Öncelikle forumu açıklıyım gezinip araştırdığında bulamayacağın bir şey yok kütüphane gibi mübarek Rehberler kısmına giriyorsun aklına ne gelirse var sağ üstten kurallar diyorsun bütün politakalar ..
Ama asıl önemli olan ortalama bir roleplay seviye oyuncusunun DM nedir düşmanlık nasıl olur bilmesi gerekiyor 13 LvL 'a kadar bunu öğrenemediysen hiç rol yapmamışsın demektir her şeyi geçtim sadece mantık ile olaya baktığında biriyle düşman olabilmen için sana ağır bir zarar vermesi gerekiyor brawl rolleri kuralları "herkesçe" biliniyor ne kaldı geriye bıçak ve silah ağır hasar veren şeyler yani sana bıçakla veya silahla saldıran birine ateş edebiliyorsun bak kuralları bilmeseydim bile oyunun mantığı ile bu sonuca ulaşabilirdim aslında çoğu kural mantık çerçevesinde istisnalar var oda zaten yazılı bir şekilde beyan ediliyor "Rina Roleplay platformunda bir hesap oluşturarak aşağıdaki tüm politikaları anlayıp/kabul etmiş sayılırsınız."
Ayrıyeten Grove mahallesinde takıldığınıza bir kaç kez denk geldim gelen herkese noob dm atıp saldırıyorsunuz düştüğünüz zamanda düşman olmak istiyorsunuz son 5 sicilinizden 2 si DM biri rolde /q gelip birde burada görevini hiç bir kar amacı gütmeden yapan insanları mı eleştiriyorsunuz?