Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Armin Sarajevo - Bar başvurusu..

Başlatan BüyüKKaan.., 17 Ocak 2021, 22:15:34
Okunma sayısı 337 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BüyüKKaan..

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 08 Kasım 2024, 21:32
Toplam oynama: 228 gün, 5 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:08
Toplam oynama: 73 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Eylül 2024, 22:29
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: ******* Tv
[EKLENEBİLİR] Armin Sarajevo - Bar başvurusu..
« : 17 Ocak 2021, 22:15:34 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  7 gün günde 4-5 saat kadar aktifim. Her gün ben ve arkadaşlarım 3 saatten fazla vakit ayırabiliriz.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1416.45, 261.23, 19.54, 249.07

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Inagawa Bar

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İş yeri interioru: ●MC Bar I

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Akira 23.04.1994 yılında Japonya, Kanazawa'da orta gelirli ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Sakura ise 24.04.1996 yılında Japonya, Kanazawa'da dünyaya geldi. Sakura'nın ailesi doğumdan sonra eve giderlerken trajik bir şekilde trafik kazası geçirdi. Kaza yapanlardan birisi ise Akira'nın ailesiydi. Mucize eseri Akira ve Sakura hayatta kaldı ve hastaneye kaldırıldı. Bir kaç ayın ardından aileleri olmadığı için hastaneden çıkan Akira ve Sakura yetimhaneye bırakıldı. İkili daha çocuk yaşta çok iyi anlaşmaya başladılar. Aradan geçen 6 yılın ardından bir aile Sakura'ı evlat edinmek istedi. Akira'nın Sakura'dan kopmak istememesinden dolayı çıkarttığı zorluklar aileyi Akira'yıda almaya ikna etti. Artık ikiside evlatlık edinilmişti. İkili her şeyi beraber yaptılar. Okulları, giydikleri, yedikleri hatta arkadaşları bile ortaktı. Bu süreçte okulda Kazuaki, Jovan, Takashi ve Kakashi ile tanıştılar. Herkes gençliğinin verdiği heyecan ve merak yüzünden burnunu sokmamaları gereken işlere soktu. Akira ve Sakura bu durumun böyle devam etmesi üzerine başlarına büyük bir iş alacaklarını düşündüler ve ellerindeki tüm para ile borsa işine girdiler. Şansları sayesinde kısa sürede milyonlarca dolar para kazanan ikili arkadaşları ile konuşup Los Santos'a yerleşme kararı aldı. Santos'a yerleşmeden önce Akira artık daha fazla dayanamadı ve Sakura'a aşık olduğunu itiraf etti. Sakura bunu sevinçle karşıladı ve ikili evlenme kararı aldı.Artık gitme vaki gelmişti ama önlerindeki sorun ise sicilleriydi. Bu konunun önüne geçmek için hepsi sahte kimlik çıkarttı ve akraba olarak gözükmek için Inagawa soyadına sahip oldu. Santosa gelen arkadaşlar öncelikle kendilerine ev ve araba aldılar. Kısa bir süre sonra hepsi aslında motorlara hayranlık duyduğunu ve araba ile gezerken zevk almadığını anladı ve arabalarını satarak hepsi motorsiklet almaya karar verdi. Bu süreç boyunca yeraltı dünyasına yavaş yavaş girmeye başladılar. Japonya'dan tanıdıkları kişiler sayesinde Los Santos'a silah ve uyuşturucu sevkiyatı yaptılar. Artık bunlar kendilerine yetmediğini düşünen Akira Sakura'yı yanına alarak Santos'da adını duyurmak için bir aile kurmak istediğini söyledi. Böylelikle tüm serüven başlamış oldu.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (OOC): Güvenlik harici her iş düzeyi için ayrı oyuncu bularak her türlü rol imkanını sunmak istiyorum. Onun dışında sürekli olarak orada duracak ve trolleyen, başkalarının oyun zevkini baltalamak isteyen ve barda sorun çıkartıcak insanlar için ek olarak 1 kişi koymayı ve bunu engelleyi düşünüyorum. Onun dışında genel olarak farklı olarak bir rol ortamı seçeneği sunmak, insanların güvenle vakit geçirebileceği yer olacak.
