Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BKI ve Muhbir Rolleri

Başlatan Ezekiel., 17 Ocak 2021, 16:28:04
Okunma sayısı 2131 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ezekiel.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 16:20
Toplam oynama: 111 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:00
Toplam oynama: 12 gün, 3 saat
BKI ve Muhbir Rolleri
« : 17 Ocak 2021, 16:28:04 »
BKI yani Brawl Kural İhlali kuralının kaldırılması iyi olur sebepi ise: kardeşim benim silahım var gelmiş adamlar brawl rolüne giricekler o sırada crash yiyorsun yada başka birşeye bakıyorsun, daha sonra oyuna gelince bakmışsın adamlar arkadaşına dalıyor ee silahında var sıkıcaksın silahım var iken neden ben tehlikeye giriğimki gerçek hayatta silah sıkıcaksın ama yumruk yumruğa kavga ediliyor önünde ve arkadaşını dövüyorlar "Dur gardeşim sıkma diye birimi çıkıyor"

tam olarak anlatamadım ama silahım var iken kullanırım kardeşim adamlar silahımın olduğunu bilmiyor gerçek hayat zaten böyle medium rp diye böyle bir kural olmasına gerek yok çünkü rp rpdir bana göre kardeşim illa gerçek hayatla aynı olmasın olmasıda çok zor ama en azından benzetilebilir silahın var ama sıkamıyorsun çok saçma bence

Muhbir Rolleri kuralının kaldırılması iyi olur sebepi ise: gerçek hayatta 155i arıyorsun diyelim polis sana illegal-legal muammelesi yapmıyor çünkü birşey olmuşta aramışsın yardım bekliyorsun illegal olman polisi alakadar etmez çünkü polisler senin insan olmana bakarlar

IC olarak anlatıyorum taşımacılık yolunda kavga gördük diyelim 911i aradık polislerin yarısı admin hemen jail atılıyorum sebep illegal birlikleyim ee ben illegal birlikteyim diye ihbar veremiyorum ama birlik ooc birşey ihbar ise ic bu durumda ooc birşeyden ic birşeye karar veriliyor

Benim görüşlerim bu şekilde fazla uzun diye okumıyıcak arkadaşlar için bir kaç önerim var:
1

Çevrimdışı 21 naom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 14:13
Toplam oynama: 26 gün, 23 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Haziran 2024, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 14 saat
Ynt: BKI ve Muhbir Rolleri
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2021, 20:56:58 »
MERHABA!

Dünyanın en mantıksız Ar:gesi ödülünü aldınız, buyurun.

Öncelikle, her şeyi gerçek hayat ile bağdaştırmayı kesip rolünüze bakın.

Sonra ise, Brawl rolüne giriyorsan ve kaybeceksen neden giriyorsun? Üstüne üstlük, kendine bir bıçak almak bu kadar zor değil.

HOOPP, KAYBOLMA! Diğerine geçelim, Muhbir rollerine!

Muhbir rollerini kötüye kullanmasalar, böyle bir kural ihlali olmazdı! /ara 911 YA KARDESİM, GELSENE SURAYA YA DOVUS VAR. Geldiği gibi siperinden sıkmaya başla ve polisleri RK et.

Yasadışı güzel roller yapmak ve daha güzel şeyleri düzeltmek varken açtığın ar:ge boş iş. Gerçekten tüm derdiniz brawl rolünde silah çekememek ve polisi arayamamak mı?

Asıl sana sinir olduğum ve bu kadar sert yazmamın sebebi, sona koyduğun şeylerden dolayı. Birisi senin AR-GE'ni uzun uzadıya okumadı diye ona çocuk zekâsına sahipmiş gibi davranmana hakkın yok. AR-GE'ne okumaya değer bir şey yazarsan, insanlar okuyabilir.

Çevrimdışı Ezekiel.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 16:20
Toplam oynama: 111 gün, 4 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:00
Toplam oynama: 12 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2021, 21:47:38 »
MERHABA!

Sonra ise, Brawl rolüne giriyorsan ve kaybeceksen neden giriyorsun? Üstüne üstlük, kendine bir bıçak almak bu kadar zor değil.

