Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Motorcycle & Outlaw Temalı Birlikler

Başlatan ARTAIR, 01 Şubat 2021, 20:23:34
Okunma sayısı 480 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ARTAIR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rolf Hjorth Lv.25
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Nisan 2024, 19:37
Toplam oynama: 148 gün, 14 saat
Croi Asbjorn Lv.25
Son giriş: 23 Nisan 2024, 19:42
Toplam oynama: 5 gün, 2 saat
Silja Karin Lv.25
Son giriş: 11 Şubat 2023, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Motorcycle & Outlaw Temalı Birlikler
« : 01 Şubat 2021, 20:23:34 »
Yaklaşık 3 yada 4 aydır oyunu oynamıyordum. Tekrar geri dönme kararı aldım. En son bıraktığımda MC temalı bir birlikte rollerimizi çeviriyorduk fakat birkaç OOC kin ve kültür bilgisi olmayan arkadaş yüzünden oyun burnumuzdan geldi ve bıraktık. Ben geçmiş geçmişte kalmıştır düşüncesiyle oyuna geri döndüm ve kendime OOC olarak böbürlenmeyecek bir MC birliği arıyorum. Eğer böyle bir birlik varsa ya da kurulacaksa elimden geldiğince destek olur ve güzel roller için elimden geleni yaparım. Altını çizerek söylüyorum, kültür şaklabanlığı yapacak varsa kendisini yormasın amacım herkesin birşeyler katabileceği bir MC kulübüdür. Eğer bu kültürü benimseyerek oynamak isteyen olursada elimden geldiğince yardımcı olurum eski günlerdeki gibi yolları aşındırırız. Bir diğer dikkatimi çeken konu ise MC kulüplerinin sayısında azalma olması, bu güzel ve eğlenceli kültürü canlandırmak isterseniz ben desteğimi sonuna kadar göstereceğim teşekkürler.  :exactly:  :rina:

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Ynt: Motorcycle & Outlaw Temalı Birlikler
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2021, 20:29:13 »
Yine kutsal birlikler

1. Crips  2. Blood 3. Motorcyle

Çevrimdışı gulenadam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:56
Toplam oynama: 231 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2021, 22:59:34 »
Neden kimse bir birlik kurup, birilerinin altında çalışmış rolü yapmıyor? Veya iki üç kişi birleşip, sosisli tezgahında birlik kurup, ardından onu rolleri ile geliştirerek tanıtımlarına yansıtmıyor. Herkes bir kültür peşinde, yenilikçi olmanın zamanı gelmedi mi? Sözüm sana, sevgili konu sahibi; İki üç oyuncu bulup, neden bir birlik altında barsız şekilde rol yapmıyorsunuz? Sonrasında gelişip, bar sahibi olup devam etmiyorsunuz? Bir kültür veya bir birlik mi lazım? Veya neden kimse şehir içerisinde Ercüment Çözer gibi Memduh Başgan gibi bir lirikalite yaratmıyor? Hepsini sadece filimlerde mi izleyeceğiz, Roleplay oynuyoruz, türk milleti zekidir ve bence bunu başarabilir.
2

Çevrimdışı ARTAIR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rolf Hjorth Lv.25
Son giriş: 24 Nisan 2024, 19:37
Toplam oynama: 148 gün, 14 saat
Croi Asbjorn Lv.25
Son giriş: 23 Nisan 2024, 19:42
Toplam oynama: 5 gün, 2 saat
Silja Karin Lv.25
Son giriş: 11 Şubat 2023, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2021, 12:25:17 »
Neden kimse bir birlik kurup, birilerinin altında çalışmış rolü yapmıyor? Veya iki üç kişi birleşip, sosisli tezgahında birlik kurup, ardından onu rolleri ile geliştirerek tanıtımlarına yansıtmıyor. Herkes bir kültür peşinde, yenilikçi olmanın zamanı gelmedi mi? Sözüm sana, sevgili konu sahibi; İki üç oyuncu bulup, neden bir birlik altında barsız şekilde rol yapmıyorsunuz? Sonrasında gelişip, bar sahibi olup devam etmiyorsunuz? Bir kültür veya bir birlik mi lazım? Veya neden kimse şehir içerisinde Ercüment Çözer gibi Memduh Başgan gibi bir lirikalite yaratmıyor? Hepsini sadece filimlerde mi izleyeceğiz, Roleplay oynuyoruz, türk milleti zekidir ve bence bunu başarabilir.

Demek istediğini gayet iyi anladım benim sözüm Mc rolleriyle alakalı bir yakarış, bende birilerinin altında çalışma rollerinin taraftarıyım fakat kültür akbabalığı ve üst rütbeli roller için birşeyler yapmaya çalışanlarla ilerlemek pek mümkün değil. Benimde amacım sıfırdan zoruklarla biryerlere gelinmesi direk arkana 20 kişi al git birlik aç hemen bir bar aç ve zaten önceden bölgenin hakimiymiş gibi rol yap, ben de hoşlanmadığım için bu konuyu açtım. MC kültürü üzerinden değerlendirecek olursam ki konuyu asıl açma sebebimde zaten bu, halihazırda var olan bir MC ya da sıfırdan kurulacak bir MC hangisi olursa olsun MC'nin değişmez kuralları vardır ve illa ki bir kültürü sürdürmek durumunda olursun. Yorumun ve eleştirin için teşekkürler.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2021, 14:01:22 »
Sonunda aradığım yorum, kültürü başka milletlere has ve klasik birlikler açmanız birliğinizi en iyisi yapmaz.

Çevrimdışı HighFeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Nisan 2022, 13:55
Toplam oynama: 33 gün, 20 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 18 Haziran 2022, 19:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2021, 14:59:36 »
Başka konsept açınca ilgi duymuyor, adam mc açmakta haklı. Hangi 13 ya da 14 birliğinin tuttuğunu gördünüz? Bana söyler misiniz? Hard-rp sunuclarında binbir türlü konsept var, başka kültürler görmek ve başka kültürü yansıtan bir birlikte rol yapmak istiyorsanız hard-rp'ye geçiş yapın.
2

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail