Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD, Sheriff Sayısı

Başlatan sercn35, 24 Ocak 2021, 22:01:29
Okunma sayısı 2943 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kekemus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 18 Temmuz 2026, 15:39
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Ynt: PD, Sheriff Sayısı
« Yanıtla #50 : 25 Ocak 2021, 23:43:46 »
ya lütfen şunu anlayın koskoca devlet sokakta takılan çeteciden kat kat daha üstün olmak zorunda bunu artık anlayın şöyle boş boş arge açmayın lütfen size yalvarıyorum

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
Köken: İrlandalı
Son giriş: 03 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 202 gün, 14 saat
Birlik: ***** *****r's
« Yanıtla #51 : 25 Ocak 2021, 23:58:10 »
ya lütfen şunu anlayın koskoca devlet sokakta takılan çeteciden kat kat daha üstün olmak zorunda bunu artık anlayın şöyle boş boş arge açmayın lütfen size yalvarıyorum
Kardeşim senin de anlama yetin yok galiba, olayı anlamadan yorumlamışsın, ben illegalden daha az sayıda ya da daha güçsüz olsun demiyorum, biraz yorumları falan da oku.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #52 : 26 Ocak 2021, 00:01:57 »
mafya olup memura legalmiş gibi gözükerek ve memurlara sıkmayarak illegal rol gayet iyi yapılabilir. sizin illegal rolden kastınız dm atmak, rahat rahat dm atamıyoruz yazın açıkca

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
Köken: İrlandalı
Son giriş: 03 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 202 gün, 14 saat
Birlik: ***** *****r's
« Yanıtla #53 : 26 Ocak 2021, 01:14:10 »
mafya olup memura legalmiş gibi gözükerek ve memurlara sıkmayarak illegal rol gayet iyi yapılabilir. sizin illegal rolden kastınız dm atmak, rahat rahat dm atamıyoruz yazın açıkca
Sen de anlamıyorsun galiba kardeşim, konu bizim pd ye dm atmamız değil, ben pd ye dm atmak istemiyorum her olaya deliler gibi pd nin gelmesinden bahsediyorum en ufacık şeye her yerden pd akını geliyor, PD ye dm atıyorsam bütün sunucudaki lsspd gelsin alsın beni bunda sorun yok, Benim alakam olmayan bir olayda bile 10 arac pd gelip herkesi toprlaması, hiç bir şey yapmasam bile patates oluyoruz olay bu, Artık arac mekanikleştirmeye bile başlayınca 4 5 arac pd geliyor. Gasp rolünde 1 pd geçiyorsa görse tek gelmek yerine 4 5 arac geliyorlar. Üzerimde silahla görsün 10 arac geliyorlar olay bu.

Çevrimdışı six4age

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Clem Glover Lv.39
Son giriş: 18 Şubat 2024, 21:46
Toplam oynama: 416 gün, 1 saat
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 17:04
Toplam oynama: 7 gün, 1 saat
Son giriş: 26 Haziran 2023, 21:04
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #54 : 26 Ocak 2021, 01:29:02 »
PD sınırı 120, SD sınırı 35'dir. Normalde bunun iki katı olması lazım onu da bilin. Kapatıldı.