Muhbir rollerini kötüye kullanmasalar, böyle bir kural ihlali olmazdı! /ara 911 YA KARDESİM, GELSENE SURAYA YA DOVUS VAR. Geldiği gibi siperinden sıkmaya başla ve polisleri RK et.

Yasadışı güzel roller yapmak ve daha güzel şeyleri düzeltmek varken açtığın ar:ge boş iş. Gerçekten tüm derdiniz brawl rolünde silah çekememek ve polisi arayamamak mı?

Asıl sana sinir olduğum ve bu kadar sert yazmamın sebebi, sona koyduğun şeylerden dolayı. Birisi senin AR-GE'ni uzun uzadıya okumadı diye ona çocuk zekâsına sahipmiş gibi davranmana hakkın yok. AR-GE'ne okumaya değer bir şey yazarsan, insanlar okuyabilir.

" her şeyi gerçek hayat ile bağdaştırmayı kesip rolünüze bakın. " ben bir roleplay sunucusuna giriyorsam gerçek hayatla bağdaştırıcam zaten ne alaka?

"kendine bir bıçak almak bu kadar zor değil. " ben neden mantıksız bir kural yüzünden 2-3 bin dolarımı harciğimki

"Muhbir rollerini kötüye kullanmasalar, böyle bir kural ihlali olmazdı! " beni o alakadar etmez o kadar helper-admin var polisler video kayıdına alıp şikayet oluşturulabilir ben aramak istiyorum kardeşim

"Gerçekten tüm derdiniz brawl rolünde silah çekememek ve polisi arayamamak mı?" madem sen çok zekisin git o zaman mantıklı ar:ge önerilerini aç kardeşim tek işin burada gelip millete 2 laf SALLAMAK(bak anladınmı senin dilinden konuştum ANLARSIN YA?)

"Asıl sana sinir olduğum ve bu kadar sert yazmamın sebebi, sona koyduğun şeylerden dolayı. Birisi senin AR-GE'ni uzun uzadıya okumadı diye ona çocuk zekâsına sahipmiş gibi davranmana hakkın yok. AR-GE'ne okumaya değer bir şey yazarsan, insanlar okuyabilir."

okumak istemiyorsan okuma burada kimse sana bir ZULM ETMİYOR YA?(bak senin dilin)
alta onun gibi şeyleri koyma amacım SENİN GİBİ İNSANLARI uzak tutmak

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2021, 22:01:25 »
aşırı gereksiz saçma boş bir arge uzun uzun açıklama yapmaya üşendim

Çevrimdışı 21 naom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 14:13
Toplam oynama: 26 gün, 23 saat
Son giriş: 03 Haziran 2024, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2021, 22:23:46 »
MERHABA!

" her şeyi gerçek hayat ile bağdaştırmayı kesip rolünüze bakın. " ben bir roleplay sunucusuna giriyorsam gerçek hayatla bağdaştırıcam zaten ne alaka?

Gerçek hayat ile bağdaştırma demiyorum, sadece her şeyi oyundan beklemene karşıyım. İstediğin şeyin hepsi senin yararına, karşı taraftan hiç bakmamışsın. Gidip iki saat çimento kasıp aldığın deagle ile DM atacak yer arıyorsun, bir de gelip gerçekçilikten bahsediyorsun.

"kendine bir bıçak almak bu kadar zor değil. " ben neden mantıksız bir kural yüzünden 2-3 bin dolarımı harciğimki

Adam vurmak için 45 bin veriyorsan, bir bıçağa üç bin dolar vermenin sorununu göremiyorum. Param yok diyorsan ATM numaranı bırak, gönlün olsun diye üç bin dolar bahşiş atacam.

"Muhbir rollerini kötüye kullanmasalar, böyle bir kural ihlali olmazdı! " beni o alakadar etmez o kadar helper-admin var polisler video kayıdına alıp şikayet oluşturulabilir ben aramak istiyorum kardeşim

Adamlardan çok şey bekliyorsun, senin için bir de şikayet ile uğraşacaklar. Bu arada ben de yamyam rolü yapmak istiyorum ama maalesef her şeyin rolü yapılmıyor.

