desteklemeyen kötüye kullanıyordur, ben 35 gün helper 1 olarak kaldım hiç /spawnla komutunu kullanmadım şahsen
Daha bugün kullandım, 7 dakika bug talebime bakılmadı. /bugdan kurtar çalışmadı.
2 gün sonra H2 ve H3 sayısı artıcak, önümüzdeki 3-4 hafta bug taleplerine rahat bakılır. Gerek yok bence.
Ondan sonra ki 3-4 hafta ne olacak peki? Yeni terfilenen herkes 500-600 talep bakıp yeter diyip daha fazla talep bakmayacak. Sonra ne olacak? Bu sefer arge açılacak taleplerimize bakılmıyor yeni helperler alınsın falan falan. Sonra onu da desteklemezsiniz doğru değil mi? Bence spawnla komutuna her helperin ihtiyacı var.
Tamamda ne alaka? Sonraki 3-4 hafta ne alaka
? Diğer helper alımına kadar H1 olmayacak yalnız ama sen bilirsin.
Terfiyi alamayacak olanlar olacak. Fazlasıyla. Tenzil yiyecek olanlar olacak yeni H2 olduğu için. Biraz düşünsen mi? Diğer helper alımı da allah bilir kaç yıl sonra olur.
Kankacım H1'ler eğer H2 veya H3 olamazsa direkt olarak ihraç ediliyor zaten. H1'de kalmıyor. Yeni H2 olanlardan çok hata yapan olmuyor, tenzil yiyen olmuyor. Zaten H2 sayısı artacağı için bir helper H1'e bile düşse talebi önümüzdeki 1 ay bakılacak. Zaten o 1 aya kadar ya H2 olur, ya da ihraç edilir. /spawnla komutuna gerek yok, H1 olanlar soru talebi cevaplıyorlar, yeterli talep bakarlarsa terfi alıyorlar, bakamazlarsa ihraç. Soru talebi bakacak sadece /spawnla komutunun ne önemi var? Madem öyle getirsinler o zaman /get, /go, /respawncar hepsini? Her oyuncu gibi bekleyebilirler. Terfi yapıldığı zaman önümüzdeki 1 ay taleplere rahat bakılır merak etme. Ben burada H1 olanların /spawnla komutundan bahsediyorum, sen taleplere bakılmıyor diyorsun.