Öncelikle selamlar, keremi çok sevdiğim için bir süredir yaptığınız yada konuştuğunuz kelamlara cevap vermiyordum vesselam, fakat bakıyorum ki bizim berkin yaptığı bir eleştiride yine Rodgers dönemin de bulunan çukur rollerine değinilmiş. Dostum madem rollerimiz kötüydü, böyle düşünebilirsiniz en doğal hakkınız, neden benim Rodgers'de kurduğum masaya üyeydiniz, rollerini kötü bulduğu bir birliğin masasına kimse üye olmaz, burada zaten kendinizle çelişiyorsunuz. Aynı zamanda OOC sicile baktığımız zaman, kimin rol yada politika bilip bilmediği aşikar bir biçimde görünmekte, rolleriniz ile alakalı birşey söyleyemeyeceğim fakat forum üzerinde üslup insanın kendini ortaya çıkartır, forum üzerinde üslubunuz da aşikar zaten, ne güzel söylemiş değil mi Yunus Emre,
Gezdim Şam ile Halep, eyledim ilm-i talep, meğer ilim hiç imiş, ille de edep ille de edep.
OOC sicillerimize bakarsan, birligimizdeki kimsede yok denilecek kadar az sicil var. eski birlik üyelerimiz, arkadaşlarımız birligimize yoklar. onları sicilleri ne seni nede bizi ilgilendirmez. forum sayfanizda birliğimizin üyeleri bu güne kadar, sizin kadar kötü üslup ile konusmamistir. discord seste konuşup hallettigimiz sandığımız şeyleri, senin adamların, arkadaşların her neyse daha devam ediyor. bizim sadece size attığımız iletiler başarılar olmakta. roleplay konusuna gelirsek eğer, Rodgers'te yaptığın roleplay senin gözünde iyi gidiyordu. biz sana ne kadar çukur rolu yaptın desek, reddedeceksin. rina Roleplay'in birlik modaratoru size çukur rolünden ve konsept uyumsuzluktan birliğini kapattı. yani bu sizin çukur rolü yapiyosunuz ve rol bilginizi geliştirmenizin anlamıdır. eski eskide kaldı diyelim. suanki samara birligindede sık sık sıfırbir rolleri görmekteyiz. kendinizi geliştirin ve size, kimseye tanıtımına sizin kadar sallamayan bir birliğiz. birligimizdeki kimse, aramazda herhangi bisey yokken durduk yere ne size nede başka birlige sizin gibi sallamıstir. adamların, arkadaşlarin yaptığı rolden, attığı iletiye kadar seni ilgilendirmekte. bizim. birligimizde düzen ve edep var. sizdede bu edep ile düzeni görmek isteriz.