gir oyuna öde desteklemiyorum
Biraz empati yapmanı öneriyorum, empati ne demek onu biliyorsan tabii ki. İnsanların bilgisayarında arıza olabilir, oyuna girebilecek vakitleri olmayabilir fakat sunucudaki özel model skinlerini kaybetmek istemiyordur. Forumdan ödemesi oldukça mantıklı bir durum.
DESTEKLİYORUM
dostum zaten modelini bir gün ödemeyince silinmiyor hemen. 6 7 aydır model borcunu ödemeyen insanlar var. 6 ay bilgisayarın bozulup modelini ödeyemeyeceksen bir zahmette ödeme zaten 6 ay bilgisayarsız kalıp birde modeli mi düşüneceksin? diyecek bir şey yok. forumdan ödenmesine gerek yok. ödemek isteyen oyuna girip ödeyebilir, hiç sisteme gerek yok
Modeli yaptırmak için bazen bayağı emek sarf eden kişiler var belkide emeğinin gitmemesini ve modelini sevdiğinden 5 ay veya daha uzun bir süre oyuna giremesede ödemek isteyebilir. Bence sadece özel modelde değil oyun içi birkaç işlemleri forum üzerinden yaparsak daha iyi olur diye düşünüyorum.
beş ay giremeyeceksede hiç girmesin 
İnsanlar hayatsız gibi aylarca hiç çıkmadan durmuyor, bazen sıkılıp ara verebiliyor. Modeli yapmak/yaptırmak için aşırı fazla emek sarf eden insanlar var bu insanlar kısa bir ara verdiğinde neden özel modelini kaybetsin? Ben bu sunucuda 3 yıla yakındır oynuyorum ve defalarca 4-5 ay ara verip tekrar başladığımı hatırlarım, özel modelin silinme süresi 5 ay, benim gibi sıkılıp ara veren çok insan var bu insanlar bir süre ara vermek istediğinde oyuna girmeden forumdan parasını ödeyebilir, desteklemiyorsan konu altıda gezinmene gerek yok, bırak destekleyen insanlar desteğini belirtsin.