Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

| Redford Crime Group |

Başlatan benimbeyin, 16 Temmuz 2018, 09:18:32
Okunma sayısı 500 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı benimbeyin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gadget Tadic Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2023, 02:23
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2023, 22:14
Toplam oynama: 47 gün, 23 saat
| Redford Crime Group |
« : 16 Temmuz 2018, 09:18:32 »

"14 Şubat 1999 - Zachary Redford'un doğum gününden bir kare."

Zachary Redford babasının ölüm yıl dönümünde anlatıyor;

1978 yılında dünyaya gözlerimi açtım. New Orleans'da zengin bir ailenin tek çocuğuydum. Redford ailesinde doğmuş olmam elimde olan bir şey değildi ama bu bana tanrı tarafından verilmiş bir şanstı.New Orleans'ın en iyi okullarında eğitim hayatımı tamamlarken bu arada kötü bir olay yaşandı. Ben 12'li yaşlara geldiğimde annem ile babam şiddetli geçimsizlik yüzünden New Orleans Yüksek Mahkemesine başvurdular, tabii ki ayrılmak için. Mahkeme bu başvuruyu onayladı ve mahkeme sonucunda annem ile babam ayrıldılar. Bu olayın yaşanmasında üzgündüm ama elimden birşey gelmiyordu. 12 yaşında bir çocuğum ve elimden geleni yapmış olmama rağmen ayrılmışlardı.

Bu olaydan tam 3 ay sonra evde öğle yemeğimizi yerken babama bir telefon geldi. New Orleans Polisi aramıştı ve aynen şu cümleleri kurdu. "Eski eşiniz Margaret bu sabah 11:15 sularında ölü bedeni ile kendi evinde bulundu, sebebi intihar ve bunalım." dedi. Babamın ilk defa bu kadar duygusal olduğunu görüyordum ve birşey olduğunu anlamıştım. İçgüdüsel olarak bende ağlamaya başladım ve birkaç saat sonra annemin New İberia'da ki evine gittik.
Olay yerine vardığımızda çok şaşkın ve üzgün bir ifade arasında sürekli değişim yaşıyorduk. Babama bakıyordum ve yaptıkları için pişmanmış gibiydi.

Olaylar atlatıldı ve Redford Group babamın yani William Redford önderliğinde işliyordu. Ama babamın üzüntüsü yıllar geçmiş olsa da hala devam ediyordu. 2003 yılında babam yani William Redford bir suikastta hayatını kaybetti. Artık kimsem yoktu, tanrı dışında...Babamın ölümü beni yıkmıştı ve şirket borca girmişti, iflas ediyorduk bundan 15 yıl önce paralar içindeyken şu an sadece cebimde 50 Cent vardı. Babam sürekli olarak Redford Group'u Santos'un önde gelen şirketlerinden yapmak isterdi ama olmadı. Tüm bu olaylar yüzünden olmadı...

Tam 5 yıl sonra yılbaşından 10 gün önce bir piyango aldım. Umutsuzluk içinde aldığım bu piyango ile bana çıkmasını umut ediyordum..Çekiliş tarihi gelmişti ve sayılar açıklanıyordu. Devasa bir mutlulukla oturduğum yerden kalkıp etrafa haykırmaya başladım. Cümlelerimden birisi şöyledi, "William Redford beni görüyorsun biliyorum, Redford Group'u Santos'da açacağım...". Bir gün sonra gidip paramı aldım tamı tamına 10.000.000 Dolar. İlk uçakla San Fierro'ya oradan gemiyle de Santa Maria limanında indim. İlk olarak şehire birkaç gün göz gezdirdim ve bir hafta sonra da şikretimi açtım. Yavaş yavaş ve düzenli bir şekilde, güvenilir ve güçlü bir kadro toplamaya başlıyordum. Herşey yolunda gidiyordu. Santos'un en iyi şirketlerinden birisi olma yolunda herşey yolunda gidiyordu..

Los Santos'un en büyüğü olmak, babamız gibi, hala hedefimiz.

Zachary Redford Dönemi ve Redford Group Düzeni - 2018

Zachary Redford artık elinden gelenin en iyisini yapmak zorundaydı ve işler de tahmin ettiği gibi yolunda gidiyordu. Santos'da ki büyük firmalar ile anlaşmalarını yapıyor ve olumlu dönüşler alıyordu. Anlaşma yaptığı şirketler ile büyük projelere imza atıyor Santos Halkı'nın gözüne sürekli olarak iyi gözüküyor bu sayede de Polis Departmanı ile olan ilişkilerini de iyiye götürüyordu. Redford Group zirvedeydi ve düşman yapmasını sevmeye bir kişiliğe sahip olan Zachary Redford Santos'da bulunan tüm şirketler ve aileler ile ilişkilerini iyi yönde sürdürüyorlardı. Redford Group güvenilir ve güçlü çalışan kadrosu ile zirveye adım adım tırmanıyordu.

Sokaklar; Redford Group bünyesinde çalışacak olan elemanları arasında görmek istiyormuş. Böyle büyük bir şirkette işe başlamak hayatımın önemli bir noktası olabilir. Tüm yaşamım, ailem, hayatım ve daha fazlası bir anda güçlenebilir ve güzel işler yapabilirim. Kendime güveniyorum ve Redford Group'a gidip şirket için iş başvurusunda bulunacağım. Güçlü ve güvenilir bir şirkette kim çalışmak istemez ki?