Şehirde artık sabit yerlerde iş yerleri mevcut. İnsanlar burada yaşadıkları sorunlar olsun, loca için istenen yüksek fiyatlar olsun hatta polislerin baskınından dolayı baltalanan roller olsun hepsi için artık bunlar arka plana düşmüş durumda. Atılan reklamlar hep sabit, yapabilecekleri şeyler sabit ve ben bile artık bu durumdan çok sıkıldım. Oyuna giriyorum iş yeri reklamı aynı. Mekana gidiyorum loca için 25 bin dolar istiyorlar. Bi içki içiyorum 1000 dolar fiyat istiyorlar. Bu kadar yüksek fiyat yerine loca için max 7 bin dolar, içkiler içinse 10 15 dolar civarı para alarak güzel bir rol ortamı hedefliyoruz.
(IC): Her türlü çalışan ile barı aktif tutacağız. Müdürden garsona, temizlikçiye, güvenliğe, DJ'e hatta bar içerisinin dışarısında tedarik edilecek olan içkiler ve çerezler için bile birileriyle anlaşarak sürekli barda stok bulunmasını sağlayacağım. Şehirde bir çok işsiz ve part time çalışan insanlar için çok güzel bir iş kapısı olacak. Her kesimden insana hitap eden güzel bir yer olacak. Giriş ücreti düşük, içkiler resmen bedava fiyatına. Sevdikleri ile yalnız kalmak isteyenler için uygun fiyatlı localar ile Los Santos halkına güler yüzlü hizmet vereceğiz. Ek olarak araç kalabalığı yerine herkes araçlarını garaja park edebilecek böylelikle araç çalınma ve araç kalabalığı durumu olmayacak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Yukarıda bahsettim ama özet geçeyim: Güvenlik harici diğer her rütbede bir insan olarak farklı roller olacak. Diğer iş yerlerindeki gibi yüksek fiyat hedefi olmayarak fiyatı minimum seviyede tutmayı ve herkesin rahatça eğlenebileceği bir yer hedefliyoruz. Bar dışında ise içkiler, çerezler ve onun gibi şeyler için ayrı bir ekip kurarak daha fazla insana farklı rol seçenekleri sunmayı düşünüyorum. Ek olarak sunucudaki motorcu çetelerinin sadece freeway kullanmasından ve rol imkanını kısıtlamasından ötürü bu barda hem super sport hemde klasik motorlar için daha fazla rol imkanı sağlamayı hedefliyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Herkes şehirde ve oraya giden insanlarda sabit. Burayı açarak tüm arkadaşlarıma söyleyeceğim ve şehir dışarısında da kasabalara rol imkanını genişleticek. Ek olarak oradaki market üzerinden içkileri alarak oraya ek bir gelir ve şirketin güvenlik sistemlerini ise oradaki elektronik mağazası ile anlaşıp orası ile yaparak kasabaya daha fazla gelir ve insan getirmeyi düşünüyorum. Ondan ziyade artık kasabaların DM'ci ortamından ayrılması için birlik olarak ve arkadaşlarımın yardımıyla bu durumu bitiremesek bile minimal düzeyegetirmeyi ve  insanların dm yemekten gelmeye korkmayacağı bir ortam olmasını istiyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Armin Sarajevo"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: Armin Sarajevo - Bar başvurusu..
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2021, 20:08:45 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı BüyüKKaan..

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 08 Kasım 2024, 21:32
Toplam oynama: 228 gün, 5 saat
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:08
Toplam oynama: 73 gün, 2 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Eylül 2024, 22:29
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Son giriş: 12 Mart 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: ******* Tv

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: Armin Sarajevo - Bar başvurusu..
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2021, 03:18:40 »
Eklenebilir.

@Lonnely

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: [EKLENEBİLİR] Armin Sarajevo - Bar başvurusu..
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2021, 21:42:33 »
İş yeri aktif.