Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Evlilik hakkında

Başlatan 13579, 30 Ocak 2021, 19:21:56
Okunma sayısı 2425 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Evlilik hakkında
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2021, 19:55:50 »
bence en iyisi sonuçta yarım asır sürecek hayatı boşa yaşamak yerine sorumluluk alman daha iyi ailen hep yanında olmayacak arkadaşlarında öyle bu yüzden kendine bir yol arkadaşı edinmen gerekki bu zorlu süreçte yanlız kalmadan başarıya ulaş (TÜRK KIZLARI İLE EVLENME, ABİ TAVSİYESİ)
ciddi manada kanka diyebileceğim yakın arkadaşım yok ki zaten sadece okuldan arkadaşlarım var onlarlada whatsapptan konuşuyoruz okul bittikten sonra hayatımdan çıkacaklar, bilgisayarın başına oturtup hiç yanıma gelip veya yanlarına çağırıp konuşmayan bir ailenin olmaması beni rahatsız etmez ben denedim konuşmayı ama konuşacak bir şeyimiz yok kısacası şunu söyleyim yalnızlık benim için bir problem değil arkadaşsız veya ailesiz yaşayabileceğimin kararındayım başarıya ulaş derken neyden bahsediyorsun anlatsaydın keşke çünkü başarı falan umurum da değil geleceği düşünmüyorum

Çevrimdışı Zeins

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amir SuIIand Lv.39
Köken: Arap
Son giriş: 13 Haziran 2022, 18:23
Toplam oynama: 449 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2021, 19:57:11 »
bence en iyisi sonuçta yarım asır sürecek hayatı boşa yaşamak yerine sorumluluk alman daha iyi ailen hep yanında olmayacak arkadaşlarında öyle bu yüzden kendine bir yol arkadaşı edinmen gerekki bu zorlu süreçte yanlız kalmadan başarıya ulaş (TÜRK KIZLARI İLE EVLENME, ABİ TAVSİYESİ)
ciddi manada kanka diyebileceğim yakın arkadaşım yok ki zaten sadece okuldan arkadaşlarım var onlarlada whatsapptan konuşuyoruz okul bittikten sonra hayatımdan çıkacaklar, bilgisayarın başına oturtup hiç yanıma gelip veya yanlarına çağırıp konuşmayan bir ailenin olmaması beni rahatsız etmez ben denedim konuşmayı ama konuşacak bir şeyimiz yok kısacası şunu söyleyim yalnızlık benim için bir problem değil arkadaşsız veya ailesiz yaşayabileceğimin kararındayım başarıya ulaş derken neyden bahsediyorsun anlatsaydın keşke çünkü başarı falan umurum da değil geleceği düşünmüyorum
Sarılak mı iyi gelir

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 21:38
Toplam oynama: 187 gün, 23 saat
Köken: Alman
Son giriş: 07 Nisan 2022, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2021, 20:00:16 »
evlenmek istemiyorum, istesem de kimse bana bakmayacağı için sorun yok, mutluyum  :helal:

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2021, 20:04:40 »
Türk'sün ve evlenmek mi istiyorsun?

Ah dostum bu koltuğun fiyatı 1 bin lira ama size 2 bin
2

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2021, 20:06:33 »
Sarılak mı iyi gelir
ben gayet iyiyim kanka ayrıca sarılmak isteseydim bunu yapabileceğim bir oyuncak ayım var ama yinede teşekkürler  :52:
evlenmek istemiyorum, istesem de kimse bana bakmayacağı için sorun yok, mutluyum  :helal:
öyle deme kanka herkesin eşi olabilir

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2021, 20:25:14 »
Umarım ironidir güzelim

Bu durum gerçek. EnsarAydın'ın yazdığı cümleye hemfikirim.

Daha önce yali'ye discord'dan arkadaş eklemiştim de sana detaylı bir şekilde açıklama yapamadım. Discord duygularımı paylaşmamı izin vermiyor. O yüzden sorunlarımı aşağıda kısa bir şekilde yazdım.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2021, 21:55:56 »
Umarım ironidir güzelim

Bu durum gerçek. EnsarAydın'ın yazdığı cümleye hemfikirim.

Daha önce yali'ye discord'dan arkadaş eklemiştim de sana detaylı bir şekilde açıklama yapamadım. Discord duygularımı paylaşmamı izin vermiyor. O yüzden sorunlarımı aşağıda kısa bir şekilde yazdım.

Kanka ilk 4 sorun tamamen senin elinde hayatındaki insaları sen seçiyorsun biri hoşuna gitmedimi kes abicim sohbeti muhabbeti, zamandan bol şeyimiz yok üşenme bak ben gitar öğreniyorum entelektüel olmak için,  o kızları bende çok seviyorum love wish steama yaz çok güzel oyun paran varsa al,  ekonomik sorunlar için elinden gelen bişey yok üzülme kişisel gelişime odaklanman için bir hedef lazım bence of ya hayat çok zor  :dft007:

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2021, 00:08:04 »
cocuk yapmam ama evlenirim  :hand: :hand: :dilcikar: :dilcikar: :halay: :halay:

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2021, 00:19:17 »
evlencek düzgün kız kaldımı olm onu düşünün önce :D

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2021, 00:22:15 »
kızlar para gözdür aşk evliliği sizden önceki nesilde bitti yani anne ve babalarınızda bitti o aşk evliliği şimdi kimse kimsenin yüzüne bakmıyor cüzdanına bakıyor evin varmı paran var mı tamam bulursun bitane az kullanılmış bi kız sonra o parayla kız tarafının bütün masraflarını karşılarsın kimsenin gıkı çıkmaz bi paket sigara parası istersin herkes düşmanın olur o yüzden boşuna evlenmeyin paranız yoksa paranız varsa hiç evlenmeyin kaptırırsınız bütün parayı