Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LovimelAlisss - FEIGENBAUM OFFİCE

Başlatan The Racers Edge, 31 Ocak 2021, 22:34:27
Okunma sayısı 216 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Şubat 2024, 23:07
Toplam oynama: 158 gün, 10 saat
Birlik: * ***ION
LovimelAlisss - FEIGENBAUM OFFİCE
« : 31 Ocak 2021, 22:34:27 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (https://hizliresim.com/z9tag5)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) uğraşan ofis olarak görülecek. Asıl amaç ise suç örgütünün özel işlerini burada çevirebilmesi, ticaretlerini, görüşmelerini burada sağlayabilmesidir.
Birliğimin Suç örgütü olmasına rağmen daha fazla gizli olması için bu ofis başvurusunu açacağım  birliğimin IC olarak İllegal yüzünü sadece belirli İllegal birliklerin görmesini sağlamam için
bana gereken tek şey ofis ve bar idir. Ofis başvurum kabul olursa bu bölgeye yakın bir bar başvuru atarak bulunduğumuz bölgede gün de en az on saat boyunca aktif rol gerçekleştireceğiz.
Bu ofiste yeni başlamış olan oyunculara yer vermeyi düşünüyorum, birliğim için de aynısını yapıyorum. Rol konusunda eksiklikleri olanları tarafımca bilgilendiriyorum. Bu ofis benim için çok iyi olacak, bir sürü iş gerçekleştireceğim. Mesela iş başvurusu alımlar, toplantılar ve ticaretler ofisin bulunduğu bölgeyi tamamen aktif rol ortamına çevireceğim. FEIGENBAUM suç ağı yapılanması adına en iyi adımlardan birisi olucaktır. Gizli görüşmelerime yardımcı olacağı gerçeği ve estetik haz uyandırmak açısından bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. FEIGENBAUM suç ağı konsepti için gizli görüşmeler yapmak birliğimiz için çok daha iyi olacaktır. Başarılar sağlayan FEIGENBAUM isimli birliğin çatısında buluşmuş oyuncularla tek amacımız sunucu içerisinde eğlenip aktif roller çıkartarak, rollerden estetik haz alarak oyunculara rol sevgisini roleplay'i aşılamaktır. Eğer bize izin verilirse, bunun gibi insanları role teşvik etmek için bir sürü adımlar atacağız.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) çatı altında bulunan birlikteki dostlarım arkadaşlarım ile yeni değişikliklerin temelini atmış olacağız. Rollerimizin böyle güzel bir yerde gerçekleşebileceği diğer organizasyonlarla gizli görüşmeleri sağlayabileceği bir ortam sağlamaktır. Yaptığımız ticaretlerin gelir gider bilançosunu çıkartmak için ofis bizim için uygun bir ortamdır. FEIGENBAUM birliğinin illegal olduğunu IC olarak tamamen gizleyebilmek için bize faydası olacaktır. Yeni başlayan roleplay'i öğrenmek isteyen arkadaşlara rol kapısını açmak, onları roleplay'e şevklendirmek, nasıl rolden zevk alabileceğini öğretmek. Estetik haz ile rollerimizi yapmak istiyorum. Amacım tamamen sunucu içerisindeki rol yerlerini genişletmek ve sunucudaki oyunculara rol paslayabilmektir. Bizim için artı bir rol olanağı olacağı için rollerimizi tamamen bu bölgede gerçekleştireceğiz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Neden ofis açmak istiyorum sorusuna cevabım şudur;
FEIGENBAUM birliği adı altında roller gerçekleştiriyoruz, bu rollerin çeşitliliği ile devam etmesini istiyoruz. Ofis açmak bizim için hoş ve çeşitli rollere katkı olarak devam edecektir. Ofiste bir çok rolümüz olacağı için, ofis dışında bir yerde bu rolleri gerçekleştirmek çok zordur. Rollerimize olanak, estetik haz sağlayabilmek için ofisi açmak istiyoruz. Rollerimizin böyle güzel bir yerde gerçekleşebileceği diğer organizasyonlarla gizli görüşmeleri sağlayabileceği bir ortam sağlamaktır. Yaptığımız ticaretlerin gelir gider bilançosunu çıkartmak için ofis bizim için uygun bir ortamdır. FEIGENBAUM birliğinin illegal olduğunu IC olarak tamamen gizleyebilmek için bize faydası olacaktır. Yeni başlayan roleplay'i öğrenmek isteyen arkadaşlara rol kapısını açmak, onları roleplay'e şevklendirmek, nasıl rolden zevk alabileceğini öğretmek. Estetik haz ile rollerimizi yapmak istiyorum. Amacım tamamen sunucu içerisindeki rol yerlerini genişletmek ve sunucudaki oyunculara rol paslayabilmektir. Eğer ofis başvurum kabul olursa, rol çeşitliliğinin artışını, rol kalitesinin yükselişini bizler için güzel olanaklar sağladığınızı göreceksiniz. FEIGENBAUM suç ağı yapılanması adına kaliteli roller sunucuyu bekliyor olacaktır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "LovimelAlisss"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: LovimelAlisss - FEIGENBAUM OFFİCE
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2021, 13:52:39 »
Başvuru gereksinimleri karşılamıyor, daha düzenli bir şekilde tekrar başvuru atabilirsiniz.