Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD-LSSD (HK)

Başlatan Aswent, 26 Ocak 2021, 07:12:49
Okunma sayısı 2115 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aswent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Şubat 2021, 21:32
Toplam oynama: 26 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
LSPD-LSSD (HK)
« : 26 Ocak 2021, 07:12:49 »
Merhaba, Los Santos'da sadece silah alıp PD ve ya SD'ye sıkma çabasına giren il-legaller yok, emeklerini ortaya koyarak rol yapmaya çalışan bir il-legal kesimde var, ben bu AR-GE'yi katiyen legal oluşumları kötülemek adına oluşturmuyorum. Burada anlatılacaklarım dikkate alınırsa bu ilerleyiş daha düzgün bir şekilde işlevini sürdürebilir. Baştan söylüyorum, PD ve SD oluşumunun üyeleri yanıt olarak savunma yapmasın,bu bir şikayet değil, 3.bakış açısıyla bakarak biraz anlayış göstersin.

Sayının fazlalığında herhangi bir problem bulmuyorum, sadece pursuit durumlarında kişi sayısına göre birim vakaya dahil olmalı, bu sebepten ötürü açtığım bir ticket'i bırakmak istedim.

Sadece bir örnek anlatacağım, gerisi sizin hükmünüze kalmış. Az önce yanımda aranması olan bir arkadaşım vardı ve CCTV'ye göründüğümüz için arkamızda bir Adam birimi belirdi, bu sadece Adam birimi olarak kalmadı Pursuit durumu biraz sürdükten sonra Air, Detective, Hız birimi ve  Sheriff departmanındanda bir çok birim geldi, burada anlatmak istediğim iki kişi için bu kadar birimin gelmesi aşırı abartıya kaçıyor, real hayatta olağan üstü bir durum olacak ki Air birimi kalkıcak, fakat Adam birimi gelmeden havada Air birimini görüyoruz, böyle abartı bir Pursuit'de il-legal olan kişinin kaçması mümkün bile değil, imkanı yok. Legal oluşumların (PD ve SD) bu imkanı il-legal kişilere verebilme gibi bir alternatifi olmasına rağmen darlamak, kaçmayı imkansız hale getirmek ve başarı elde etmek gibi bir alternatifi seçiyor. Ne demek istediğimi umarım anlamışssınızdır. Bu düzen böyle devam ettikçe emek verip il-legal rol sergilemeye çalışan kişiler zarar görücek, PD ile rol yapması imkansız bir konum alıcak.

((Paylaşılmasının mahsuru olduğunu düşündüğüm kısımları sildim, anlatmak istediğim şey tamamen bu.))

Burada göz önünde bulundurmak istediğim şey pursuit'e dahil olan birimlerin fazlalığı, kesinlikle LSPD ve ya LSSD'nin yaptığı rolden şikayetçi değilim, üzerimde yanlış algı olmasını istemem. Şimdi biri çıkıp real hayatta zaten bir çok birim tek araç bile olsa desteğe yöneliyor diye yanıt atar, bunu düşünerekten bu konu hakkında düşüncemide sunacağım; Real hayatta yeteri kadar polis ve ya şerif bulunuyor, oyundayız ve bizim oluşumumuzdaki polis ve şerif sayısı sınırlı fakat departmanda kaç tane polis/şerif varsa hepsi kaçan o bir kişinin pursuit'ine dahil oluyor, neredeyse departmanda kişi kalmıyor.

Peki şehirin başka bir lokasyonunda kargaşa çıksa? Sırf bir kişi için bütün departmanın peşine düştüğü kişiler için diğer olaylar önemsiz kılınıp sonra hallederiz'e atanıyor, bunun taraftarı değilim. Şunuda belirtiyorum, suçlu olan kişi sayısına göre birim pursuit'e dahil olsa, pursuit'deki birimler yaralandığı vakit destek istese ve diğer birimler gelse hiç bir sorun kalmayacak. İçtenlikle söylüyorum; bize bu imkan tanınsa dahada güzel bir rol ortamı oluşucak.

Bu AR-GE'de sadece benliğim ve gerçekten emek verip il-legal rol yapma çabalarına giren birisi olarak oluşturuyorum, boş söylemlerde bulunmak için değil. Bu durumdan şikayetçi değilim, sadece düzelirse daha güzel bir ortam oluşacağına inanıyorum, umarım kendimi güzel bir dillendirme ile ifade etmişimdir, iyi forumlar.

Çevrimdışı Aswent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LSPD-LSSD (HK)
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2021, 07:31:31 »
Tekrardan ve üstüne basarak söylüroum LSPD ve LSSD oluşumlarını kötüleme gibi bir ithamda bulunmadım, sadece düşünce ve yargılarımı belirttim, bir dengenin sağlanması gerekiyor ama nasıl bende bilmiyorum.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2021, 08:57:31 »
%98 oranı ile reddedilecek boşuna uğraşmayın

Çevrimdışı Metaxa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ağustos 2024, 09:40
Toplam oynama: 206 gün, 22 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 20 Şubat 2022, 19:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2021, 09:02:38 »
Reddedilecek.

Çevrimdışı Aswent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2021, 09:06:06 »
Kabul edilmesi ve ya reddedilmesi pek bağlamıyor, benim istediğim tek şey bu düzeni oluşumdaki üyelere aşılamak, denemekten zarar gelmez.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2021, 09:07:30 »
 :flood:
Kabul edilmesi ve ya reddedilmesi pek bağlamıyor, benim istediğim tek şey bu düzeni oluşumdaki üyelere aşılamak, denemekten zarar gelmez.
Reddedildiğinde bu oluşumdaki üyeler neden taksın?

Çevrimdışı Aswent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2021, 18:03:37 »
:flood:
Reddedildiğinde bu oluşumdaki üyeler neden taksın?

Bu abartı durumu farkedebilmek için, başka bir sebep aramıyorum.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2021, 17:00:26 »

Çevrimdışı Atlass.izimss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sophia Cox Lv.28
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Nisan 2022, 01:17
Toni Rico Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 14 Ekim 2022, 21:40
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2021, 00:24:56 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2021, 03:16:16 »
Şehir dışına çıkarsan şerifte takılır peşine tabi prosedür  bu.
Air kovalamacaya özel kalkan bir şey değil zaten kendisi devriye atıyor ve taktiksel frekanslara katılıyor.
Birim sayısına gelirsek iki kişiniz diye az birim mi gelsin yani ya tuzağa çekiyorsanız? Her türlü ihtimal için yakın olan  butun birimler katılır suç işliyorsanız bununda bir bedeli var koskoca devlet yani.  :police: :police: :police: :police: