Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Xoria_Schaeffer Karakter tanıtımı

Başlatan demoyo, 28 Ocak 2021, 17:52:04
Okunma sayısı 877 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı demoyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2024, 13:18
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Xoria_Schaeffer Karakter tanıtımı
« : 28 Ocak 2021, 17:52:04 »
Merhaba, Ben Kayra. İstanbul/sanayi'de yaşıyorum. 13 yaşındayım. Oyuna göre yaşım küçük biliyorum fakat oynamama engel olacağını düşünmüyorum. Rol yapmayı seviyorum, yaklaşık 3 yıllık SA-MP oynuyorum. Önceki oynadığım tek sunucu var o da SAFARİ SA-MP ondan önce MTA oynuyordum MTA dan sıkılınca daha farklı oyunlara geçmeye karar verdim. Rina da ban yediğim için başka oyunları denedim fakat RP sunucuları kadar zevk vermediğini düşündüm. Abim var ismi Berat o oynamaya başladı en başlarda ben de meraklandım ilk MTA oynadım dediğim üzere sonra SAFARİ ROLEPLAY en sonunda RİNA ROLEPLAY. Rina'nın alt yapısının Amerika olması hoşuma gitti daha güzel roller çıktığını düşünüyorum (en azından). Fazla oyunculara yaşımı vermek istemiyorum vermiyorum da zaten rolleri daha ciddiye alabilmek için. Bisiklet sürmeyi seviyorum fakat bu corona günlerinde dışarı çıkamadığım için sıkılıyorum ve bilgisayar oynuyorum. Rina Sunucusunu eğlenceli bulduğum için o sunucuda oynuyorum. Sunucuda emeğim var sunucuyu da bırakmak istemiyorum. IC olarak bi çok arkadaşım var rol yapabileceğim. Hiç corona olmadım ve olmak istemiyorum. Bi telefonum var İPHONE 6. Hayallerim var bir den fazla. Muhtemelen ilerler de başka sunucuya geçeceğim. Rinayı bırakmak istemememin sebebi oyunda emeğim var çok fazla olmasada oyuna para yatırdım aracım var oyunda. Son zamanlarda hesabıma giremediğim için Abim yani Berat'ı izliyorum. Berat benim öz abim. Başka bi sürü oyun denedim ama en güzelinin RP sunucularının olduğunu düşündüm ve Rİna oynamak hoşuma gittiği için Rina oynamaya devam ediyorum, etmek istiyorum. Rina Roleplay Eğlenceli gelir bana göre diğer oyunlardan. DM atmayı sevmiyorum atmıyorum da zaten cezası çok, DM atanları da hiç sevmiyorum. İL Legal rol yapmayı seviyorum genelde RK olmak haricinde. Düşman bulmayı seviyorum bi kaç kişi düşmana gidip sıkmayı seviyorum tek de gidip sıkmayı seviyorum fark etmiyor. İnce sesliyim. Rinayı seviyorum adminlerini helperlerini. Oynamak eğlenceli zaman geçirici. Genel de kural ihlali yapmıyorum fakat yanlışlıkla olan şeyleri bazıları ss alıyor anlamıyorum açmasalar ne olucak? İhlal yapmamaya çalışıyorum OOC sicili mi temiz tutmaya çalışıyorum daha çok. Rina da favori araçlarım "Turismo, İnfernus, Flash". Okuyorum 6. sınıf' a gidiyorum. Özgüvenli biriyim kendime özgüvenim var, huylanmadığım şey ler de var bir den fazla. Yaşımı oyun da yani Rina Roleplay da vermiyorum genel de bazı belirli kişiler biliyor. Bilgisayar da oyun oynamayı seviyorum. Biriktirdiğim paraların bi kaçını oyuna yatırıyorum sadece Rİna Roleplay'a değil ondan önce ki oyunlara da yatırdım. Rina da banlandığım için son bi kaç ay Rina Roleplay sunucusuna giremiyorum, rol yapamıyorum uzun süredir. Rol yapmayı özledim Rina ya dönmek istiyorum. Oyunda ki eski ismim Lena Roux'du soy isim kilitlendiği için değiştirmek zorun da kaldım. Kız karakter den sıkıldım ve ismimi Xoria Schaeffer yaptım. Hile kullandığım için pişmanım bi daha kullanmayacağım, tamir etmeye üşendiğim için hile kullandım ve banlandım bi daha kullanmayacağım. Rina Roleplay Sunucusunu seviyorum banımın açılmasını istiyorum, Rollerime tekrar dönmek istiyorum dediğim gibi Rina Roleplay Sunucusun da o kadar emeğim var boşa gitmesini istemem. :D

Çevrimdışı Albin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:59
Toplam oynama: 116 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Xoria_Schaeffer Karakter tanıtımı
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2021, 20:18:32 »
Kanka bu kadar yazıyı nasıl yazdın onu çözümlemeye çalışmaktayım, fakat anlam verememekteyim.

Çevrimdışı kibir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 23:00