Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Armin Sarajevo - Inagawa Office

Başlatan BüyüKKaan.., 17 Ocak 2021, 22:25:47
Okunma sayısı 449 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BüyüKKaan..

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 08 Kasım 2024, 21:32
Toplam oynama: 228 gün, 5 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:08
Toplam oynama: 73 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Eylül 2024, 22:29
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: ******* Tv
[EKLENEBİLİR] Armin Sarajevo - Inagawa Office
« : 17 Ocak 2021, 22:25:47 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1401.23, 230.81, 19.54, 204.15

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: ●Elegance Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Birlik ofisi olarak kullanarak hem yapılan işleri, araç alım satımları, ev alım satımlarını, silahlar, uyuşturucular, toplantılar, kara paranın geçisi kısaca her türlü yer için ofisi kullanmayı düşünüyorum. Ek olarak birliğimdeki üyelerin araç ve ev alım satımlarını rahatlıkla yapabilmesi ve bir yer için buraya kullanmaları mantıklı olur. Böylelikle rol imkanı genişler, yapılan satışlar daha realistik bir hal almış olur. Birlik açısından baktığımız zaman yapılan rollerin dışarıda veya başka bir yerde olması, aynı şekilde silah alımlarının veya yapılan diğer her işin dışarıda yapılması işin gerçekçilik kısmını fazlasıyla bozuyor çünkü bunları yönetecek bir yer yok. Bu ofis sayesinde bu tür işlerin ana noktası olarak burayı kullanacağız. İl-legal ofis olur mu? Sorusuna gelecek olursak eğer ofis tamamen legal gözükecek. Dışarıdan bakıldığında ev ve araba alım satımları, yapılan toplantılar ve bünyemizde bulunan şirketlerin evrak işlerinin yönetildiği bir nokta olacak daha derine inilince ise silah, uyuşturucu işi ile uğraşarak ofisin ana gelir kaynağını sağlamayı düşünüyoruz. İlerleyen zamanlarda işler yolunda gittiği taktirde ofis araba ve ev kiralama hizmeti işine girerek iş çapını büyütecek ve herkesin tamamen güvenini kazanıp arabalarını evlerini teslim edebileceği bir yer haline gelecek. Bunların yanı sıra açılan ofislerin çoğu açılıp rol ss atmak dışında bir şey yapılmıyor. Günün belirli saatlerinde ofisi gerçek bir ofis gibi açıp güvenlik alarak ekstra rol imkanları hedefliyorum. 

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisi açtığımız şirketlerin evrak düzenlemesi ve kullanımı dışında, araba alım satım, ev alım satım, silah sevkiyatı, uyuşturucu sevkiyatı, toplantılar hatta ev kiralama ve araba kiralama hizmetleri için kullanacağız. Bunları açmak gerekirse;

Şirket oyun çıkartırken bunun kontrolü yapılması, piyasaya sunması için roller ve editleri.

Ev ve araba satışları reklamının buradan verilmesi ve yapılacak görüşülmesi ve bunların editleri.

Birlik için yapılacak rollerin toplantıları ve onun gibi şeylerle beraber editleri.

Silah ve uyuşturucu ticaretlerinin Story-rp olarak burada düzenlenmesi ve editleri.

Araba ve ev kiralama hizmetleri reklamlarının ofisde verilmesi ve görüşmelerinin ofisde yapılmasıyla beraber editleri.

Bu amaçlarla beraber ofisi kullanmayı ve aktif tutmayı düşünüyorum.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi yukarıda belirttiğim nedenler dışında birliğin ve bizim bulunduğumuz yer (bölge) olarak kullanmayı, rol imkanını genişletmeyi, yeni rol ortamı oluşturmayı ve hatta bu rollere daha çok çeşitlilik katmayı hedefliyoruz..  Mesela; ev alım satım, araç alım satım veya ev kiralama ve araç kiralama gibi rollerin olacağı ek olarak yeni oyuncuların oyuna daha iyi adapte olabileceği, meslekleri tanıyabileceği ve onlara kullanabileceği çok uygun fiyata araç sunmak. Daha öncesinde bu kapsamda açılan ofisler birkaç defa yapılmasına rağmen çok az bütçe ile çok fazla işler başarılmış. Biz bu durumu biraz daha açarak yukarıdaki hedefler dışında daha büyük bütçe ve daha farklı düşünceler ile oyuncuları kendimize çekmeyi ve büyük işler başarmayı hedefliyoruz. İl-legal işler dışında yapacağımız legal şeyler sunucuda zaten mevcut ama yeteri kadar rol imkanı sunmuyor. Arkadaşlarımla beraber yeni roller yaratmak ve Role Play kavramını daha geniş bir yelpaze haline getirmeyi ve  daha çok zevk verecek bir hale getirip farklı bir konsept yapmak istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Armin Sarajevo"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Armin Sarajevo - Inagawa Office
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2021, 20:13:29 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı BüyüKKaan..

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 08 Kasım 2024, 21:32