Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Reklam atma süresi

Başlatan SayMyName, 19 Ocak 2021, 21:12:40
Okunma sayısı 726 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Reklam atma süresi
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2021, 09:27:22 »
Bir keresinde bir reklâm için 9bin saniye sonra reklamın yayınlanacak diyordu, 9bin saniyeye ben o aracı satarım zaten bekleme süreleri de aşırı fazla, destekliyorum.  Fakat aynı anda 2 den fazla reklâm atanlar için fiyat artabilir 3. Reklamda yediyüz elli 4. Reklamda Bin 5.Reklamda bin ikiyüz elli gibi. 3. Reklamı 500 dolara atmak için en az 10dakika bekleyelim, eğer 10dk içerisinde 2den fazla reklâm gönderirsek 250dolar fiyat artsın.
yalan söylediğin belli, belli bir süre boyunca reklam varken sistem reklam göndermeni engelliyor.

Çevrimdışı #VeNoM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:02
Toplam oynama: 11 gün, 1 saat
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2021, 09:52:56 »
Bir keresinde bir reklâm için 9bin saniye sonra reklamın yayınlanacak diyordu, 9bin saniyeye ben o aracı satarım zaten bekleme süreleri de aşırı fazla, destekliyorum.  Fakat aynı anda 2 den fazla reklâm atanlar için fiyat artabilir 3. Reklamda yediyüz elli 4. Reklamda Bin 5.Reklamda bin ikiyüz elli gibi. 3. Reklamı 500 dolara atmak için en az 10dakika bekleyelim, eğer 10dk içerisinde 2den fazla reklâm gönderirsek 250dolar fiyat artsın.
yalan söylediğin belli, belli bir süre boyunca reklam varken sistem reklam göndermeni engelliyor.
? Ben aynı anda reklâm göndermeyi mi diyorum? Reklâm onaylandıktan sonrasını diyorum, reklâm onaylandıktan sonra senin dediğin olmuyor.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2021, 10:06:33 »
? Ben aynı anda reklâm göndermeyi mi diyorum? Reklâm onaylandıktan sonrasını diyorum, reklâm onaylandıktan sonra senin dediğin olmuyor.
oluyor, /rek komudunda bekleyen hiçbir reklam olmamasına rağmen çok fazla bekleyen reklam olduğunda reklam gönderilmiyor

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2021, 11:15:37 »
Destekliyorum, basit bir araç reklamımızın yayınlanması 20-30 dakikayı bulabiliyor, buna bir revizyon şart.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2021, 11:46:46 »
Parası var ki reklam atabiliyor. Bunda herhangi bir sorun yok.

Çevrimdışı 21 naom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 14:13
Toplam oynama: 26 gün, 23 saat
Son giriş: 03 Haziran 2024, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 14 saat
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2021, 20:33:45 »
adam veya arkadaşı helper, onunkini direkt kabul ediyor
Alakası bile yok dostum, bir şeyi görmeden yargılamayın.
Bir sefer bile arkadaşım reklamını onaylamadım.
seni kastetmedim zaten dostum
gidip arkadasinin reklamını kabul edip suistimal eden helperların olduğunu söylemeyin,
gülerim