elin köylü şerifinde sniper ne arıyor ben onu anlamıyom aga ağzın kokuyor adamın air birimi ve hız birimi var wtf
1 Helikopter 1 tane de HSU'muz var neden böyle bir şey dediğinizi anlamadım. LSSD olarak sadece bir tane divizyonumuz var o da SEB. Onun dışında yok. Ek olarak, sniper izni alıp devriyeye çıkın diye verilmiyor. Eğer cidden kıdemli kişiler ya da çok fazla yaralı memur varsa, ağır bir KOD0 durumu mevcutsa izin veriliyor. Ki, olay bittiği an tekrar sniperlarımızı bırakıyoruz. En fazla iki kere kullanmışımdır sniperı. Her şeye izin verilmiyor yani merak etmeyin. Bunun yerine sultanla polis şerif vuralım kafasından uzaklaşırsanız zaten sniper görmeyeceksiniz.
Gerçek hayatta KOD0'da ağır çatışmada herkes sniperlamı sıkıyor?
Gerçek hayatta herkes dört-beş dolu araç ve elinde uzun namlulu silahlarla polise karşı terör mü estiriyor? Her gün onlarca polis veya şerif mi yaralanıyor? Her şeyi gerçekteki gibi benzetip buna göre rol yapacaksak en başta hiçbir il-legal polise her gün sıkamazdı, emin ol buna cesaret edemezlerdi. Gerçek hayatta polise beyzbol sopası ile vuran adama bile ateş açılabiliyor. 10-15 polisin ateş aldığını düşünsene?
Evet, siz de bir yönden haklısınız. Devlete silah beleş, zırh beleş. Polislerle çatışıyorsunuz kafanıza sniper mermisi yiyorsunuz. Fakat bu böyle. Kaç tane AR-GE açıldı, hiçbir zaman kabul edilmedi. Eğer gerçekten kolluk kuvvetlerine karşı bu kadar ateş etmeyi seviyorsanız, kafanıza sniper mermisi yiyeceğinizin bilincinde olun, ona göre önlem alın ki o kadar uğraşıp aldığınız silahınız boşa gitmesin. Ateş ettikten sonra kaçın, araç ve kıyafet değiştirin. Maskeniz her zaman takılı olsun.
Ek olarak, gerçek hayatta bir adam aracıyla uçmuyor. Sultanla uçup HAWK'a drive-by ateş edeni gördüm.