Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

jesse "pezevenk" roosvelt

Başlatan PATLAKMERMI, 29 Ocak 2021, 16:24:36
Okunma sayısı 1282 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PATLAKMERMI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Aralık 2023, 19:22
Toplam oynama: 71 gün, 16 saat
Birlik: ******TTI
Ynt: jesse "pezevenk" roosvelt
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2021, 17:58:05 »
pe**venk rollerinde iyi para var falan diyorlar hocam aslı astarı nedir? Başlayalım mı biz de? Haftada 40 bin $ falan yapanlar varmış, uyduruyorlar mı yoksa var mı cidden böyle bir şey ve önerir misiniz bize de?

Kolay gelsin iyi roller.
hocam oncelıkle tesekkur ederım. evet hocam hepsı dogru soyluyor, haftada 40k az bıle kalır. aksamları mılletın testestoron sevıyesu yukselıyor, aksamları herkes azgın bır domuz gıbı masor arayısına cıkıyorlar. sen de benım gıbı ozel modellı masorlerı 80 90k dan pazarlayabılırsın. zengın kısıler genelde rpsı ıyı olsun ozel modellı olsun ıstıyor rpsı ıyı ozel modellı masorlerın sehırde pıyasası 50 100k arası. bunların pezosu olursan eger sana aracılık parası olaraktan 30k gıbı bır mıktar kalıyor.

Çevrimdışı PATLAKMERMI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Aralık 2023, 19:22
Toplam oynama: 71 gün, 16 saat
Birlik: ******TTI
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2021, 17:59:05 »
Böyle bir rol dönmedi, kimin MA hesabısın bilmiyorum ama en yüksek yaptırımı uygulattıracağımdan eminim, devam et  :dft012:
bı yuru gıt bılader asıl ben sana yaptırım uygulatcam tamam mı yaptıgın rolu reddedemezsın acıyorum sıkayetını sımdı ucpye tıkla  :1: :1: refuse rp sıkayetın acılacaktır  :ban: :ban: :ban: :ban:

Amacının troll olduğu belli, tarafıma paylaşılan fake rol paylaşımının yaptırımı için gerekli yerlere başvurdum, kimin MA hesabıysan main hesabına veda et.  :hand:
kımsenın ma hesabı degılım tamam mı maın hesabım varsa eger kayıtlarda gıtsın banlasınlar ben bu hesapta rolumu yapıcam :)!

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #22 : 29 Ocak 2021, 18:38:34 »
Paylaştığınız rol içerisinde sizin haricinizde bir kişi bu rolde bulunuyorsa onayı olmadan paylaşamazsınız. Ticket 98284.