Fd rolleri 2019 başında çok güzel devam ediyordu. İnsanlar rütbe atlamak için daha fazla rol editlemeri sağlanıyordu. Önceki yönetim üstünde subay yetkisine sahiptim ve bir hırs vardı. Departman içinde bir çatışma daha çok rol yapılmasını tetikledi. İnsanlar hep rol imkanı tanımaya çalıştım yangın çıkardım, direk tamir ettirdim ama bunların devamlılığı insanları sıktı ve çıktılar. Fd'nin 6 kişi olduğu zamanlar oluşum pasife alınmayı düşünürken yeni yönetim geldi. Bizim 4,5 ayda getirmeye çalıştığımız şeyleri yeni yönetim saniyesinde getirmeye başladı. Skinlerin değişmesi hakkında ticket atmıştık ama skin gelmeyeceğini söylemişlerdi. Benim düşüncem o zamanlar fd pek umursamıyorlardı fazla sistem yoktu (Ceset, hastalık gibi). Departmandaki insanların sıkılmaması için fd'yi kısa süreliğine pasife alınması ve sık sık değil de ara sıra çıkan yangınların daha iyi olacağı yönünde bir arge açtım. Üst yönetim fikrimi beğenmeyince beni oluşumdan attılar ciddi söylüyorum. Eskiden bir araç getirmek için bile 3,5 saat beklediğimizi hatırlıyorum. Eskiden umursamadıkları fd'nin , pasife alınması gerektiğini söylediğimde beni oluşumdan atıyorlarsa bu terslikte bir iş var demektir.