Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ben istediğimi aldım,İtaat et!

Başlatan MariJC, 14 Temmuz 2018, 23:49:34
Okunma sayısı 4679 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ben istediğimi aldım,İtaat et!
« Yanıtla #40 : 15 Temmuz 2018, 16:37:41 »
Arkandan konuştum çünkü sesini duymak istemediğim tek kişi sensin. Ağladığımı söyledin de her itiraz sizin için ağlama oluyor. İtiraz ettim ama Fear RP yapmayı ihmal etmedim. Bu arada birlikte senin için takılmıyordum diğer arkadaşlar için takılıyordum. Rol bilmeyen bir gereksiz ile kim takılmak ister ki? Bu arada senin CK iznini almaya çalışan da ben değildim. Bilmediğin şey hakkında konuşmakta harikasın düşük kardeşim. Sana her cevap verişimde seni gereksizler bölümüne paslıyorum ama Boomerang gibi adamsın. Sözünü sana yedirip geri yolluyorum her zaman geri dönüyorsun ;D
Devam et seninde sonun iyi değilya haydi bakalım.
Kardeşim OOC sicilleri karşılaştır sen, sonrada kimin sonu iyi kimin sonu kötü görürsün ;)

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 15 Temmuz 2018, 16:42:51 »
Arkandan konuştum çünkü sesini duymak istemediğim tek kişi sensin. Ağladığımı söyledin de her itiraz sizin için ağlama oluyor. İtiraz ettim ama Fear RP yapmayı ihmal etmedim. Bu arada birlikte senin için takılmıyordum diğer arkadaşlar için takılıyordum. Rol bilmeyen bir gereksiz ile kim takılmak ister ki? Bu arada senin CK iznini almaya çalışan da ben değildim. Bilmediğin şey hakkında konuşmakta harikasın düşük kardeşim. Sana her cevap verişimde seni gereksizler bölümüne paslıyorum ama Boomerang gibi adamsın. Sözünü sana yedirip geri yolluyorum her zaman geri dönüyorsun ;D
Kardeşim OOC sicilleri karşılaştır sen, sonrada kimin sonu iyi kimin sonu kötü görürsün ;)
Kıyaslamaya gerek yok sende git biraz karakterleri karşılaştır ozaman nasıl dönme dolap birisi olduğunu iyi anlarsın.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 15 Temmuz 2018, 16:47:25 »
Kıyaslamaya gerek yok sende git biraz karakterleri karşılaştır ozaman nasıl dönme dolap birisi olduğunu iyi anlarsın.
Kes. Sadece konuşursun. Bu kadarda düşük olma. Ben mi dönme dolabım yoksa ortada hiçbir şey yokken bana hakaret eden kişi mi dönme dolap. Kendi karakterini incele önce.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 15 Temmuz 2018, 16:50:00 »
Kes. Sadece konuşursun. Bu kadarda düşük olma. Ben mi dönme dolabım yoksa ortada hiçbir şey yokken bana hakaret eden kişi mi dönme dolap. Kendi karakterini incele önce.
Evet hakaret ediyorsamda yüzüne ediyorum,sıkıntı yok yani.

Çevrimdışı Squuad'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2020, 00:30
Toplam oynama: 15 gün, 15 saat
« Yanıtla #44 : 15 Temmuz 2018, 16:53:52 »
Sorununuz varsa benle çözün, gençler.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 15 Temmuz 2018, 16:55:19 »
Sorununuz varsa benle çözün, gençler.
Eren reis hoşgeldin.
Sorun çıkaran varsa hodrimeydan reis.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #46 : 15 Temmuz 2018, 16:55:32 »
oğlum tatlım ne diye hitap edeyim bilmiyorum maksimum 14 yaşında bir kardeşimizsin bu yazdıklarından çıkarttığım kadarı ile birini boş bulup ya da dolu fark etmez düşürüp bunla övüneceğine roleplay kavramını azıcık uygulada rol yap eşşek gibi para kasmışlar 1 t bazıları sonra DM'e başlamışlar AK çıkarıp 3 kişi tarıyorsunuz adamı napsın? bi anda peygamber olup havalansın mı canım? inşallah bir çatışmada karşılaşırızda senin ağzını yüzünü dağıtırım AK'yide eline veririm dua et kız karakterdeyim..
14 yaş?:D
Oğlum falan hayırdır sen,senin oğlum dediğin kişi senin eline 2-3 tane oğlan çocuğu verir.
Laflarına dikkat et.

Senden 10 tane gelsin,burada boş muhabbet değil git icraat yap.
Sözde herkes s*ker ama icraat'e gelince ayak yalar.
Eşşek falan demişsin,dikkat et eşşeğe oturtmuyum seni.
Adam akıllı konuşun.
LAN OĞLUM SEN NEYİNE GÜVENİYOSUN RWAOPRAWOPTAW VALLAHİ ÇILDIRICAM TS FALANDA DEĞİL SEN Bİ TELEFON NUMARANI ATSANA İLETİLERDEN ALLAH İÇİN Bİ SESİNİ DUYİYİM ELİNDEKİ AK YEMİ GÜVENİYOSUN OOCDE KARŞILAŞSAK SENİ YERLE BİR EDERİM LAFLARINA DİKKAT ET ABİNLE KONUŞURKEN

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #47 : 15 Temmuz 2018, 16:56:47 »
GALİBA REELDEDE Bİ BIÇAK ALMIŞ ONA GÜVENİYOR NE İSTİYOSUN OĞLUM ADAM AKILLI ROL YAPAN ADAMLARDAN AK ÇEKİP TARIYOR DURDUK YERE SEN ŞU TELEFON NUMARANI BANA BİR VER BAKALIM FORUMU KİRLETMEYELİM

Çevrimdışı Squuad'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2020, 00:30
Toplam oynama: 15 gün, 15 saat
« Yanıtla #48 : 15 Temmuz 2018, 16:59:01 »
GALİBA REELDEDE Bİ BIÇAK ALMIŞ ONA GÜVENİYOR NE İSTİYOSUN OĞLUM ADAM AKILLI ROL YAPAN ADAMLARDAN AK ÇEKİP TARIYOR DURDUK YERE SEN ŞU TELEFON NUMARANI BANA BİR VER BAKALIM FORUMU KİRLETMEYELİM

Boş yapıyorsun şuan hem'de baya bir boş yapıyorsun dostum seni çabuk çıldırta bilirim çünki öyle bir kapasiten var, şimdi sus ağlamaya devam et ve oyununu oyna. Belki haz alırsın.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 15 Temmuz 2018, 17:02:26 »
Sen elini kirletme uyarı alacaksın ;D
Ben zaten uyarı aldım yakında sustururlar.