Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD, Sheriff Sayısı

Başlatan sercn35, 24 Ocak 2021, 22:01:29
Okunma sayısı 2759 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Ynt: PD, Sheriff Sayısı
« Yanıtla #40 : 25 Ocak 2021, 22:07:20 »
Araç mekaniklerden polisin gelmesi ve kapıdan çıkar çıkmaz taser atması da legal rol değil o zaman

Çevrimdışı .neo.1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 22:44
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 22:42
Toplam oynama: 113 gün, 13 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Eylül 2023, 13:00
Toplam oynama: 19 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Eylül 2023, 13:24
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 22:43
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
« Yanıtla #41 : 25 Ocak 2021, 22:10:07 »
Aynen kanka şuanda LA'de bile 600.000 700.000 civarı memur varken suç oranı artmaya devam ediyor.
Sayıyı düşürürüz kanka senin rollerin için ne demek ya ayıpsın.  :kahkaha: :kahkaha:
LA'da 9 bin personel, 3 bin de sivil personel var. LA'in nüfusu ise 4 milyon. Senin dediğin gibi olsaydı LA'da 7 kişiden 1'i polis çıkardı.

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
Köken: İrlandalı
Son giriş: 03 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 202 gün, 14 saat
Birlik: ***** *****r's
« Yanıtla #42 : 25 Ocak 2021, 22:57:54 »
Sayının fazlalığında herhangi bir problem bulmuyorum, sadece pursuit durumlarında kişi sayısına göre birim vakaya dahil olmalı, bu sebepten ötürü açtığım bir ticket'i bırakmak istedim, desteklemiyorum.

Sadece bir örnek anlatacağım, gerisi sizin hükmünüze kalmış. Az önce yanımda aranması olan bir arkadaşım vardı ve CCTV'ye göründüğümüz için arkamızda bir Adam birimi belirdi, bu sadece Adam birimi olarak kalmadı Pursuit durumu biraz sürdükten sonra Air, Detective, Hız birimi ve  Sheriff departmanındanda bir çok birim geldi, burada anlatmak istediğim iki kişi için bu kadar birimin gelmesi aşırı abartıya kaçıyor, real hayatta olağan üstü bir durum olacak ki Air birimi kalkıcak, fakat Adam birimi gelmeden havada Air birimini görüyoruz, böyle abartı bir Pursuit'de il-legal olan kişinin kaçması mümkün bile değil, imkanı yok. Legal oluşumların (PD ve SD) bu imkanı il-legal kişilere verebilme gibi bir alternatifi olmasına rağmen darlamak, kaçmayı imkansız hale getirmek ve başarı elde etmek gibi bir alternatifi seçiyor. Ne demek istediğimi umarım anlamışssınızdır. Bu düzen böyle devam ettikçe il-legal olan oluşumlar sabote edilip PD ile rol yapması imkansız bir konum alıcak. Bu olay haricinde raporlayacağım bir durum daha var, aranan kişi yani arkadaşım ile aynı jail süresini yiyorum, daha öncede suç işlemiş birisiyle aynı süreyi yememde ayrı bir trajedi, demek istediklerim bu kadar. Umarım kendimi güzel bir şekilde ifade etmişimdir, iyi forumlar.

((Paylaşılmasının mahsuru olduğunu düşündüğüm kısımları sildim, anlatmak istediğim şey tamamen bu.))
Ben mi yanlış anlattım başkaları mı anlamıyor bilmiyorum ama benim demek istediğim de senin dediğin şey aslında. Ben senin dediğin şeyi destekiyorum.

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
« Yanıtla #43 : 25 Ocak 2021, 23:00:09 »
illegal rol yapıyorsan polisi gördüğün yerde uzaklaşacaksın, orası benim mekanım şurası benim mekanım diye sıktığında polis bir şey duyarsa o çok sevdiğin mekanını da seni de uçururlar. biraz düzgün rol yapmak yerine pdye sallama konularınız sıktı artık.
Kardeşim ilgilenmiyorsan konuşma senlik bir şey yok. Buradan o yazan herkese de söylüyorum ben silah alıp pd sıkmaya çıkmıyorum, ya da illegal rol anlayışım silahı sırtıma takam sultana binem pd sıkam değil şunu bir anlayın, benim demek istediğim ne? siz kendi kendinize bir konu ürettiniz oradan yardırıp duruyorsunuz.

