Üste bakıyorum da essantial konusu açılmış. Ne bu esantial merakı?
Ya yok, rol yapan kişiler olsa neyse. Birisi çatışmasıyla övünür (Hill gibi kişilikler), birisi esantiale kendini tanıttığı için övünür (hill x2), serverda ilke imza attığını bir oyuncu üzerinde düşünmesi (tekrar hill, yazmaktan sıkıldım).
Yaptığınız her işle övünmeyin. Eğer övülmek istiyorsan veya övmek istiyorsan ilk önce hak edecek bir şeyler yapmalısın. Kendi kendini övmen sadece ego veya kendini beğenmişlik. Rol yapmaktan bir habersin.
Çöplüğünde FEAR-RP yapmadım diye sinirden ağlayacak çocuk dimi bu? askfakfaskfkasf orada ki FEAR-RP'yi zorunlu sanan?
Zerre rolden anlamıyorsun, forumda benim gibi konuşmayı deneyip beni taklit eden sadece bir KOPYASIN. FEAR RP SİKE SİKE YAPACAKSIN, TECAVÜZ İZNİ İSTESEK VERMEZSİN, TACİZ İZNİ İSTESEK VERMEZSİN. Sonra; "WĞEEĞEĞEĞĞ /DESTEKİSTE BEYLEĞEERR BENİ SİKİYOLARĞĞĞĞ" bunu diyecek bir insansın. /do amım sulandı yazan adamdan ne beklersin? Hiç mi rol görmedin kardeşim, hiç mi medeniyet görmedin? Yaratıcılık nedir bilgin yok mu? En azından şunu yaz; /do Owens karakteri zevkten dört köşe olmuş ilişkisinin tadını çıkartıyor, zevk sularını bırakmaktan çekinmiyor.
Birazcık cümle kurarak emote verin, /do amı sulandı diye emote veren sensin? Alay konusu olan sensin? Çok tuhaf bir insansın.