Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ZANI-Spor salonu Başvurusu

Başlatan ZANI, 03 Şubat 2021, 19:31:16
Okunma sayısı 229 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ZANI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matthew Gunn Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2024, 16:30
Toplam oynama: 204 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 06 Nisan 2024, 16:04
Toplam oynama: 16 gün, 13 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Nisan 2024, 17:29
Toplam oynama: 2 gün, 18 saat
ZANI-Spor salonu Başvurusu
« : 03 Şubat 2021, 19:31:16 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  7 Gün, 8-9 Saat. Ortalama 3-4 saat ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1832.53, -1125.81, 24.67, 48.11

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Kuzey Tugayı Fight Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Diğer

2.05:İş yeri interioru: Ticket üzerinden iletişime geçtim, Spor salonu interioru ekletilecek

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Gezzal Begovic, Alman özel kuvvetlerden emekli bir askeri personel. Gezzal'ın annesi Alman, babası ise Bosna Hersek vatandaşı. Gezzal Almanyada doğup büyümüş, hırslı ve bi o kadar da disiplin sahibi bir adam. Hayatının büyük kısmını askeriyeye adamış, tüm tecrübelerini yeni ordu mensuplarına aktarmakla görevlendirlimiştir. Gezzal yakın dövüş, silahlı ve silahsız savunma, uzak doğu dövüş sanatları vesayre branşlarda önemli başarılar elde etmiş ve bu başarılar, ordu'da onu ön plana çekmiştir. 2018 Yılında ordudan emekli olan Gezzal, birkaç sağ görüşlü eski ordu mensubu arkadaşları ile birlikte Kuzey Tugayını kurmuştur. Ülkedeki milliyetçi görüşlü genç bireyleri burada toplayıp sohbetler, savnuma sanatları, terör ile mücadele, kişisel gelişim vesayre hakkında konferanslar düzenleyip, milliyetçi Alman vatandaşlarını kendi bünyesi altına çekmiştir. Gezzal'ın tugaydaki görevi, tugay mensuplarını genç yaştan spora yatkın bir şekilde eğitip, onları ülkesini temsil etmesi için turnuvalara hazırlamak. Emekli maaşı ve tugayın aylık aidatı ile geçinen Gezzal ülke içi herhangi bir yatırımda bulunmamış, tüm varlığını nakite çevirip doğru zamanda doğru ülkede hayatını kurmayı planladı. Sene 2021 yılına gelince Gezzal tugaydan ayrılıp ABD'nin Los Santos şehrine taşınmıştır. Ordudan gelen emekli maaşı Gezzal'ı zorluyor, geçimi için hakim olduğu bir konuyu öne çıkartıp, burada bir spor salonu açıp, yeni dövüşcülerini yetiştirmek istiyor. Onları ülke çapında düzenlenen çeşitli turnuvalara sokup hem kendi ismini, hemde ülkesinin bayrağını dalgalandırmak istiyor. 

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC: Gezzal ve tugaydan birkaç antrenör arkadaşı, spor salonunda Los Santos vatandaşına kilo verme, departman'a hazırlık kursu, yakın dövüş sanatları, uzak doğu dövüş sanatları, terör ile mücadele gibi kurslar vermeyi hedefliyor. Bunların yanı sıra klübün kendi dövüşcülerini yetiştirip, çeşitli turnuvalara sokmayı hedefliyor. Kulüp, şehirde genelekselleşecek bir organizasyon planlayıp, bir kick-box ligi planlıyor. Bunların yanı sıra, düzenli organizasyonlar ile işyerini tanıtıp, orayı merkezi bir spor salonuna çevirmeyi planlıyorlar. Kaar amacı güdmeyen Gezzal, kulubun gelirini, giderlerini karşılayıp kalan parayı turnuvalar için ayırmayı planlıyor.
OOC: İşyeri, bir legal oluşuma ev sahipliği yapacak ve oluşumun rollerinin geneli bu iş yerinde olacak. Oluşum dışı kişiler dahil bu kulupte eğitim rolleri vesayre gerçekleştirecek. İşyerinde daha önce yaptığımız şekil dövüş turnuvaları düzenliyeceğiz ve bunu az ve öz bir şekilde yapmayı planlıyoruz. Kendi oluşumuzdaki üyeler iş yerinde antrenör rolu ile çeşitli rol desteği verecektir.  Clup, bar vesayre iş yerinin aksine sabahları da açabileceğimiz, günün her saati rol ortamı oluşturabileceğimiz bir iş yeri.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Spor salonunda Los Santos vatandaşına kilo verme, departman'a hazırlık kursu, yakın dövüş sanatları, uzak doğu dövüş sanatları, terör ile mücadele gibi kurslar vermeyi hedefliyor. Bunların yanı sıra klübün kendi dövüşcülerini yetiştirip, çeşitli turnuvalara sokmayı hedefliyor. Kulüp, şehirde genelekselleşecek bir organizasyon planlayıp, bir kick-box ligi planlıyor. Çeşitli organizasyonlar düzenleyip (Dövüş turnuvası, seminer, show vs.) oyuncuları işyerine daha sık ziyaret ettirebiliriz. Bunun yanı sıra oluşuma dahil olan kişiler zaman içinde terfi alıp burada antrenör, dövüşçü, öğrenci rolu vesayre çevirebilirler.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): İşyerinin bulunduğu bölgede böyle bir iş yeri bulunmayıp, oraya renk katacağını düşünüyorum. Sadece o bölgede kalmayıp şehirde bir spor salonu bulunmamakta (Sunucununki hariç) Bu bölgedeki iş yeri, rol ortamını birazdaha büyütebilir ve bu bölgede birazdaha hareketliliğe sebep olur diğe düşünüyorum. Yakınında sadece 2. El bulunuyor, oluşumumuz legal ve etkinliklerin ve rollerin legal olacağı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Başvuruyu attığım bina ve konumu görsel olarak güzel ve burayı boş bırakmayıp değerlendirmek istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "ZANI"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.