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
« Yanıtla #44 : 25 Ocak 2021, 23:02:01 »
Dostum illegal rol ak ve 10 gram toz alıp bir sultana binip east beach de gezmek ya da gördüğün PD aracına pit atıp, cam açıp silah göstermek değildir.
Kardeşim sen de aynı şeyi demişssin benim demek istediğim şey zaten bu değil öyle yapıyorsam zaten pd nin hepsi binsin tepeme yakalasın bunda sorun yok, benim dediğim şeyi anlamadınız bile biraz okuyun..

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #45 : 25 Ocak 2021, 23:03:01 »
Aynen kanka şuanda LA'de bile 600.000 700.000 civarı memur varken suç oranı artmaya devam ediyor.
Sayıyı düşürürüz kanka senin rollerin için ne demek ya ayıpsın.  :kahkaha: :kahkaha:
LA'da 9 bin personel, 3 bin de sivil personel var. LA'in nüfusu ise 4 milyon. Senin dediğin gibi olsaydı LA'da 7 kişiden 1'i polis çıkardı.
Biz bu duruma ne diyorduk?

Cahillik mi?

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
« Yanıtla #46 : 25 Ocak 2021, 23:04:43 »
?

illegal rol silah alıp sıkmak değildir :like:

PD/SD rol de "Hadi beanbag/taser atam, sniperla tekte vuram, m4 ile drive-by atam, rol yapmayam direk /kelepce id /kodes id yapam" DEĞİLDİR.

Bakın arkadaşlar sayıdan mı bilemem de PD/SD oluşumlarında rol yapma o kadar az ki anlatamam. İşin kötü kısmı da illegalin gücünü tamamen bitirmeleri. Mesela bir çatışmada illegal arkadaşlar kolluk kuvvetlerini yok ediyor, mermileri ve zırhları zamanla tükeniyor ancak yok olan kolluk kuvvetlerimiz hastanede doğduğu gibi departmanlarına go atıp her şeylerini fulleyip çatışma alanına geri dönüyorlar ve artık zayıflamış olan illegal arkadaşları paket yapıyorlar.

Bana göre bunun çözümü sayıyı azaltmak değildir çünkü devletteki adam sayısı bitmez, buna engel olamazsın ammmaa ellerindeki silah gücünü azaltıp rol yapmaya teşvik ederlerse olaylar eşitlenebilir. Tabi bu durumda illegal arkadaşlar da "Hadi m4 alam, camı açıp f*ck PD diye bağıram, çok sıkıldım hadi biraz polisten kaçam" triplerine girmemelidirler!

Bana karşı gelen arkadaşlar da olacaktır ama bu benim naçizane görüşüm. Hatalı veya eksik bir yorumum varsa affola :hand:
Kankam yeterince güzel anlatmışsın bu da olabilecek bir şey oalyı özetlemişsin teşekkür ederim.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #47 : 25 Ocak 2021, 23:38:23 »
KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM EGER PDLER SDLER AZALIRSA BİZ NASIL PD SD BULUP SIKICAZ ŞU HALİYLE BİLE ZOR PD BULUYORUZ TAM TERSİ ARTMASI GEREK.

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
« Yanıtla #48 : 25 Ocak 2021, 23:39:16 »
KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM EGER PDLER SDLER AZALIRSA BİZ NASIL PD SD BULUP SIKICAZ ŞU HALİYLE BİLE ZOR PD BULUYORUZ TAM TERSİ ARTMASI GEREK.
:tokmak: Kafayı yicem..

Çevrimdışı Chain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2021, 13:42
Toplam oynama: 129 gün, 3 saat
Birlik: *msp
« Yanıtla #49 : 25 Ocak 2021, 23:41:36 »