Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ofis Başvurusu

Başlatan Karaeskii, 14 Temmuz 2018, 19:59:41
Okunma sayısı 381 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Karaeskii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Azer Gulsov Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Şubat 2020, 15:34
Toplam oynama: 61 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ofis Başvurusu
« : 14 Temmuz 2018, 19:59:41 »
Ofis ekletmek istediğiniz yerin ekran görüntüsü: "https://resmim.net/f/VL1Xrn.png"
Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki yerinin ekran görüntüsü: "https://resmim.net/f/6hPFOn.png"
Ekletmek istediğiniz ofis numarası: "İkinci ofis."
Ofisinizin detaylı bir planını yazın,[Daha öncedende planladığım gibi gallery açıp alım satım yapacağım. İnsanların satmak'da zorlandığı araçları alıp satacağım. Bu alım satım insanların işini daha çok kolaylaştıracak.]
Hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.[Rolsel olarak alım-satım yaptıgım rolleri kendime ait Gallery açarak işimi kolaylaştırmak istiyorum.]
İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?[Araç ve ev fiyatları düzene girecek bu sayede herkes uygun fiyata araç ve ev sahibi olabilecek.]

Çevrimdışı Ozzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 14:57
Toplam oynama: 87 gün, 12 saat
Ynt: Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2018, 21:08:54 »
Başarılı fakat oyun içi birden çok galeri var ve artık galeri rolleri fazla sarmaş 13 bine aliyolar 15 e satıyorlar doğruyu söylemek gerekirse bende ondan yapıyorum fazla saricagini sanmıyorum

Çevrimdışı Karaeskii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Azer Gulsov Lv.16
Son giriş: 01 Şubat 2020, 15:34
Toplam oynama: 61 gün, 5 saat
Ynt: Ofis Başvurusu
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2018, 23:48:53 »
Başarılı fakat oyun içi birden çok galeri var ve artık galeri rolleri fazla sarmaş 13 bine aliyolar 15 e satıyorlar doğruyu söylemek gerekirse bende ondan yapıyorum fazla saricagini sanmıyorum

Yorumun için teşekkürler ama ben kendime güvendiğim için ve yapaiblecğimi düşündüğüm için bu işe girmek istiyorum bazıları açıyor yapamıyor

Çevrimdışı Karaeskii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Azer Gulsov Lv.16