"Gerçekten tüm derdiniz brawl rolünde silah çekememek ve polisi arayamamak mı?" madem sen çok zekisin git o zaman mantıklı ar:ge önerilerini aç kardeşim tek işin burada gelip millete 2 laf SALLAMAK(bak anladınmı senin dilinden konuştum ANLARSIN YA?)

Ar:ge açarsam, senin gibi bir üslup ile yazmayacağıma emin olabilirsin. Mantık olup olmaması konusunda bir şüphem yok.

"Asıl sana sinir olduğum ve bu kadar sert yazmamın sebebi, sona koyduğun şeylerden dolayı. Birisi senin AR-GE'ni uzun uzadıya okumadı diye ona çocuk zekâsına sahipmiş gibi davranmana hakkın yok. AR-GE'ne okumaya değer bir şey yazarsan, insanlar okuyabilir."

okumak istemiyorsan okuma burada kimse sana bir ZULM ETMİYOR YA?(bak senin dilin)

Aynen kardeş, aras kargo kapıyı aç.  XD
hangi amaç ile yazdığın belli, döndürmeye çalışma. okumayan insanlara saldırıyorsun, okuyanlara da saldırıyorsun. kendinle çelişmekten başka bi şey yap.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2021, 22:52:55 »
BKI KURALI UYULMASI ZOR OLAN BİR KURAL DEĞİL, ADAM AKILLI OKURSANIZ UYMASI EN KOLAY KURALLARDAN BİRİ. KURAL KALDIRMAK NE

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2021, 23:01:18 »
MERHABA!

Gerçek hayat ile bağdaştırma demiyorum, sadece her şeyi oyundan beklemene karşıyım. İstediğin şeyin hepsi senin yararına, karşı taraftan hiç bakmamışsın. Gidip iki saat çimento kasıp aldığın deagle ile DM atacak yer arıyorsun, bir de gelip gerçekçilikten bahsediyorsun.

Adam vurmak için 45 bin veriyorsan, bir bıçağa üç bin dolar vermenin sorununu göremiyorum. Param yok diyorsan ATM numaranı bırak, gönlün olsun diye üç bin dolar bahşiş atacam.

Adamlardan çok şey bekliyorsun, senin için bir de şikayet ile uğraşacaklar. Bu arada ben de yamyam rolü yapmak istiyorum ama maalesef her şeyin rolü yapılmıyor.

Ar:ge açarsam, senin gibi bir üslup ile yazmayacağıma emin olabilirsin. Mantık olup olmaması konusunda bir şüphem yok.

Aynen kardeş, aras kargo kapıyı aç.  XD
hangi amaç ile yazdığın belli, döndürmeye çalışma. okumayan insanlara saldırıyorsun, okuyanlara da saldırıyorsun. kendinle çelişmekten başka bi şey yap.

uğraşma papi zaten red

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 08 Ekim 2024, 23:44
Toplam oynama: 68 gün, 16 saat
Son giriş: 16 Eylül 2023, 14:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2021, 23:58:42 »
bralw rolünde silah çekilse bralw rolü kalmaz 1

sen gerçekte il-legal biriysen polise sığınamazsın 2

hera bunu 4 yıldır değişmediyse şimdi değişmez 3

bu arge boş 4

kimse bu argeyi okumak zorunda değil seninde kimseyi aşağılamak gibi üstünlüğün yok 5

Çevrimdışı #36

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:31
Toplam oynama: 159 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2021, 00:44:39 »
sokakta kavga ettiğin zaman silah çekip vurursan bu dediğin gelir bence @Hera doğukan kanıtlarsa getir bu sistemi

Çevrimdışı Cobra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2023, 20:09
Toplam oynama: 125 gün, 3 saat
Birlik: ******ire
Son giriş: 01 Mart 2023, 02:23
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2021, 00:48:10 »
bralw rolünde silah çekilse bralw rolü kalmaz 1

sen gerçekte il-legal biriysen polise sığınamazsın 2

hera bunu 4 yıldır değişmediyse şimdi değişmez 3

bu arge boş 4

kimse bu argeyi okumak zorunda değil seninde kimseyi aşağılamak gibi üstünlüğün yok 5