Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

(#8) Moises Morientes

Başlatan Moises_Morientes, 14 Temmuz 2018, 00:05:51
Okunma sayısı 380 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 25 Ağustos 2018, 22:16
Toplam oynama: 31 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
(#8) Moises Morientes
« : 14 Temmuz 2018, 00:05:51 »

LOS SANTOS FIRE DEPARTMENT
BRAVE, INTEGRITY ─ AND SERVE WITH PRIDE

Bölüm I: Kişisel Bilgiler

01. Cinsiyet
  • Bay (x) 
  • Bayan ( )
02. İsim:Moises
03. Soyisim: Morientes
04. Doğum Tarihi: 10.07.1990
05. Telefon Numarası: 742-90-86
06. E-posta Adresi: [email protected]
07. Geçerli Ev Adresi: Yok.
08. Kilo: 75.
09. Boy: 1.75
10. İşinizi yapmanızı engelleyecek herhangi bir sağlik durumunuz vb. bulunuyor mu?: Hayır.

Bölüm II: Eğitim Durumu ve Geçmiş İş Deneyimleri

Lütfen aşağıdaki formatı doğru şekilde doldurarak eğitim durumunuzu ve iş deneyiminizi belirtin.

01. Geçmiş İş Deneyimlerinizi Sıralayın:
  • Yok.
02. Eğitim durumunuz:
  • Üniversiteden mezun oldum.

Bölüm III: Lisanslar ve Suç Kayıtları

01. Şuan geçerli bir Los Santos sürücü lisansına sahip misiniz?
  • Evet.
02. Geçerli bir Amerika vatandaşı mısınız?
  • Evet.
03. Herhangi bir suç kaydınız bulunuyor mu?
  • Hayır.
04. Evet ise detaylarıyla sıralandırın:
  • -

Bölüm IV: Kişisel Yeterlilik

01. Neden LSFMD'ye katılmak istiyorsunuz? Motivasyon kaynağınız nedir?Benim annem ve babam eskinde LSFMD'de görevliydi ve bende bunun sınavını aldım o yüzden LSFMD'ye katılmak için buraya başvuruda bulundum. Bir insan yardıma ihtiyacı varsa,yardım etmeye insan olmalı tıpkı doktorlar gibi yardımcı olmalı yardıma ihtiyacı olan bir insanı gördüğümde bilgimin yettiği kadarıyla insanlara yardım etmeye çalışırım ve 911'i aradıktan sonra LSFMD ekipleri gelene kadar yaralının, hastanın vs yanında dururum ve LSFMD ekipleri geldikten sonrada o kişi bırakmam hastaneye kadar eşlik ederim. [En az 60 kelime]

02. Departman içerisinde aktif olarak gösterebileceğiniz vasıflarınız neler? Kendinizi ne tür birisi olarak tanımlayabilirsiniz? Yardım sever, insanları düşünen ,duygusal biriyim, cana yakın ,sinirli olduğumda insanlara yanstıtmam bu kişiliğimi ve insanlarda beni bu yönlerimden dolay severler iyi bir kişi olarak düşünüyorum kendimi.Bir işi severek yaparsam,o işi tam yaparım.Mutlu biriyimdir,mutluluğumu herkese dağıtan biriyimdir. Sayglıyım , dürüstüm insanlara hoş görüyle yakınlaşırım, bir işi yaparken çok gayret ederim ve çok enerjik bir kişiliğim vardır. Eğer birisi üzgünse bende onunla üzülür ve onu güldürmek için elimden geleni yaparım , ama birisi mutluysa bende mutlu olurum ve böylece hayattan zevk alırım[En az 60 kelime]

Hangi birimde bulunmak istiyorsunuz? (Parantez içine X işareti koyun)
  • Medikal Birimi (x)

Bölüm V: Aday Bildirgesi

Alıntı
Ben Moises Morientes, burada yazilan bilgilerin doğru olduğunu ve en mükemmel sekilde yazildiğını onaylıyorum. Bu bildirgeyi imzalamamla birlikte hakkımda yapılacak bütün kontrollere ve sabıka kayıtlarına gereğinde erişimine izin verdiğimden haberdarım.
Eğer ki kurallara aykırı durumda bir hareket sergiler isem, sebep gösterilmeksizin tüm iş yetkilerimin alınması ve ekstra ödeme almadan işime son verilebilmesini onaylıyorum. İstediğim zaman istifa etme durumum olduğunu biliyorum ve onaylıyorum. Eğer ki başvuru veya akademi sürecinde eksik görülürsem sebep gösterilmeksizin süreçten men edilebileceğimden haberdarım.
Tarih:14.07.2018
Adayın İmzası:M.MORİENTES

Bölüm VI: (( OOC Bilgiler ))

01. Oyun içi seviyeniz: 5
02. Ne kadar süredir bu sunucuda rol yapıyorsunuz?: 2-3 ay
03. Oyuna günlük ne kadar zaman ayırabilirsiniz?: 5 saat
04. Gerçek yaşamınızda herhangi bir sağlık eğitimi aldınız mı?: Hayır.
05. Daha önce başvuruda bulundunuz mu?: Hayır.
06. Lütfen şuanki karakter isminizi ve seviyesini spoiler altında belirtin:
Isim_Soyisim
Moises Morientes - 5
07. Daha önce LSPD veya LSFMD oluşumundan atıldınız mı?: Hayır.
08. Yaşınız kaç?:  16

Bölüm VII: Ek Bilgiler

01. Eklemek istediğiniz notları burada belirtebilirsiniz:Eğer LSFMD'ye alınırsam sizi utandırmadan işimi yapıcağıma söz veriyorum. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: (#8) Moises Morientes
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2018, 05:54:38 »

LOS SANTOS FIRE DEPARTMENT
BRAVE, INTEGRITY ¦ AND SERVE WITH PRIDE

Departman Şefi Bruce Marcel tarafından başvurunuz incelenmiş ve uygun görülmüştür, başvurunuz kabul edildi.