Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SpaceX

Başlatan KızılŞaman, 01 Şubat 2021, 15:22:42
Okunma sayısı 1287 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
SpaceX
« : 01 Şubat 2021, 15:22:42 »
SpaceX Güncel konusudur, SpaceX hakkındaki haberleri ve görselleri buraya atabilirsiniz,
Spoiler:
Adamlar yapıyor moruq, Elon Musluk adamdır.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: SpaceX
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2021, 15:23:32 »
1 Şubat Pazartesi günü, SpaceX ekibi, Cameron County, Texas'taki sitemizden bir Starship prototipinin ikinci yüksek irtifa alt yörünge uçuş testi olan Starship seri numarası 9 (SN9) ile yüksek irtifa uçuş testini deneyecek. Starship seri numarası 8'in (SN8) yüksek irtifa uçuş testine benzer şekilde , SN9, üç Raptor motoruyla yükselişle çalıştırılacak, her biri araç apojeye ulaşmadan önce sırayla kapanıyor - yaklaşık 10 km rakım. SN9, yeniden giriş ve kontrollü bir aerodinamik iniş için kendisini yeniden yönlendirmeden önce, iniş yakıtını tutan dahili başlık tanklarına bir itici geçişi gerçekleştirecek.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2021, 15:24:00 »
SpaceX`in roketlerinden birinin Amerika`daki bir kurum tarafından kalkışına izin verilmedi.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2021, 15:24:44 »
Bugün StarShip FIRLATILACAK!!!

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2021, 15:35:49 »
Knk sabah akşam erp yapan, dm atanlar, kızlara gacı diyenler, ne bilsin spaceX'i here gün videolarını izliyorum ve coğrafya kaderdir diyorum

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2021, 15:40:59 »
barış özcandan bazen izliyorum spacex olaylarını

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2021, 17:21:52 »
elon mask gördüğüm en balon insanlardan

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2021, 19:54:20 »
Knk sabah akşam erp yapan, dm atanlar, kızlara gacı diyenler, ne bilsin spaceX'i here gün videolarını izliyorum ve coğrafya kaderdir diyorum
Kanka coğrafyayla alakası yok sanki be, tamam adalet hükümet etken. hatta en büyük etken ama çalışırsan sende yaparsın, malum amerikanında nasıl bu günlere geldiğini hepimiz iyi biliyoruz bence afrikadan kalkan gemilerin içindeki yüzlerce insanı saymayalım şimdi.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2021, 20:08:41 »
Kanka coğrafyayla alakası yok sanki be, tamam adalet hükümet etken. hatta en büyük etken ama çalışırsan sende yaparsın, malum amerikanında nasıl bu günlere geldiğini hepimiz iyi biliyoruz bence afrikadan kalkan gemilerin içindeki yüzlerce insanı saymayalım şimdi.
Knk Falcon heavy masrafı 90 milyon dolar, Ankapark'ın maliyeti ise sadece dolar bazında 450 milyon dolar harcandı.  Bilime, teknolojiye yatırım yapmak yerine inşaat'a bastıklarını biliyoruz. Ya Allahın Hindistanlıları bile aya uzay aracı gönderiyorsa bizim Marsa gitmek için uğraşmamız gerek. Gönderdiğimiz uydular ise televizyon ağları için gidiyor.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 01 Şubat 2021, 20:29:08 »
Knk Falcon heavy masrafı 90 milyon dolar, Ankapark'ın maliyeti ise sadece dolar bazında 450 milyon dolar harcandı.  Bilime, teknolojiye yatırım yapmak yerine inşaat'a bastıklarını biliyoruz. Ya Allahın Hindistanlıları bile aya uzay aracı gönderiyorsa bizim Marsa gitmek için uğraşmamız gerek. Gönderdiğimiz uydular ise televizyon ağları için gidiyor.
Yapmak değil önemli olan önemli olan onun yapımını çözmek, ar-gesini yapmak, herşeyden önce ARGE!