Ah ergenlik ahh.tabi biz her ne kadar nasihat versekte anlayabileceklerin bakış açın kadar olacak.adrenalin diye böbrek üstü bezlerinin salgiladigi bir hormon var ve bu hormon tetikteyim işareti verir vücuda.doğal olmasa hayvanlar da olmazdı zaten.köpekler havlarken,kediler tuylerini kabartirken de bu hormonu salgilar.he bazı kavgalar da olmamasinin nedeni kendinden emin olman,ama söz konusu yabancı biri olunca ve cebinde ne olduğunu bilmedigin ya da kaç kişi olacaklarını kestiremedigin zamanlar için doğal bir durum.Bu işler çocuk oyuncagina benzemez evlat.bir gün cikarir bacagina karnina bıçağı sokar 80 sene kedi gibi olursun.bu demek değil sana vurana satasana cevap verme diye.Ama ilk hamleyi sen yapma.cebinde ki parayi Aileni koruma dışındaki diğer kavgalar ve belalar ahmakliktir.kendini ben belaliyim diye tanitanlarin çoğu ya oluyor ya da elbet birgün tamamen değişip süt dokmus kediye donuyor muhakkak(hayatlarını gozlemleyebilirsin).mesela ben 3 kisiyi yaralamis bir abin olarak 3 kisiyi krdiye cevirdim.En AĞIR SİLAH KALEM DEN DAHA GUCSUZDUR BUNU BILEREK KALEMINI TUTACAKSIN.ILERIDE savcı hakim polis is adamı olursan o zaman zaten herkez senden cekinir.