Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Haftanın her günü aktifim, her gün oyunda aktif olarak bulunuyorum. İşyerini özellikle akşam olmak üzere sürekli aktif tutmayı planlıyoruz.İşyeri Bilgileri:
2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2079.15, -1205.08, 23.93, 268.102.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İş yeri adı: Glen Bar2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar.2.05:İş yeri interioru: ●Summer BarUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Jayden Leflore Amerika'nın Los Angeles şehrinde gözlerini Dünya'ya açtı. Dört kişilik bir ailede doğan Jayden, ailenin ilk çocuğu yani en büyük çocuğuydu. Küçük kardeşine nazaran, Jayden gerçekten ağır başlı ve uslu bir çocuktu. Annesi evde Jayden ve kardeşine bakıyordu. Kısacası çalışmıyordu. Babasının ise eski bir tamirhanesi vardı. Babası bu tamirhanede müşterilerinin araçlarını tamir eder, bakımlarını yapar ve parasını yasal bir şekilde kazanırdı. Jayden ilkokulda ve ortaokulun sonlarına kadar çok iyi bir çocuktu. Ortaokulun son dönemlerinde Jayden kötü arkadaşlıkla edinmişti ve bu arkadaşlıklar onu sokak serserisi olma yoluna kadar getirmişti. Jayden mahalle büyüklerinin ayak işlerini ve getir götür işleri gibi küçük işlerle uğraşıyordu. Ara sıra arkadaşlarıyla birlikte küçük market ve bakkallardan bir şeyler çalar ve yine mahalle büyüklerine getirirdi. Bu iş her geçen gün büyümeye başlamıştı. Jayden on sekizli yaşlarına geldiğinde bu işi daha da büyütebileceğini anlamış ve araç hırsızlığına başlamıştı. Ailesi için artık Jayden diye bir çocukları yoktu, ailesi Jayden'i terk etmişti. Aslında gerçek şu ki; Jayden ilk önce ailesini terk etmişti. Ailesi ilerleyen zamanlarda Jayden'in uğraştığı işleri anlamış ve artık öyle bir çocukları yokmuşçasına davranmaya başlamıştı. Babası bir kaç kez Jayden'i polise vermeyi denedi fakat gönlü el vermediği için her seferinde yarı yoldan geri döndü. Devletin gözünde Jayden tertemiz bir çocuktu. Ama önemli olan gerçeklerdi. Jayden spor arabalar çalıyor, kimi zaman araçları satıyor, kimi zaman da araçların parçalarını satarak yüklü miktarlarda gelir elde ediyordu. Jayden ilk silahını eline aldığında on dokuz yaşına gelmişti. Evet, bu yaşına kadar silahı eline bile almamıştı ama artık gerçekten ihtiyacı vardı. Mahallede sevilen ve saygı duyulan birisi hâline gelmişti ama seveni olduğu kadar sevmeyeni ve düşmanı olmaya başlamıştı. Bu yüzden belinde hep kısa namlulu bir tabanca gezdirirdi ve ani bir duruma karşı kendini korumaya hazır durumdaydı. Yaşı arttıkça şehir içerisindeki bağlantıları güçlenmiş, silah ve uyuşturucu ticareti gibi büyük işlere bulaşmıştı. Bu ticaretlerden yüklü miktarda para kazanmaya başlamıştı fakat tek korkusu devletin Jayden'den şüphelenmesi ve onu içeri atmasıydı. Bu yüzden bu parayı yasal kazandığını devlete inandırmalıydı. Arkadaşlarıyla sokakta laflarken ortaya bir işyeri fikri atıldı ve bu fikir Jayden'in çok hoşuna gitti. En kısa sürede hazırlıklara ve başvuru işlemlerine başladı ve sonuç olarak takıldığı bölgede bir işyeri satın alarak içerisini dizayn etti. İşyerini kullanıma açtı ve işyerinden de ekstra bir gelir elde etmeye başladı.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC: Sokakta diğer çocuklarla birlikte takılmaktan ziyade artık bir sorumluluk ve bir iş sahibi olmam gerektiğini düşündüm.
