilirim, örneğin belirli günlerde Taco günü diye bir şey olur o gün ya fiyatı indirimli olur ya da ücretsiz 1 tane verilebilir, günlere özel bir etkinlik yapmayı planlıyorum, değişik etkinlikler göze hoş gözükeceğine inanıyorum ayrıca Pub olduğumuz için, içki üzerinde geniş çaplı bir ayrıntıya girmek istiyorum örneğin kendi içkimizi hazırlayıp müşterilere sunabiliriz gibisinden, bir farklı yön ise paket siparişi olarak Meksikan yemeklerini sunabilirim, Taco, Burrito gibi yiyecekler ayrıca mekanın aktifliğini istediğim için Mekan fiyatı ve paket fiyatı farklı olacak, mekan fiyatını daha ucuz tutmayı planlıyorum aktiflik olması için, her hafta çekiliş yapılabilir, yarışmalar düzenleyebileceğimi düşünüyorum örneğin kaç shot tekila içebilirsin gibi, oyuncu zar atar iki veya dört kez, en yüksek sayıyı tutturan kazanabilir, adil ve haklı bir kazanç olacağını düşünüyorum, bunun dışında rezervasyon ile belirli organizasyonlar düzenlenebilir, doğum günü partisi veya kutlama gibi, şehir içinde en çok iş görülebilir mekan olarak düşünüyorum kafamda, Polis departmanı bile belirli günlerde ya da özel organizasyonlarda etkinlik yapabiliriz örneğin, Salı günü Fire Departman memurlarına özel gün gibisinden ya da Perşembe günü Polis departmanı çalışanlarına özel bir gün özel bir indirimli fiyat gibisinden devlet kurumlarına özel bir gün olarak saatine göre ayarlanabilir bunlar, tabi bu devlet çalışanları ile sınırlı kalmayacak örneğin belli bir şirket var benim ile anlaşıyor, belirli saatlerinde çalışanları öğlen yemeğine ya da akşamları kafa dağıtmak için belirli indirimli fiyat karşılığı içkisini içip yemeğini yiyebilecek, rolsel olarak belirli bir kartı veya o şirkete dahil olduğuna dair bir belge gösterecek onlara özel ise belli bir fiyat biçilecek veya belli bir topluluk arkadaşları ile organizasyon yapmak istiyor benimle görüşüp özel bir gün veya saat alarak kendi vaktini ayırabilir gibisinden.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Şehirde en çok gece kulübü tarzı mekanlar görüyorum, DJ çıksın sahneye eğlendirsin gibi, benim sunacağım Pub ortamı, sıcak ve samimi bir ortam olacak bir nevi aile ortamı diyebiliriz, huzurlu ve sakin bir rol ortamı sağlayabilirim, yani kendilerini eğlenceye kaptırıp dağınık bir rol ortamı olmayacak aksine toplu ve düzenli bir rol ile ilerleyecek, saygının ve hoşgörünün ağır bastığı bir ortam sunacağım, iş imkanı ve iş öğrenme imkanı sunabilirim, Meksikan kültürüne ait yemekler sunacağım, kültür açısından bilgilenebileceklerini düşünüyorum, farklı roller farklı kültürler ile tatmin olacaklarını düşünüyorum.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Aktif bir pub olarak devreye girecektir, East Los Santos bölgesinde ki Meksikan ruhunu geri getireceğini düşünüyorum, genel olarak gerçek hayatta bu bölgede Meksikanlar daha ağırlıklı basıyor, bunu sunucuya aktarıp insanların o bölgede Meksikan kültürünü ve ruhunu hissedicektir, ayrıcalıklı olarak insanlar bu bölgeye sırf kafa dinlemelik yani insan ayrıcalığı olmadan ve huzur bulmak için gelecekleri bir Pub olacak zaten Pub'ın amacı bu, Pub'ın amacını tamamen karşılayacağımı düşünüyorum ve gerçekleştireceğim, Meksikan kültürüne yatkın olduğum için bundan zorlanacağımı düşünmüyorum, belli başlı işletme tecrübemde bulunuyor daha önceden, o bölgede çok eskiden bir işyerim bulunuyordu, Pub üstünden işletiyordum, gayet aktiflik ve memnuniyet bulunuyordu.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Redquest00"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13
Toplam oynama: 527 gün, 16 saat
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: Mexican Food - Pub başvurusu
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2021, 07:08:02 »

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Mexican Food - Pub başvurusu
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2021, 12:54:17 »
Başvuru kurallara uygun değil, kuralları inceleyip tekrar başvuru atabilirsiniz.