Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Harrison Güvenlik Kurumu.

Başlatan Tatii, 14 Temmuz 2018, 19:56:50
Okunma sayısı 718 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tatii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Aralık 2020, 18:57
Toplam oynama: 24 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Harrison Güvenlik Kurumu.
« : 14 Temmuz 2018, 19:56:50 »

''Şehri korumaya ve adalet dağıtmaya ant içmiş bir grup...''

Martin, Alfonso, Charles ve Almond adında ki kardeşler, Los Santos'a ilk ayak bastıklarında şehirde çok büyük bir katliam gerçekleşmişti, bu kardeşler şehirde ki katliamda, hem maddi hem manevi olarak zarara uğramıştı, bu katliamın başında şehirde ki başıboş sokak çeteleri yer alıyordu, ülkeye iç-dış silah,uyuşturucu ve herhangi bir zararlı madde sokanlar..- Bu dört kardeş, katliamda ki kayıplarından sonra, kendi kafalarına göre mantıklı ve güzel kararlar almışlardı, bu kararlar ise şu şekildeydi; Küçüklükten beri düşündükleri ve hayal ettikleri bir iş vardı, şehri ''Los Santos Police Departmanı'' eşliğinde korumak, yardım etmekti. Tamamen legal yollar ile gerekli kişileri etkisiz hale getirip, Los Santos polisine teslim etmekti, kardeşler bu hayallerini gerçekleştirmek için bir yola çıkmışlar ve Los Santos valisi ile görüşmeye gitmişlerdi, valinin olumlu yanıtından sonra, kuracakları ''Güvenlik Şirketi'' için gerekli her şeyi hazırlamak amacıyla, işe koyulmuşlardı...

Martin, Alfonso, Charles ve Almond gerekli işlemleri halletmeye yola koyulduktan sonra birkaç resmi forma satan yere uğrayıp, kendilerine sadece ufak bir hatıra için geri verme şartı ile satın almışlardı. Üzerlerine bu formaları giydikten sonra çok mutlu olmuşlardı ve içlerinde ki heves bir hayli artmıştı. Şehri korumak için ant içmiş bu grup, çabucak halledilsin diye artık işlerini daha hızlı yapmaya başlamışlardı... Martin ile Alfonso, bir yerde oturup şirketin açılışından sonra ki işleyiş durumunu detaylıca konuşmuşlardı. Konuşma bittikten sonra tekrardan şehrin durumunu gözlemlemeye koyulmuşlardı...

Her işini halletmelerinin ardından, sıra uygun mekanı seçmeye gelmişti, kafalarında küçüklükten beri gördükleri ve sevdikleri bir yer vardı, gerekli tapu ve belgelerini üstlenmek amacıyla tekrardan valiye gitmişlerdi ve validen olumlu olacak cevabı beklemeye koyulmuşlardı, eğer mekanın tapusu bu kardeşlere verilirse, Güvenlik Şirketi'ni oldukça büyüteceklerine, inanıyorlardı. Şuanda sıra sadece beklemekteydi, valinin olumlu cevabını beklemekten başka çareleri yoktu...

Çevrimdışı Tatii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Harrison Güvenlik Kurumu.
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2018, 19:57:14 »
#Rez.

Çevrimdışı AffetMevlam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2023, 22:34
Toplam oynama: 30 gün, 7 saat
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2018, 20:38:08 »
Hakkımızda başarılar dileyim, değilmi? :)

Çevrimdışı Tatii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2018, 21:04:09 »
Hakkımızda başarılar dileyim, değilmi? :)
Tabii ki, tüm Harrison ailesine başarılar. :)

Çevrimdışı Adonis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 20:19
Toplam oynama: 87 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2018, 22:08:20 »
Kardeşim siz çok yanlış anlamışsınız şehri pd koruyor siz size para vereni koruyacaksınız.

Çevrimdışı Tatii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2018, 23:03:55 »
Kardeşim siz çok yanlış anlamışsınız şehri pd koruyor siz size para vereni koruyacaksınız.
Biliyorum, 4 senelik roleplay geçmişmim var merak etme, ayrıca konuya yaptığın yorum sebebiyle ayrıca teşekkür ederim, post kasmak için, buraya yazmana gerek yok. :)

Çevrimdışı Adonis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2018, 01:44:28 »
Biliyorum, 4 senelik roleplay geçmişmim var merak etme, ayrıca konuya yaptığın yorum sebebiyle ayrıca teşekkür ederim, post kasmak için, buraya yazmana gerek yok. :)
Öncelikle şunu söylim her seferine yok benim altı yıllık roleplay geçmişim var yok benim sekiz yıllık geçmişim var bunlardan vazgeçin ayrı olarak ta 4 senelik geçmişin var ise neden logoda ''Şehri korumaya ve adalet dağıtmaya ant içmiş bir grup...'' yazıyor?

Çevrimdışı Tatii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2018, 11:18:23 »
Öncelikle şunu söylim her seferine yok benim altı yıllık roleplay geçmişim var yok benim sekiz yıllık geçmişim var bunlardan vazgeçin ayrı olarak ta 4 senelik geçmişin var ise neden logoda ''Şehri korumaya ve adalet dağıtmaya ant içmiş bir grup...'' yazıyor?
Seni ilgilendirmiyor, bu tanıtımın üzerinde emek var, sizin gibi çekemeyenler yüzünden hiçbir zaman vazgeçmedik, geçmeyeceğizde.

Çevrimdışı Adonis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2018, 13:25:29 »
Seni ilgilendirmiyor, bu tanıtımın üzerinde emek var, sizin gibi çekemeyenler yüzünden hiçbir zaman vazgeçmedik, geçmeyeceğizde.
Burası bir birlik tanıtımı eleştiriye açık olman lazım ve elbete bu beni ilgilendiriyor.