1-) Kaza rolleri bana göre şöyle olmalı, karşılıklı kişiler anlaşarak kaza rolünü yapmazlar ise bir problem olmamalı.Fakat kaza rolünü yalnızca tek bir taraf red ediyorsa kaza rolünü yapmaları zorunlu olmalı.
2-) Fast-RP'de aynı şekilde iki kişi arasında olan bir rol olduğundan ''Anlaşmalı Rol'' kavramına girmekte.Yani tamamen Fast-RP yasaklanırsa eğer anlaşmalı rollerde de yapılması zorunlu olacaktır.Herkes bu rolleri yapmaktan zevk almayabilir.İki kişi arasında olan bir durum ise Fast-RP'ye karşı değilim.Ancak toplu bir rolde Fast-RP sorulması tamamen saçmalık olacaktır.
3-) Otomatik emotelerin arttırılması tamamen chat kısmında kirlilik yaratacaktır.Bizleri rol yapmaya teşvik etmek amacıyla otomatik çıkan emoteler kaldırılmıştır.Bunların yanı sıra otomatik olarak verilmesi gereken emoteler şunlardır;
- Telefonla ilgili emoteler.
- Araç camlarının açılması veya aracın kilitlenmesiyle ilgili emoteler.
- Binalara giriş çıkış emoteleri
Buna benzer emoteler MG veya MİX'i önlemek amacıyla yapılabilir.Fakat gidip de sigara içme sistemine veya farklı sistemlere otomatik emote yapılırsa eğer chat kirliliğinden başka birşey olmayacaktır.
4-) Çimento mesleğinde kullanılan araçların kilometresini hız limiti koyarak ayarlayabiliyorsunuz.Zaten çok fazla hız yapmadan kontrollü sürdüğünüzde şeridinizden ayrılmadığınızda araç devrilmiyor.Ekstra olarakta şunu söyleyeyim İC olan bir durum için rapor/destek atmak zaten tamamen saçmalıktır.
5-) Dördüncü ve beşinci maddeler sizin söyleyişinizle ''S****i RPG'den güzel copy&paste yapmışsınız'' ancak tabii ki katılmıyorum demiyorum, mantıklı bir sistem kesinlikle bu şekilde olmalı.