Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ibb grup toplantısında gizli çekilen video

Başlatan DumanCan, 02 Şubat 2021, 00:17:51
Okunma sayısı 1558 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ibb grup toplantısında gizli çekilen video
« Yanıtla #10 : 02 Şubat 2021, 01:01:39 »
Bak güzel kardeşim. Ben burada kimseyi hedef almadan konuşmamaya dikkat etmeye çalışıyorum. Bir partide tutmuyorum zaten, futbol takımı değil bu. Hiçbirisi işini iyi yapmıyor. Bunu desteklemiyorum elbette. Yanlış olana yanlış, doğru olana doğru derim ben. Sen bana adam gibi fikrini söylersen, bende sana söylerim. Bu kadar basit. Kavga çıkarma niyetindeysen hiç bulaşmayayım.
ağzından hayır çıkmıyorsa bari şer söyleme. her mevzuyu alma üstüne ağırlık yapar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 02 Şubat 2021, 01:03:38 »
Bak güzel kardeşim. Ben burada kimseyi hedef almadan konuşmamaya dikkat etmeye çalışıyorum. Bir partide tutmuyorum zaten, futbol takımı değil bu. Hiçbirisi işini iyi yapmıyor. Bunu desteklemiyorum elbette. Yanlış olana yanlış, doğru olana doğru derim ben. Sen bana adam gibi fikrini söylersen, bende sana söylerim. Bu kadar basit. Kavga çıkarma niyetindeysen hiç bulaşmayayım.
ağzından hayır çıkmıyorsa bari şer söyleme. her mevzuyu alma üstüne ağırlık yapar.
Anlatmaktan gerçekten yoruldum. Bak akıllı kardeşim, aydın kardeşim, canım kardeşim benim. Ben bunu tasvip etmiyorum merak etme. Bir parti falanda tuttuğum yok, tekrarlaya tekrarlaya sıkıldım. Yine iletiden saçma sapan konuşacaksan, burada doğru düzgün şekilde düşünceni belirtmeyeceksen yapma be adam.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 02 Şubat 2021, 01:05:11 »
:laugh:

işte bir numaralı manipülasyon tekniği. lonnely daha iyi bilir onu çağıralım dur. @Lonnely

Manipüle etmenin bir numaralı yöntemi. En başta herkesin kabul ettiği birkaç şey söyle (Fethi Sekin, Eren Bülbül gibi kahramanları) sonrasında zaten millet doğru konuştuğun algısına kapılarak ondan sonraki söylediğin her şeyi doğru kabul edecek. O 15 dakikalık şarkıda sunulan argümanların hepsini görmezden gel ve sadece Hayki'nin "Sizin polisiniz silahını çekip güpegündüz ortalıkta vuramaz dilediğini" sözüne odaklan. Çünkü 15 dakikalık şarkıda manipüle edilebilecek en iyi kısım burası. Bundan 10 yıl önce harbiyedeki FETÖ'cü askerlere laf etsek yine aynı manipüleyi yaparak askerlerimize laf etti diyecek insanlar şimdi gereksiz yere silahını kullanıp insanların canını alan sözde polisleri destekliyor. Olay burada Fethi Sekin değil ki Hayki o sözü Fethi Sekin gibi insanlar için yazmadı bile. Onun dışında zaten parçada geçen sözlerin çoğunluğuna cevap verilmeyerek karşı argüman sunulmuş. Ee tabii Kemal Kılıçdaroğlu'na sallamadan da olmaz, CHP'ye illa sallanacak yoksa olmaz. Medyaların hepsi kıble ne taraftaysa oraya dönüyorken bunun gibi şeylerin olmasına şaşırmamak lazım. Fakat elbet bir gün hepsi yargılanacak, elbet bir gün bunlara oy veren insanlar ben oy vermedim ki zaten moduna girecek.

Çevrimdışı #McAllen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2025, 17:01
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Lydia Dawson Lv.31
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Nisan 2023, 16:43
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Nisan 2023, 14:17
Toplam oynama: 35 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ocak 2023, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: ibb grup toplantısında çekilen gizli video
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2021, 01:39:29 »

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #14 : 02 Şubat 2021, 01:56:09 »
napim deyip lafı koyayım mı?  :hand: :hand: :ramizdayi: :halay: :halay:

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 02 Şubat 2021, 03:17:05 »
Burası forum, siyaset alanı değil, sürekli insanları bir yönünden vurmaya çalışıyorsunuz. Oda sizi öyle vuruyor vs.
konuyu kilitlemeni tavsiye etmekteyim, bu konu şiddetli tartışmayla devam eder.

Çevrimdışı tetrapin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 08 Haziran 2022, 11:29
Toplam oynama: 194 gün, 9 saat
« Yanıtla #16 : 02 Şubat 2021, 10:50:50 »
Tam bir komedi,bugüne kadar ağzına liyakat kelimesini almamış,torpil şelalerinden kana kana içmiş insanlar,liyakat vaadiyle gelen başkanı ve partiyi hedef göstermeye çalışıyorlar..
Heh bu arada;

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2021, 11:24:51 »
Tam bir komedi,bugüne kadar ağzına liyakat kelimesini almamış,torpil şelalerinden kana kana içmiş insanlar,liyakat vaadiyle gelen başkanı ve partiyi hedef göstermeye çalışıyorlar..
Heh bu arada;
yani seni yıkayanlarda gelince çok nahoş şekilde pisliklerini ortaya dökecekler öyle mi?
 O zaman iktidarı değiştirmek için ne diye çırpınıyorsunuz?
 İddia ettiklerinizi bunlar yapıyor.
CHP'nin iktidara gelmek için oy istemesinin ne anlamı vardı? Daha gelmeden gördünüz. İstanbul'da CHP'liler tarafından yapılan toplantıda açık açık kadrolara yerleştirilecek kişilerin CHP'li olacağı açıklanmış.
 Bakın bu parti Atamızın kurduğu parti değil midir? Atamızın kurduğu parti bu hâle mi geldi yozlaşarak? Bu denli bir absürtlüğe mü düştü?
 Daha birkaç hafta önce de  Alim Karaca denen adam da yolda vatandaşı durdurmuş, bir güzel içini dökmüş. Hem de ne içini dökmek...
 Sonuç olarak CHP geneli bunu iktidar da yapıyor diyerek ne kadar kalitesiz tezgah olduğunu açıkladı.
Buyrun sizin oy vermek için çırpındığınız partiniz bu. Hadi bakalım.
 Bir de videoya yorum yapalım değil mi baran?
edit: enter

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2021, 12:02:08 »
akp istanbul milletvekili adayı dumancan bey yine gelmiş :halay: :halay: :halay: :halay:
sayın vekilim hedef kitleniz burada değil lütfen saat 10:00 ile 13:00 arasında bir meydana gidip gözünüze kestirdiğiniz dayılara bunları anlatıp oy toplamaya çalışın

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2021, 12:07:24 »
İktidarın kötü olduğunu 2 yaşındaki çocuk bile biliyor. Sizin gibi okumuş cahiller topluluğu, yok bilmem köprü yaptı diyerek olayı saptırmaya çalışılıyorsunuz.  Resmen Venezüella  olmaya gidiyoruz haberiniz bile yok resmen. Beyin göçünün gittikçe arttığı,  icat yarışmasında fizik tedavi varken hoşafın kazanması, uzaya sadece iletişim için roket fırlatmamız, inşaatların artması, başka ülkelere göç etmek fazla iken.