Hem arkadaşlarımla hem de şehirde yaşayan diğer insanlarla birlikte partiler düzenleyebileceğim ve eğlenebileceğim bir ortam oluşturmak istedim. Kuzenim olan Sharquay Greco ile aramızda bu olayı tartıştık ve bankadan biraz da kredi çekerek bu işyerini açma kararı aldık. Aynı zamanda silah ve uyuşturucu ticaretlerinden kazandığımız yasal olmayan paraları da devletin gözünde yasal gözüktürmeye çalışmalıydık. Yasal para kazandığımızı göstermenin en kolay yolunun bir işyeri yani bar işletmenin olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca bunu yaparken gerçekten de yasal para kazanacağız. Hem herkes eğlenirken ben de cebime para koyacağım ve eminim bu işi büyüterek daha fazla para kazanacağım. Ama öncelikli amacım sokakta geçirdiğim vaktin bir kısmını burada geçirmek.
OOC: Gün içerisinde çoğu zamanımı oyun içerisinde harcıyorum. Bu oyunda harcadığım zamanın bir kısmını hem kendimi eğlendirerek hem de diğer oyuncuları eğlendirerek geçirmek kulağa fena gelmedi.
Özellikle akşam saatleri olmak üzere günün her saatine aktif bir rol ortamı oluşturmayı ve en kötü ihtimalle bile birlik içerisinde rol ortamı oluşturmayı hedefliyorum.
Diğer bir amacım ise IC olarak karakterimin tanınmasını sağlamak ve Glen Park'ı biraz olsun daha aktif tutmak. Ayrıca işyeri içerisinde belirli zamanlarda ve belirli saatlerde düzenleyeceğim etkinlikler hem oyuncuları sevindirecek hem de işyeri içerisinde aktif bir rol ortamı oluşmasını sağlayacaktır. Gerek gece düzenlenen partiler, gerek insanların rol yaparak para kazanmasını sağlamak gibi çeşitli amaçlarım var.
Bir çok oyuncu rol yaparak para kazanamayacağını düşünüyor fakat ben bu önyargıyı kaldırmak istiyorum. Oyunculara IC olarak işyerimde çalıştırmayı ve çalıştıkları süre boyunca maaşlar vermeyi hedefliyorum. Kısacası hem rol yaparak eğlenecek, hem de paralarını kazanacaklar. Şimdilik bu bar için düşüncelerim bunlar.
3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Başta birliğimiz olmak üzere sunucuda bulunan herkese aktif bir rol ortamı sağlamayı düşünüyoruz. Gerek işyeri içerisinde gerek işyeri dışında/önünde aktifliği sağlamayı ve insanlara rol imkânı sunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda birliğimiz ile birlikte içeride çeşitli roller sergilemeyi ve hem birlikteki üyelere hem de oyunculara rol imkânları sunmayı istiyoruz. Elimizden geldiği kadar günün her saati barı aktif tutmayı ama özellikle akşam saatlerinde büyük partiler vererek işyerinin adını duyurmayı ve Glen Park bölgesini eskisine göre daha da canlı tutmayı hedeflemekteyiz. Sadece birlik üyeleri değil, normal oyuncuları da işyerimizde çalıştırarak hem rol yaparak hem de eğlenerek para kazanmalarını hedefliyoruz.
3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Glen Park ve çevresine herhangi işyeri yok, bununlar birlikte aktif bir rol ortamı da bulunmuyor. İşyerimizin bulunduğu bölgeye sağlayacağı katkı ise Glen Park civarını canlandırmak ve aktif bir rol ortamı oluşturmasını sağlamaktır. Gerek işyeri önünde gerek işyeri içerisinde elimizden geldiği kadar aktif bir rol ortamı oluşturmaya çalışacağız. Ağırlıklı olarak akşam saatlerinde partiler düzenlemeyi ve aktifliği her geçen gün daha da fazla arttırmayı düşünüyoruz. Hem eskisine nazaran (eskiden kastım işyeri açılmadan önce) rol ortamının fazlasıyla artacağına düşünmekteyim.. Glen Park'ı daha canlı bir rol ortamı hâline getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi eminiz ve inanıyoruz.Ben, "C4N"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.