[/quote]

Çevrimdışı benimbeyin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gadget Tadic Lv.15
Ynt: | Redford Crime Group |
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2018, 09:19:55 »
Hepinize merhabalar, güzel bir rol ortamı oluşturmak adına bu birliği açmış bulunmaktayım. Umarım en kısa sürede birliği iyi yerlere getirebiliriz. Destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım. İyi roller dilerim.

Çevrimdışı !L€€'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lee Fury Lv.11
Son giriş: 15 Ağustos 2019, 00:54
Toplam oynama: 49 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2018, 10:20:32 »
Rez, iyi roller diliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rocky Devils Lv.27
Son giriş: 26 Mart 2023, 00:50
Toplam oynama: 170 gün, 7 saat
Daniel Young Lv.27
Son giriş: 06 Mart 2023, 02:28
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: **** *ANG
Köken: İsviçreli
Son giriş: 02 Mart 2023, 23:24
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2018, 11:02:17 »
Başarılar.

Çevrimdışı arap ceteci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2018, 11:21:19 »
Görsel olarak düzenleyebilirsin, birlik rütbelerini tanıtıma eklemek yasak diye biliyorum. İyi forumlar, iyi oyunlar.

Çevrimdışı benimbeyin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gadget Tadic Lv.15
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2018, 11:25:06 »
Aile içi düzen;

Security,Driver,Business Staff
- Oluşuma yeni dahil olmuş henüz birşeylerin farkıda olmayan. Holdingin kuruluşlarında görev alıcak kişilerdir.
- Securty ve Driverlar Chief'e bağlıdır. Diğer rütbeler ile zorunlu olmadıkça irtibata geçemezler.
- Business Staff, Business Manager'e bağlıdır. Diğer üst rütbeler ile irtibata kesinlikle geçemezler.
- Herhangi bir problem yaşandığında çalıştıkları yerin sahibini beklemeleri gerekir.

Business Assistant
- Holding'in ilgili kuruluşunda manager'a yardimci olmak ve işletme ilgili projeler ile ilgili staffları yönlendirmek ile görevlidir.
- Bağlı olduğu kişi Business Manager'dır. Ancak bölgeden sorumlu Capo'yu da Manager ile görüştüğü için tanımaktadır.

Business Manager
- Aile ile ilgili pek fazla bilgiye sahip değillerdir.
- Sorumlu oldukları işletmeyi yürütmekle yükümlüdürler.
- Bağlı oldukları rütbe Capodur.
- İşyeri için alımları gerçekleştirmek ve organizasyonları düzenlemek temel görevleridir.

Chief
       Şef Güvenlik ve Şöförlerden sorumlu kişidir.
- "Şef" diye hitap edilip, tanıtılmaktadırlar.
- İhtiyaç dahilinde alımlarını gerçekleştirmek ve eğitimlerini gerçekleştirerek.
- Aile için hazır olan kişileri Capo'ya göstermekle sorumludur.
- Direkt olarak Capo'ya bağlıdır.
- Ailenin varlığından haberdar olan en alt rütbedir.

Associate
- Holding perdesinin kalktığını gören ilk rütbedir.
- Alt rütbelerde başarıları ile ilgili Capo'nun dikkatini çekmiş ve aileye tavsiye edilmiş kişidir.
- Legal işletmelerin hiçbirinde resmi görev yapamazlar.
- Capo'nun verdiği görevler doğrultusunda işler yapmaktadırlar.

Soldier
- Aile için kendini ispatlamış özel adamlardır.
- Doğrudan Boss ve UnderBoss ile irtibata geçmiş ilk rütbedir.
- Aile adına bütün pis işlerin uygulaması bu rütbe tarafından gerçekleştirilmektedir.

Capo
       Aile adına şehirde belirli bir bölgedeki işletmelerden sorumlu kişidir.
Görevleri:
- İşletmeler üzerinden ailenin gelir kazanmasını sağlamak.
- Aileye girecek yeni kişileri belirlemek ve Boss'a önermek.
- Sorumlu olduğu bölgeyi düşmanlara karşı savunmak. Bu konuda Associate ve Soldier rütbelerinden yardım alabilmektedir.

Consigliere
- Ailenin legal, illegal faaliyetleri konusunda stratejiler üreten. Kriz anında çözümler bularak UnderBoss ve Boss'a fikir verecek kişidir.
- Aile adına UnderBoss ve Boss'un talimatı ile görüşmeler yapabilir. Ancak asla diplomasiyi değiştirme yetkisine sahip değildir.
- Capoların yaşayacağı legal illegal problemler ile ilgili fikir verecek ilk rütbedir.

UnderBoss
- Boss Olmadığında Aileyi ve Şirketi idare etme yetkisine sahiptirler. Capoları üzerinden mafya ve şirket çalışanlarını yönetirler.
- Boss yokken aile adına diplomasi yetkisinde sahip kişilerdir. Ancak savaş açamazlar.

Boss
- Aile adına finansal, lojistik, diplomatik faaliyetlerden sorumlu ve en üst karar rütbesidir.

Çevrimdışı Kevin_Jones

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Royce Lv.15