Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]YarimAy- Marshall Car Dealership And Rental Office

Başlatan YarimAy, 02 Şubat 2021, 23:09:10
Okunma sayısı 514 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YarimAy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Mayıs 2021, 18:08
Toplam oynama: 38 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2131.88, -1150.39, 24.16, 177.65

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimiz de hali hazırda elimizde bulunan otomotivlerin satışı, kiralanması. Bunun yanı sırada mesleki kullanıma hazır araçları kiralayacağız, kontrat hazırlayacağız. Marshall Automobile Dealership And Rental adı altında ikinci el piyasasında ses getirmeye çalışacak, güler yüzümüzle birlikte sürekli ve düzenli müşteri kazanmaya çalışacağız. Vizyonumuz; Müşterileri her daim mutlu etmek, sektörü gayet iyi tanıyan ve bilen satış kadromuzla birlikte en üst düzeye kadar sıkı adımlarla ilerlemek, müşterilerimizde süreklilik sağlamaktır. Bir dönem sonrasında tüm türlerden (fiyatlandırma) araba satışı gerçekleştirecek, motorsiklet de satacağız. Eğer ki yeterli satışı ve yeterli müşteriyi yakalarsak tüm Santos'la ticaret yapmak hedefimiz olacak, Otomativ şirketi olarak deneyimli çalışanlarımıza kendi işyerini açma imkanı, payda ortaklık imkanı kazandıracağız. Stratejimiz; Tüm satılık ve satılan araçlarımız forma alınarak internet sitemiz üzerinden paylaşılacak, siber alanda da bir sirkülasyon yakalamayı hedef göreceğiz. Bizi tercih eden kişi ya da kişilere güven duygusu aşılamak için dürüst ve saydam şekilde satışlarımızı gerçekleştireceğiz. Her türlü çalışan teşviği ile, iki tarafı da mutlu kılacak sözleşmeler için uğraşacağız. İşletmemiz, otomotiv sektöründeki pazar gücüne ve büyük hareketlilik faaliyetlerine hızlı adapte olabilmek için başlangıça özel lüks araçları ederinden uygun fiyata satacak, sürekli müşteri elde etmeye çalışacaktır. İşyerinde günde 12 saat yetkili çalışan bekleyecek, gelen kişileri ilgisiz döndürmeyecek, elde boş döndürmemeye çalışacak, araç satanlar içinse uygun bir fiyat belirleyecek, eğer yetkisi yetmiyorsa telefonla yetkili kişiyi arayıp konuşacak, müşteriyle ortak noktayı bulmaya çalışacak.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimiz içerisinde anlatıldığı gibi görevli görevi gören kişiler, içinden prim alacak şekilde araç satışı, kiralama rolü yapacak, kontrat hazırlayacak. Onaylamam için şahsıma veyahut ortamdaki en yetkili kişiye sunacak. Gelen araçlara ederi fiyatı teklif edecek. Kimseyi üzmeyerek gülen yüzümüzle ticaretimizi yapacak, sürekli ticaret sirkülasyonu yaratmayı deneyeceğiz. Para kazandıkça motorsiklet, supercars gibi farklı türlere el atacak, para giriş çıkışını hızlandıracağız. Marshall Car Dealership And Rental adı altında olmak üzere şehrin her yerine kiralık araç teslimi yapacak, işyerimizden araç kiralayan kişilere Dream Strip Club'dan tek kullanımlık %50 indirim kuponu, araç satın alan kişilereyse üç adet %50 indirim kuponu verecek, işyerlerimizin ortaklaşmasını ve dostluğunu büyütmek için hareket edeceğiz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) İlk olarak yukarıda'da anlattığım gibi ikinci el araç-alım, satımı yapmak için ofis açtırmak istiyor, kendime ve dostlarıma da hem daha fazla çeşitli rol hem de para imkanı kazandırmak istiyorum. İkinci el pazarına hem hakimiyet, hem de daha resmi görünümde bir iş için ofisin şart olduğunu düşünüyorum, bundan dolayıdır ki bir merkez açmak, fatura ve sözleşme imzalama rolümüzü itinaden yapmak için böyle bir ofis açmam gerektiğini düşündüm. Çalışma arkadaşlarımın da çalışacak yere ihtiyacı bulunuyordu, ortak bir noktada buluşmak için ve kendimizi şehir içinde ve dışında tanıtmak için ofis açmayı seçtik. Stratejik yönetim düşüncesiyle devam ederek vizyonumuza ulaşmak için ofis açmak istedim. İnsanların gözünün içine sokarak dikkatleri üstümüze toplamayı deneyeceğim. Önceki maddelerde de anlattığım üzere şehir içi adrese teslim kiralık araç teslimatı yapacağız, merkezi ofisimizin merkeze yakın bir adreste olması bizim için çok önemliydi. Ben de hem ortaklığını yaptığım Dream Strip Club yakınlığından dolayı hem de şehir merkezine olan yakınlığından dolayı bu lokasyonu uygun gördüm.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, YarimAy; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: YarimAy- Marshall Car Dealership And Rental Office
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2021, 16:43:13 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına bırakın.

Çevrimdışı YarimAy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Mayıs 2021, 18:08