Merhabalar, ben Ensar Akyıldız 16 yaşındayım Sakarya/ Hendek'de doğdum büyüdüm. Memleketim Trabzon. 2 senedir Kick boks ile uğraşıyorum. Pandemi dolasıyla bu aralar gidemiyorum maalesef, Hendek Anadolu Lisesinde 3. Sınıfa gidiyorum. Samp sunucusuna gelirsek ilk defa bu Roleplay sunucusunda oyuna başladım. Başka Roleplay sunucularını denemedim, arkadaşım bana hep bu sunucuda yaptığı şeyleri anlatırdı. Rahat 1 ay anlatmıştır teneffüslerde, ben de en son Ramazan ayında bu sunucuya adım attım. İlk başta hiçbir şey bilmesem de biraz arkadaşım eşlik etti. O olmadığı zamanlar bilmediğim şeylerden jail yiye yiye onları da öğrendim. Daha sonra abimi
@Rushaa oyuna başlattım. Beraber takıldık bir birlik bulduk, daha doğrusu onlar bizi buldu. İçinde
@BeykozLuu ' nun da bulunduğu, orada uzun bir süre takıldık.
@Benz. &
@Lee_Russel' de oradaydı, biri kardeşim biri abim gibidir. Oradan ayrıldıktan sonra Rockford adlı birliği kurduk. O sıralar pek rol yapıp editlemeyi bilmiyorduk. Bu yüzden genelde çatışırdık. Oyuna biraz ara verip geri döndükten sonra Rockford suç örgütü adlı birliği kurduk.
@Rushaa,
@Benz. & ben rol yaptık dostluklar edindik. Bu sırada
@BeykozLuu ' da oyuna ara verip geri dönmüş ve bizi buldu. Güzel anılar biriktirdik, güzel dostluklar edindik.
12.11.2020 Tarihinde
Helper 1 olarak göreve başladım. Daha sonra;
Helper 2Helper 3Helper 4Kıdeminde görev aldım ve halâ devam etmekteyim.