Bunları dediğin için bana da söz hakkı doğdu.
Kimseye kin ile yaklaşmadım. Buna inanabilirsin. Yaptırım uygularken herkese eşit davrandım.
Konsept dışı rolleriniz vardı. Hakkınızda ticket geldi. 3 Birlik Moderatörü karar verdik ve bunu uygun gördük. Beğenmeyebilirsin. Uygun olan buydu o yüzden böyle oldu.
Yaptığınız konsepti size anlatmama gerek yok sanırım. Polis ile yarış yapmanın yanlış olduğunu biliyorsunuz. OOC olarak bir pd sd ile yarışabilirsiniz sorun yok arkadaşınızdır ve yapılır. Fakat polis rozet açmış şekilde yarışıyor ve sizde bunu tanıtıma rol olarak atıyorsunuz konsepte dahil olduğunu tahmin etmiyorum. İncelediğim hiç bir yarış birliğinde böyle bir şey görmedim. Üstüne üstlük sokakta bununla övünüyorsunuz. Burada hata bizim değil sizin hatanız. Birlik Moderatörü olurken bu tip söylemlerin geleceğini biliyordum göze alarak birlik moderatörü oldum. Bu yüzden dediklerin beni pek etkilemiyor ben doğru yolda ilerlemeye devam ediyorum. Yaptığınız hataları bize mâl etmeniz yanlış başınıza ne geldiyse sizin yaptıklarınız yüzünden geldi.
Bahsettiğiniz adalet namlusu gün geldiğinde sizi hedef alıyor ve övdüğünüz adamlara farklı bakıyorsunuz.

30 Ocak'tan bugüne kadar tavrımı ve duruşumu hiç bozmadım her olaya objektif baktım. Peki değişen neydi?

Hiç bir şey değişmedi ama umuyorum ki algınız değişir. Başınıza ne geldiyse hepsi sizin hareketleriniz yüzünden geldi. Biz sadece değerlendirip doğru olup olmadığına karar verdik.
Umarım temiz bir sayfa ile geri dönersiniz.